Mark Dacascos wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mark Dacascos
(Mark Alan Dacascos)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Honolulu, Havaj
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec

Mark Dacascos - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
26.2.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mark Dacascos 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Mark Dacascos
datum narození 26.2.1964
(herec, instagram)

Mark Dacascos - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Garrison 7
(2016) - Maximum Impact
(2016) - Beyond the Game
(2015) - To Have and to Hold
(2015) - Showdown in Manila
(2015) - Changing Lives
(2014) - Operation Rogue
(2014) - Chicago P.D. (TV seriál)
(2014) - Action Hero
(2013) - The Lost Medallion: The Adventures of Billy Stone
(2011) - Mortal Kombat: Legacy (TV seriál)
(2010) - Sultanin Sirri
(2010) - Shadows in Paradise
(2010) - The Legend of Bruce Lee
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2009) - Samuraj
(2009) - Wolvesbayne
(2009) - Serbian Scars
(2008) - The Legend of Bruce Lee (TV seriál)
(2008) - Legenda jménem Bruce Lee - Ocelová pěst (TV seriál)
(2008) - Kamen Rider: Dragon Knight (TV seriál)
(2007) - The Next Iron Chef
(2007) - Krycí jméno: Čistič
(2007) - I Am Omega
(2007) - Agent z vesmíru
(2006) - Prapor purpurových srdcí
(2006) - Hon na orla: Bod dopadu
(2006) - Hon na Orla
(2005) - Iron Chef America: The Series
(2005) - Ohnivé nebe
(2005) - Nomád
(2005) - Junior Pilot
(2004) - Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
(2003) - Od kolébky do hrobu
(2002) - The Making of Bret Michaels
(2002) - Žhář
(2001) - Le Pacte des loups - Les coulisses du tournage
(2001) - Instinct to Kill
(2001) - Bratrstvo vlků - Hon na bestii
(2000) - Lei ting zhan jing
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Základna
(1998) - Vrána (TV seriál)
(1998) - Polda
(1998) - Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
(1998) - Boogie Boy
(1997) - Šílená jízda
(1997) - Sanctuary
(1997) - Pašeráci
(1997) - DNA - Stvoření netvora
(1996) - Sabotáž
(1996) - Ostrov Dr. Moreau
(1995) - Vražedná minulost
(1995) - Kickboxer 5: Kickboxerovo vykoupení
(1995) - Freeman - plačící drak
(1994) - Dvojitý drak
(1994) - Dragstrip Girl
(1993) - Roosters
(1993) - Mistr neznámého boje
(1992) - Americký samuraj
(1991) - Pojistka na smrt
(1990) - Andělské město
(1985) - Dim Sum: A Little Bit of Heart

Mark Dacascos - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Mark Dacascos - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1970) Julie Condra - manželka

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.2.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mark Dacascos 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mark Dacascos - herec

se narodil 26.2.1964 ve městě Honolulu, Havaj, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mark Dacascos

Dnes se narodili
Spojené státy Anne Archer
(*1947) herečka

Velká Británie Rupert Grint
(*1988) herec, představitel Rona Weasleyho z Harryho Pottera

Francie Jean-Michel Jarre
(*1948) zpěvák, skladatel

Česká republika Jan Rosák
(*1947) moderátor, hlasatel, herec, scénárista

Spojené státy Pavel Telička
(*1965) europoslanec, někdejší lobbista, diplomat


Mark Dacascos
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
6°55’
 
LunaLuna:
Lev
24°02’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
24°08’
 
VenušeVenuše:
Beran
18°26’
 
MarsMars:
Ryby
4°53’
 
JupiterJupiter:
Beran
19°34’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
26°56’
 
UranUran:
Panna
8°04’
R
NeptunNeptun:
Štír
17°49’
R
PlutoPluto:
Panna
13°05’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
8°21’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
4°50’
 
CheirónCheirón:
Ryby
13°59’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Sean Connery
(*1930) herec

Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) herec, režisér

Kanada Ruby Keeler
(*1904) herečka

Spojené státy Tim Burton
(*1958) režisér, scénárista, spisovatel, výtvarník, herec

Německo Claudia Schiffer
(*1970) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Richard Attenborough
(*1923 - 2014) herec, režisér

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752 - 1770) anglický básník období preromantismu

Švýcarsko Andy Hug
(*1964 - 2000) karatista

Česká republika Antonín Baudyš
(*1946 - 2010) astrolog, pedagog, politik

Itálie Giorgio Abetti
(*1882 - 1982) astronom



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »