Mark Keller wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mark Keller
(Marko Keller)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Überlingen am Bodensee
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herec, režisér, model

Mark Keller - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.5.1965 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mark Keller 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Mark Keller
datum narození 5.5.1965
(herec, režisér, model, instagram)

Mark Keller - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Einstein
(2015) - Der Bergdoktor – Wunschkind
(2013) - Kobra 11 - Vzkříšení
(2012) - Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
(2012) - Der Bergdoktor - Virus
(2012) - Agent Ranjid rettet die Welt
(2010) - Liebling, lass uns scheiden!
(2009) - Muži stopující žraloky (TV seriál)
(2009) - Kopf oder Zahl
(2008) - Jeden a půl rytíře
(2008) - Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
(2007) - Danke, Rudi
(2007) - Kamioňák
(2005) - Das perfekte Promi-Dinner
(2005) - Naboso
(2005) - Andersrum
(2004) - Pírka ve větru
(2003) - Smrtelné nebezpečí
(2001) - Láska pod bílými plachtami
(2001) - Hledám tátu
(2000) - Nová šance, nový život
(2000) - Jetzt oder nie - Zeit ist Geld
(2000) - I Love You, Baby
(1999) - Vater im Alleingang, Ein
(1999) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Treibstoff
(1999) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Tödliche Ladung (
(1999) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Taxi 541
(1999) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Schattenkrieger
(1999) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Ein einsamer Sieg
(1999) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Der Tod eines Jungen
(1999) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Der Richter
(1999) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Brennender Ehrgeiz
(1998) - Zmařené sny
(1998) - Herzbeben - Die Nacht, die alles veränderte
(1998) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Zwischen den Fronten
(1998) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Volleystop
(1998) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Tödlicher Sand
(1998) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Tödlicher Ruhm
(1998) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Sonnenkinder
(1998) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Schnäppchenjäger
(1998) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Schlag zu
(1998) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Leichenwagen
(1998) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Kurze Rast
(1998) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Im Nebel verschwunden
(1998) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Im Fadenkreuz
(1998) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Gift
(1998) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Faule Äpfel
(1998) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Ein Leopard läuft Amok
(1998) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Die letzte Chance
(1998) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Die Anhalterin
(1998) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Der tote Zeuge
(1998) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Der Joker
(1997) - Leute heute
(1997) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Shotgun
(1997) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Raubritter
(1997) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Rache ist süss
(1997) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Notlandung
(1997) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Kaltblütig
(1997) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Die verlorene Tochter
(1997) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Das Attentat
(1997) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Ausgesetzt
(1996) - Kobra 11 (TV seriál)
(1996) - Jarní vánice
(1995) - Tatort - Tod eines Polizisten
(1994) - Tatort - Singvogel
(1994) - Tatort - Ein Wodka zuviel
(1994) - Einsatz für Lohbeck (TV seriál)
(1993) - Tatort - Um Haus und Hof
(1992) - Sterne des Südens (TV seriál)

Mark Keller - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Mark Keller - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.5.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mark Keller 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mark Keller - herec, režisér, model

se narodil 5.5.1965 ve městě Überlingen am Bodensee
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mark Keller

Dnes se narodili
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Mark Keller
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
14°46’
 
LunaLuna:
Rak
8°00’
 
MerkurMerkur:
Beran
18°22’
 
VenušeVenuše:
Býk
20°51’
 
MarsMars:
Panna
10°07’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
2°54’
 
SaturnSaturn:
Ryby
14°56’
 
UranUran:
Panna
10°46’
R
NeptunNeptun:
Štír
18°44’
R
PlutoPluto:
Panna
13°46’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
15°22’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
22°58’
 
CheirónCheirón:
Ryby
21°26’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Tony Scott
(*1944 - 2012) režisér, herec

Česká republika Petr Novák
(*1945 - 1997) zpěvák

Česká republika Ladislav Fuks
(*1923 - 1994) spisovatel, autor psychologické prózy

Velká Británie James Watt
(*1736 - 1819) mechanik, vynálezce a fyzik

Francie Pierre Schaeffer
(*1910 - 1995) francouzský hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »