Martin Balsam wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Martin Balsam
(Martin Henry Balsam)

Pohlaví:
Muž
Narození:
4.11. 1919 - 14:00h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 76 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
13.2.1996 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Martin Balsam - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Penfield (A)
Datum narození a čas (místní čas):
4.11.1919 - 14:00  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
4.11.1919 - 19:00  
US, New York:
40°42' s.š., 74°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Martin Balsam 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Martin Balsam
datum narození 4.11.1919
(herec, instagram)

Martin Balsam - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1997) - Legend of the Spirit Dog
(1996) - 68. Annual Academy Awards
(1995) - Soldato ignoto
(1994) - Mlčení šunek
(1993) - The Black Cat
(1992) - The Sands of Time
(1991) - Mys hrůzy
(1990) - Poslední zápas
(1990) - Chobotnice 5 (TV seriál)
(1990) - Dvě ďábelské oči
(1989) - Oceano
(1988) - The Child Saver
(1988) - Hermano del espacio
(1987) - Tyhle děti
(1987) - La Sporca insegna del coraggio
(1987) - Soukromé vyšetřování
(1987) - Once Again
(1987) - Okovy slávy
(1986) - Whatever It Takes
(1986) - Druhé podání
(1986) - Delta Force
(1985) - Space (TV seriál)
(1985) - Přání smrti 3
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Murder in Space
(1985) - Chobotnice 2 (TV seriál)
(1985) - Grown-Ups
(1985) - Eliášův oheň
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Innocent Prey
(1984) - Chobotnice (TV seriál)
(1984) - The Goodbye People
(1983) - I Want to Live
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Little Gloria... Happy at Last
(1981) - Salamandr
(1981) - The People vs. Jean Harris
(1980) - There Goes the Bride
(1980) - The Love Tapes
(1980) - Bankovní konto s výstrahou
(1979) - The Horror Show
(1979) - Tajemný dům na Garibaldi Street
(1979) - The Seeding of Sarah Burns
(1979) - Kuba
(1979) - Gardenia, il giustiziere della mala
(1979) - Aunt Mary
(1979) - Archie Bunker's Place (TV seriál)
(1978) - A Salute to American Imagination
(1978) - The Millionaire
(1978) - Siege
(1978) - Rainbow
(1978) - Occhi dalle stelle
(1978) - Bankéři
(1977) - The Storyteller
(1977) - Sentinel
(1977) - Diamanti sporchi di sangue
(1977) - Contract on Cherry Street
(1976) - Všichni prezidentovi muži
(1976) - Pronto ad uccidere
(1976) - Operace Blesk
(1976) - Odpočítávání smrti
(1976) - The Lindbergh Kidnapping Case
(1976) - Běsnění smrti
(1975) - Vůně cibule
(1975) - Il Tempo degli assassini
(1975) - Mitchell
(1975) - Miles to Go Before I Sleep
(1975) - Death Among Friends
(1975) - Corruzione al palazzo di giustizia
(1974) - Vražda v Orient expresu
(1974) - Trapped Beneath the Sea
(1974) - Přepadení vlaku z Pelhamu
(1973) - The Six Million Dollar Man
(1973) - Sicilské nešpory
(1973) - Money to Burn
(1973) - Letní naděje, zimní vzpomínky
(1973) - Il Consigliori
(1973) - A Brand New Life
(1972) - Pravda a lež
(1972) - Night of Terror
(1972) - The Man
(1972) - Imputazione di omicidio per uno studente
(1972) - La Colonna infame
(1971) - Přiznání policejního komisaře prokurátorovi republiky
(1971) - Andersonovy nahrávky
(1970) - Tora! Tora! Tora!
(1970) - The Old Man Who Cried Wolf
(1970) - Malý velký muž
(1970) - Hunters Are for Killing
(1970) - Hlava 22
(1970) - The Day Before Sunday
(1969) - Trilogy
(1969) - Já, Natálie
(1969) - Dobří a špatní hoši
(1968) - Around the World of Mike Todd
(1968) - Trilogy: The American Boy
(1967) - Hombre
(1966) - Anyone Around My Base Is It
(1966) - Hon na lišku
(1965) - Tisíc klaunů
(1965) - Harlow
(1965) - The Bedford Incident
(1964) - Zbohatlíci
(1964) - Youngblood Hawke
(1964) - Suspense (TV seriál)
(1964) - Sedm květnových dní
(1963) - Kdo to spal v mé posteli?
(1962) - Mys hrůzy
(1962) - La Citta prigioniera
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1961) - Snídaně u Tiffanyho
(1961) - Ada
(1960) - Všichni domů
(1960) - The Robert Herridge Theater (TV seriál)
(1960) - Psycho
(1959) - Uprostřed noci
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - Al Capone
(1958) - Marjorie Morningstar
(1957) - Time Limit
(1957) - Dvanáct rozhněvaných mužů
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1954) - V přístavu
(1954) - Inner Sanctum (TV seriál)
(1954) - The Greatest Gift (TV seriál)
(1953) - Valiant Lady (TV seriál)
(1951) - Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
(1951) - Frontiers of Faith (TV seriál)
Martin Balsam - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.11.1919 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Martin Balsam 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Martin Balsam - herec

se narodil 4.11.1919 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Martin Balsam

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Martin Balsam
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
11°18’
8
 
LunaLuna:
Ryby
27°19’
1
 
MerkurMerkur:
Střelec
2°37’
9
 
VenušeVenuše:
Panna
26°08’
7
 
MarsMars:
Panna
15°19’
7
 
JupiterJupiter:
Lev
16°40’
6
 
SaturnSaturn:
Panna
9°36’
7
 
UranUran:
Vodnář
27°46’
12
R
NeptunNeptun:
Lev
11°30’
6
 
PlutoPluto:
Rak
7°38’
5
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
25°24’
9
R
Černá LunaLilith:
Střelec
1°41’
9
 
CheirónCheirón:
Beran
3°10’
1
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
18°53’
5
Domy:
Ryby
2°53’
Panna
2°53’
2:
Beran
20°02’
8:
Váhy
20°02’
3:
Býk
21°52’
9:
Štír
21°52’
Blíženci
15°13’
Střelec
15°13’
5:
Rak
6°09’
Kozoroh
6°09’
6:
Rak
29°27’
Kozoroh
29°27’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
24°03’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
19°19’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »