Martin Landau wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Martin Landau

Pohlaví:
Muž
Narození:
20.6. 1928 - 00:01h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
89 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Martin Landau - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (C)
Datum narození a čas (místní čas):
20.6.1928 - 00:01  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
20.6.1928 - 04:01  
US, New York:
40°38' s.š., 73°56' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Martin Landau 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Martin Landau
datum narození 20.6.1928
(herec, instagram)

Martin Landau - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Blood on the Border
(2015) - Vzpomeň si
(2015) - Vincentův svět
(2014) - Without Ward
(2014) - Warren Jeffs: Prorok mimo zákon
(2013) - 20% Fiction
(2013) - Anna Nicole
(2012) - Woody Allen
(2012) - Frankenweenie: Domácí mazlíček
(2012) - Dark Horse
(2011) - Hollywood Sunset: A Tribute to Entourage
(2011) - Mysteria
(2011) - Have a Little Faith
(2010) - Teenage Paparazzo
(2010) - Ivory
(2010) - Finding Grandma
(2009) - Remembering Nigel
(2009) - A Night at the Movies: The Suspenseful World of Thrillers
(2009) - Číslo 9
(2008) - Pioneers of Television (TV seriál)
(2008) - Zralá láska
(2008) - Město Ember
(2008) - Harrison Montgomery
(2008) - David & Fatima
(2008) - Billy: The Early Years
(2007) - Brando
(2006) - Love Made Easy
(2006) - Krvavé svědectví (TV seriál)
(2006) - An Existential Affair
(2005) - Steve McQueen: The Essence of Cool
(2005) - Jack Nicholson: The E! True Hollywood Story
(2005) - Film Trix
(2004) - Walk Two Moons
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Árijský pár
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - The Desilu Story
(2003) - Broadway: The Golden Age, by the Legends Who Were There
(2003) - Biography: Elizabeth Taylor
(2003) - Wake
(2003) - Detektivové z Hollywoodu
(2003) - The Commission
(2002) - Shanghai Ghetto
(2002) - Screen Tests of the Stars
(2002) - Corsairs (TV seriál)
(2001) - Cleopatra: The Film That Changed Hollywood
(2001) - Přístav
(2001) - Majestic
(2000) - Zlaťák
(2000) - Very Mean Men
(2000) - Na počátku
(2000) - Hromy a blesky
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Edtv: Caught in the Camera's Eye
(1999) - Ospalá díra
(1999) - The New Adventures of Pinocchio
(1999) - Nejmladší kmotr
(1999) - Karlův pohřeb
(1999) - Ed TV
(1999) - Bláznivá jízda
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - The X-Files Movie Special
(1998) - Steve McQueen: The King of Cool
(1998) - The Making of 'The X Files: Fight the Future'
(1998) - Intimate Portrait: Halle Berry
(1998) - Elizabeth Taylor: The E! True Hollywood Story
(1998) - Winter
(1998) - Hráči
(1998) - Akta X - Film
(1997) - Off the Menu: The Last Days of Chasen's
(1997) - The Long Way Home
(1997) - Merry Christmas, George Bailey
(1997) - Legend of the Spirit Dog
(1997) - Bláznivé holky na lovu
(1996) - The 'Space: 1999' Documentary
(1996) - The Great War and the Shaping of the 20th Century (TV seriál)
(1996) - Vyšší zájem
(1996) - Pinocchiova dobrodružství
(1996) - Merisairas
(1996) - The Elevator
(1995) - Bible - Starý zákon: Josef
(1994) - Spiderman (TV seriál)
(1994) - Křižovatka
(1994) - Ed Wood
(1994) - Čas jsou peníze
(1994) - The Color of Evening
(1993) - 12:01
(1993) - Záhadný pohled cizince
(1993) - V ohrožení
(1993) - Někdo se dívá
(1992) - Osudová láska
(1992) - Milenky
(1992) - Dědictví lží
(1991) - Ohnivá hlava
(1990) - Za ranního rozbřesku
(1990) - Real Bullets
(1990) - Max a Helena
(1989) - Zločiny a poklesky
(1989) - Umění smrti
(1989) - Neónová říše
(1988) - Tucker: Člověk a jeho sen
(1987) - W.A.R.: Women Against Rape
(1987) - Sweet Revenge
(1987) - Run If You Can
(1987) - The Return of the Six-Million-Dollar Man and the Bionic Woman
(1987) - Empire State
(1987) - Delta Fever
(1987) - Cyklón
(1985) - Treasure Island
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - Přístupový kód
(1983) - Trial by Terror
(1983) - The Being
(1982) - The Fall of the House of Usher
(1982) - Alone in the Dark
(1981) - The Harlem Globetrotters on Gilligan's Island
(1980) - Without Warning
(1980) - The Return
(1979) - Poslední slovo
(1979) - Meteor
(1979) - The Death of Ocean View Park
(1977) - Aliens From Spaceship Earth
(1976) - Magnum Special per Tony Saitta, Una
(1976) - Journey Through the Black Sun
(1976) - Destination Moonbase Alpha
(1976) - Cosmic Princess
(1976) - Alien Attack
(1975) - Space: 1999 (TV seriál)
(1973) - Savage
(1973) - Columbo: Dvojitý šok
(1972) - Welcome Home, Johnny Bristol
(1972) - Black Gunn
(1971) - A Town Called Bastard
(1970) - Říkejte mi pane Tibbsi
(1970) - Rosolino Paternò, soldato...
(1969) - The 21st Annual Primetime Emmy Awards
(1968) - Mission Impossible Versus the Mob
(1966) - Nevada Smith
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1965) - Největší příběh všech dob
(1965) - Cesta spásy
(1964) - The Ghost of Sierra de Cobra
(1963) - The Outer Limits (TV seriál)
(1963) - Kleopatra
(1963) - Decision at Midnight
(1962) - Stagecoach to Dancers' Rock
(1961) - Password
(1960) - The Tall Man (TV seriál)
(1960) - The Best of the Post (TV seriál)
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - Staccato (TV seriál)
(1959) - Pahorek Pork Chop
(1959) - Na sever severozápadní linkou
(1959) - Altánek
(1959) - Adventures in Paradise (TV seriál)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.6.1928 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Martin Landau 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Martin Landau - herec

se narodil 20.6.1928 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Martin Landau

Dnes se narodili
Francie Isabelle Adjani
(*1955) herečka

Spojené státy Tobey Maguire
(*1975) herec

Česká republika Jan Hřebejk
(*1967) režisér, scénárista, herec

Bulharsko Monika Načeva
(*1966) herečka, zpěvačka, šansoniérka, členka Divadla Sklep

Česká republika Jarmila Šuláková
(*1929) moravská folklórní zpěvačka


Martin Landau
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
28°33’
4
 
LunaLuna:
Rak
29°59’
5
 
MerkurMerkur:
Rak
12°03’
5
R
VenušeVenuše:
Blíženci
25°24’
4
 
MarsMars:
Beran
25°30’
2
 
JupiterJupiter:
Býk
3°06’
2
 
SaturnSaturn:
Střelec
14°51’
9
R
UranUran:
Beran
7°11’
1
 
NeptunNeptun:
Lev
26°53’
6
 
PlutoPluto:
Rak
16°11’
5
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
8°34’
3
R
Černá LunaLilith:
Štír
22°43’
9
 
CheirónCheirón:
Býk
8°50’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
2°15’
12
Domy:
Ryby
3°41’
Panna
3°41’
2:
Beran
20°41’
8:
Váhy
20°41’
3:
Býk
22°22’
9:
Štír
22°22’
Blíženci
15°40’
Střelec
15°40’
5:
Rak
6°37’
Kozoroh
6°37’
6:
Lev
0°01’
Vodnář
0°01’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
24°40’
11
Slun./Luna:
Rak
14°16’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Cusack
(*1966) herec, scénárista

Spojené státy Kathy Bates
(*1948) herečka

Francie Anny Duperey
(*1947) herečka, spisovatelka

Slovensko Andrea Verešová
(*1980) modelka

Česká republika Kamila Nývltová
(*1989) zpěvačka, muzikálová herečka, finalistka x factoru


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jack Lemmon
(*1925 - 2001) herec

Itálie Bud Spencer
(*1929 - 2016) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Česká republika Emil Hácha
(*1872 - 1945) překladatel, prezident, právník

Česká republika Milada Horáková
(*1901 - 1950) politička, oběť justiční vraždy, symbol odporu proti totalitě

Finsko Tove Jansson
(*1914 - 2001) spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »