Marvin Miller wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marvin Miller
(Marvin Elliott Mueller)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
St. Louis, Missouri
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
8.2.1985 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Marvin Miller - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.7.1913 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marvin Miller 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Marvin Miller
datum narození 18.7.1913
(herec, instagram)

Marvin Miller - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1986) - Andělé v ďábelském komandu
(1984) - Odpolední směna
(1984) - Gremlins
(1983) - Savage Journey
(1982) - Police Squad! (TV seriál)
(1981) - Kiss Daddy Goodbye
(1981) - Evita Peron
(1978) - Wiz on Down the Road
(1977) - Mravenčí teror
(1977) - John Hus
(1977) - American Raspberry
(1976) - The Pink Panther Laugh and a Half Hour and a Half Show (TV seriál)
(1976) - Electra Woman and Dyna Girl (TV seriál)
(1976) - The Call of the Wild
(1976) - Brinks: The Great Robbery
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Wonder Woman (TV seriál)
(1975) - A kdo ji zabije teď?
(1974) - Land of the Lost (TV seriál)
(1974) - Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
(1974) - How to Seduce a Woman
(1973) - The Naked Ape
(1972) - Where Does It Hurt?
(1972) - The Sexpert
(1972) - Search (TV seriál)
(1971) - Pink-In
(1970) - The Froggy Froggy Duo
(1970) - Scratch a Tiger
(1970) - Robin Goodhood
(1970) - MASH
(1970) - Blood of the Iron Maiden
(1969) - The Pink Panther Show (TV seriál)
(1969) - Pierre and Cottage Cheese
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1969) - Here Comes the Grump (TV seriál)
(1969) - French Freud
(1969) - Carte Blanched
(1968) - Transylvania Mania
(1968) - The New Adventures of Huck Finn (TV seriál)
(1968) - Les Miserobots
(1968) - Cherche le phantom
(1968) - Le Great Dane Robbery
(1968) - La Feet's Defeat
(1968) - Fantastic Voyage (TV seriál)
(1968) - Bear De Guerre
(1968) - Aquaman (TV seriál)
(1968) - Adam-12 (TV seriál)
(1967) - Tour De Farce
(1967) - The Superman/Aquaman Hour of Adventure (TV seriál)
(1967) - Le Pig-Al Patrol
(1967) - Maya (TV seriál)
(1967) - Le Cop on Le Rocks
(1967) - Le Bowser Bagger
(1966) - The Green Hornet (TV seriál)
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1966) - Gammera the Invincible
(1966) - Batman (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - That Funny Feeling
(1965) - Saturday Night in Apple Valley
(1965) - Major Dundee
(1965) - Jaká je Daisy Cloverová
(1964) - Jonny Quest (TV seriál)
(1964) - Famous Adventures of Mr. Magoo (TV seriál)
(1962) - When the Girls Take Over
(1962) - Strictly for Laffs
(1961) - The Phantom Planet
(1960) - Insight (TV seriál)
(1959) - Šípková Růženka
(1958) - Senior Prom
(1958) - Manhunt in the Jungle
(1958) - Bat Masterson (TV seriál)
(1957) - The Deadly Mantis
(1957) - The Story of Mankind
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - The Invisible Boy
(1957) - Hemo the Magnificent
(1956) - Zakázaná planeta
(1956) - Your Safety First
(1956) - State Trooper (TV seriál)
(1956) - Our Mr. Sun
(1956) - Gerald McBoing Boing na planetě Moo
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - The Rise of Duton Lang
(1955) - King Dinosaur
(1955) - Kamarád Christophera Crumpeta
(1954) - The Lone Wolf (TV seriál)
(1954) - The Shanghai Story
(1954) - Jivaro
(1954) - How Now Boing Boing
(1954) - Fudgetův rozpočet
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1954) - Ballet-Oop
(1953) - Off Limits
(1953) - Make Room for Daddy (TV seriál)
(1953) - Christopher Crumpet
(1953) - Gerald McBoing-Boing's Symphony
(1953) - Forbidden
(1952) - The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
(1952) - Red Planet Mars
(1952) - Oompahovi
(1952) - Hong Kong
(1952) - Four Star Playhouse (TV seriál)
(1951) - The Prince Who Was a Thief
(1951) - The Golden Horde
(1951) - The Fat Man
(1951) - Smuggler's Island
(1951) - Peking Express
(1951) - Gruen Guild Playhouse (TV seriál)
(1950) - The Jack Benny Program (TV seriál)
(1950) - The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
(1950) - Stars Over Hollywood (TV seriál)
(1950) - Space Patrol (TV seriál)
(1950) - Gerald McBoing Boing
(1949) - Mysteries of Chinatown (TV seriál)
(1947) - The Brasher Doubloon
(1947) - Intrigue
(1947) - Dead Reckoning
(1947) - The Corpse Came C.O.D.
(1946) - Without Reservations
(1946) - The Phantom Thief
(1946) - Night in Paradise
(1946) - Just Before Dawn
(1946) - Deadline at Dawn
(1945) - Krev na slunci
(1945) - Johnny Angel
(1945) - Alice in Jungleband

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.7.1913 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marvin Miller 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marvin Miller - herec

se narodil 18.7.1913 ve městě St. Louis, Missouri, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marvin Miller

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Marvin Miller
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
25°13’
 
LunaLuna:
Kozoroh
28°02’
 
MerkurMerkur:
Lev
17°51’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
10°12’
 
MarsMars:
Býk
22°30’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
11°19’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
13°39’
 
UranUran:
Vodnář
6°00’
R
NeptunNeptun:
Rak
25°42’
 
PlutoPluto:
Rak
0°11’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
27°13’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
15°29’
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°42’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »