Max von Sydow wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Max von Sydow
(Max Carl Adolf von Sydow)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Lund
Země:
Věk:
88 let
Povolání:
herec

Max von Sydow - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
10.4.1929 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Max von Sydow 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Max von Sydow
datum narození 10.4.1929
(herec, instagram)

Max von Sydow - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Star Wars: Episode VIII
(2016) - Truth & Treason
(2016) - Les premiers, les derniers
(2015) - Star Wars: Síla se probouzí
(2014) - The Letters
(2013) - Dragons: Real Myths and Unreal Creatures - 2D/3D
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - The Orange BAFTA Film Awards 2012
(2012) - Palme
(2012) - Liv & Ingmar
(2012) - The Mad Cow
(2011) - Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko
(2011) - Hra o trůny (TV seriál)
(2010) - Vlkodlak
(2010) - Robin Hood
(2010) - Prokletý ostrov
(2010) - Poslední norský troll
(2009) - Obrazy z hřiště
(2009) - Solomon Kane
(2009) - Oscar et la dame rose
(2008) - Proboha!
(2008) - On Set Home Movies
(2008) - Autour de 'Rush Hour 3' en 80 mots
(2008) - Muž a jeho pes
(2007) - Tudorovci (TV seriál)
(2007) - Skafandr a motýl
(2007) - Mladý Indiana Jones: Amorovy nástrahy
(2007) - Křižovatka smrti 3 - Tentokráte v Paříži
(2007) - Citové pouto
(2006) - Tajemství hrobky
(2005) - Heidi
(2004) - Ukrývané děti
(2004) - Království prstenu
(2002) - Minority Report
(2001) - Vrah přichází v noci
(2001) - Král Galů
(2001) - Intacto
(2000) - Spotlight on Location: Snow Falling on Cedars
(2000) - Conan Unchained: The Making of 'Conan'
(2000) - Norimberk
(1999) - Hollywood a Bible
(1999) - Sníh padá na cedry
(1998) - The Fear of God: The Making of the Exorcist
(1998) - Jak přicházejí sny
(1997) - En frusen dröm
(1997) - V nepřátelských vodách
(1997) - Princezna a chuďas
(1997) - Biblické příběhy: Šalamoun
(1996) - Truck Stop
(1996) - Jerusalem
(1996) - Hamsun
(1996) - Enskilda samtal
(1996) - Biblické příběhy: Samson a Dalila
(1995) - Atlanten
(1995) - Soudce Dredd
(1995) - Radetzkymarsch (TV seriál)
(1995) - Občan X
(1995) - Lumière & spol.
(1995) - Dypets ensomhet
(1995) - Čekání na úsvit
(1994) - Onkel Vanja
(1994) - Čas jsou peníze
(1993) - Och ge oss skuggorna
(1993) - Obchodník s hrůzou
(1993) - Morfars resa
(1992) - Gomorron
(1992) - S nejlepšími úmysly
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1992) - Dotek ruky
(1991) - Polibek před smrtí
(1991) - Mio caro dottor Gräsler
(1991) - Evropa
(1991) - Den goda viljan (TV seriál)
(1991) - Býk
(1991) - Až na konec světa
(1990) - Hirošima: město popela
(1990) - Father
(1990) - Čas probuzení
(1990) - Bouřlivý život
(1989) - Carl Jung: Wisdom of the Dream (TV seriál)
(1989) - Red King, White Knight
(1987) - The Second Victory
(1987) - Pelle Dobyvatel
(1986) - Vlk u dveří
(1986) - Hana a její sestry
(1986) - Gösta Berlings saga (TV seriál)
(1986) - Duet pro jednoho
(1985) - George Stevens: A Filmmaker's Journey
(1985) - Quo vadis
(1985) - Il Pentito
(1985) - Nejvzdálenější místo na Zemi (TV seriál)
(1985) - Kryštof Kolumbus (TV seriál)
(1985) - Krycí jméno: Smaragd
(1985) - Kojak: The Belarus File
(1984) - Útěk ze sna
(1984) - A Soldier's Tale
(1984) - Samson and Delilah
(1984) - Duna
(1983) - Nikdy neříkej nikdy
(1983) - Le Dernier civil
(1983) - Le Cercle des passions
(1983) - The Adventures of Bob & Doug McKenzie: Strange Brew
(1982) - Let orla
(1982) - Jugando con la muerte
(1982) - Barbar Conan
(1981) - Vítězství
(1981) - She Dances Alone
(1980) - Smrt v přímém přenosu
(1980) - Sladké lži
(1980) - Flash Gordon
(1979) - A Look at Liv
(1979) - Hurikán
(1978) - Brass Target
(1977) - Vymítač ďábla 2: Kacíř
(1977) - Velké vyváření
(1977) - Pochoduj nebo zemři
(1976) - Tatarská poušť
(1976) - Pouť zatracených
(1976) - Foxtrot
(1976) - Cuore di cane
(1976) - Ctihodné mrtvoly
(1975) - The Ultimate Warrior
(1975) - Tři dny Kondora
(1975) - Trompe l'oeil
(1975) - Ägget är löst!
(1974) - Stepní vlk
(1973) - Vymítač ďábla
(1973) - Kvartetten som sprängdes (TV seriál)
(1973) - Embassy
(1972) - Nová země
(1971) - Vystěhovalci
(1971) - The Night Visitor
(1971) - Jablečná válka
(1971) - I havsbandet (TV seriál)
(1971) - Dotek
(1970) - The Kremlin Letter
(1969) - Náruživost
(1969) - Made in Sweden
(1968) - Svarta palmkronor
(1968) - Hodina vlků
(1968) - Hanba
(1967) - Deník Anny Frankové
(1966) - Takový je můj život
(1966) - Quillerovo memorandum
(1966) - Havaj
(1965) - 4 x 4
(1965) - The Reward
(1965) - Největší příběh všech dob
(1963) - Hosté Večeře Páně
(1962) - Nils Holgersson
(1962) - Milenka
(1961) - Jako v zrcadle
(1960) - Pramen panny
(1960) - Bröllopsdagen
(1958) - Tvář
(1958) - Spion 503
(1958) - Rabies
(1958) - Než se rozední
(1957) - Sedmá pečeť
(1957) - Prästen i Uddarbo
(1957) - Lesní jahody
(1957) - Herr Sleeman kommer
(1956) - Rätten att älska
(1953) - Ingen mans kvinna
(1951) - Slečna Julie
(1949) - Jen matka

Max von Sydow - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.4.1929 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Max von Sydow 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Max von Sydow - herec

se narodil 10.4.1929 ve městě Lund
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Max von Sydow

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Max von Sydow
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
20°07’
 
LunaLuna:
Beran
28°38’
 
MerkurMerkur:
Beran
12°29’
 
VenušeVenuše:
Býk
5°25’
R
MarsMars:
Rak
13°10’
 
JupiterJupiter:
Býk
15°16’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
0°31’
R
UranUran:
Beran
8°04’
 
NeptunNeptun:
Lev
28°49’
R
PlutoPluto:
Rak
16°13’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
22°59’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
25°21’
 
CheirónCheirón:
Býk
8°31’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
4xZeměZemě
0xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »