beran

Max von Sydow
(2012): The Mad Cow

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Lund
Země:
Věk:
† 90 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Max von Sydow - Film: The Mad Cow
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Max von Sydow - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Star Wars: Episode VIII
(2016) - Truth & Treason
(2016) - Les premiers, les derniers
(2015) - Star Wars: Síla se probouzí
(2014) - The Letters
(2013) - Dragons: Real Myths and Unreal Creatures - 2D/3D
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - The Orange BAFTA Film Awards 2012
(2012) - Palme
(2012) - Liv & Ingmar
(2012) - The Mad Cow
(2011) - Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko
(2011) - Hra o trůny (TV seriál)
(2010) - Vlkodlak
(2010) - Robin Hood
(2010) - Prokletý ostrov
(2010) - Poslední norský troll
(2009) - Obrazy z hřiště
(2009) - Solomon Kane
(2009) - Oscar et la dame rose
(2008) - Proboha!
(2008) - On Set Home Movies
(2008) - Autour de 'Rush Hour 3' en 80 mots
(2008) - Muž a jeho pes
(2007) - Tudorovci (TV seriál)
(2007) - Skafandr a motýl
(2007) - Mladý Indiana Jones: Amorovy nástrahy
(2007) - Křižovatka smrti 3 - Tentokráte v Paříži
(2007) - Citové pouto
(2006) - Tajemství hrobky
(2005) - Heidi
(2004) - Ukrývané děti
(2004) - Království prstenu
(2002) - Minority Report
(2001) - Vrah přichází v noci
(2001) - Král Galů
(2001) - Intacto
(2000) - Spotlight on Location: Snow Falling on Cedars
(2000) - Conan Unchained: The Making of 'Conan'
(2000) - Norimberk
(1999) - Hollywood a Bible
(1999) - Sníh padá na cedry
(1998) - The Fear of God: The Making of the Exorcist
(1998) - Jak přicházejí sny
(1997) - En frusen dröm
(1997) - V nepřátelských vodách
(1997) - Princezna a chuďas
(1997) - Biblické příběhy: Šalamoun
(1996) - Truck Stop
(1996) - Jerusalem
(1996) - Hamsun
(1996) - Enskilda samtal
(1996) - Biblické příběhy: Samson a Dalila
(1995) - Atlanten
(1995) - Soudce Dredd
(1995) - Radetzkymarsch (TV seriál)
(1995) - Občan X
(1995) - Lumière & spol.
(1995) - Dypets ensomhet
(1995) - Čekání na úsvit
(1994) - Onkel Vanja
(1994) - Čas jsou peníze
(1993) - Och ge oss skuggorna
(1993) - Obchodník s hrůzou
(1993) - Morfars resa
(1992) - Gomorron
(1992) - S nejlepšími úmysly
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1992) - Dotek ruky
(1991) - Polibek před smrtí
(1991) - Mio caro dottor Gräsler
(1991) - Evropa
(1991) - Den goda viljan (TV seriál)
(1991) - Býk
(1991) - Až na konec světa
(1990) - Hirošima: město popela
(1990) - Father
(1990) - Čas probuzení
(1990) - Bouřlivý život
(1989) - Carl Jung: Wisdom of the Dream (TV seriál)
(1989) - Red King, White Knight
(1987) - The Second Victory
(1987) - Pelle Dobyvatel
(1986) - Vlk u dveří
(1986) - Hana a její sestry
(1986) - Gösta Berlings saga (TV seriál)
(1986) - Duet pro jednoho
(1985) - George Stevens: A Filmmaker's Journey
(1985) - Quo vadis
(1985) - Il Pentito
(1985) - Nejvzdálenější místo na Zemi (TV seriál)
(1985) - Kryštof Kolumbus (TV seriál)
(1985) - Krycí jméno: Smaragd
(1985) - Kojak: The Belarus File
(1984) - Útěk ze sna
(1984) - A Soldier's Tale
(1984) - Samson and Delilah
(1984) - Duna
(1983) - Nikdy neříkej nikdy
(1983) - Le Dernier civil
(1983) - Le Cercle des passions
(1983) - The Adventures of Bob & Doug McKenzie: Strange Brew
(1982) - Let orla
(1982) - Jugando con la muerte
(1982) - Barbar Conan
(1981) - Vítězství
(1981) - She Dances Alone
(1980) - Smrt v přímém přenosu
(1980) - Sladké lži
(1980) - Flash Gordon
(1979) - A Look at Liv
(1979) - Hurikán
(1978) - Brass Target
(1977) - Vymítač ďábla 2: Kacíř
(1977) - Velké vyváření
(1977) - Pochoduj nebo zemři
(1976) - Tatarská poušť
(1976) - Pouť zatracených
(1976) - Foxtrot
(1976) - Cuore di cane
(1976) - Ctihodné mrtvoly
(1975) - The Ultimate Warrior
(1975) - Tři dny Kondora
(1975) - Trompe l'oeil
(1975) - Ägget är löst!
(1974) - Stepní vlk
(1973) - Vymítač ďábla
(1973) - Kvartetten som sprängdes (TV seriál)
(1973) - Embassy
(1972) - Nová země
(1971) - Vystěhovalci
(1971) - The Night Visitor
(1971) - Jablečná válka
(1971) - I havsbandet (TV seriál)
(1971) - Dotek
(1970) - The Kremlin Letter
(1969) - Náruživost
(1969) - Made in Sweden
(1968) - Svarta palmkronor
(1968) - Hodina vlků
(1968) - Hanba
(1967) - Deník Anny Frankové
(1966) - Takový je můj život
(1966) - Quillerovo memorandum
(1966) - Havaj
(1965) - 4 x 4
(1965) - The Reward
(1965) - Největší příběh všech dob
(1963) - Hosté Večeře Páně
(1962) - Nils Holgersson
(1962) - Milenka
(1961) - Jako v zrcadle
(1960) - Pramen panny
(1960) - Bröllopsdagen
(1958) - Tvář
(1958) - Spion 503
(1958) - Rabies
(1958) - Než se rozední
(1957) - Sedmá pečeť
(1957) - Prästen i Uddarbo
(1957) - Lesní jahody
(1957) - Herr Sleeman kommer
(1956) - Rätten att älska
(1953) - Ingen mans kvinna
(1951) - Slečna Julie
(1949) - Jen matka

Max von Sydow - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The Mad Cow":
(*1983) Leelee Sobieski

(*1944) Jeffrey Tambor

(*1963) Ingeborga Dapkunaite

(*1974) Ed Stoppard

(*1961) Rogier Stoffers (kameraman)

(*1966) Alexandr Dulerajn (scénárista)

(*1966) Alexandr Dulerajn (režisér)

(*1971) Atanas Srebrev



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
20°07’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
28°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
12°29’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
5°25’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
13°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
15°16’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Kozoroh
0°31’
Váhy
28°19’
UranUran:
Beran
8°04’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Lev
28°49’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Rak
16°13’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Býk
22°59’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Střelec
25°21’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Býk
8°31’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Cruise
(*1962) herec

Dánsko Connie Nielsen
(*1965) herečka

Česká republika Jana Švandová
(*1947) herečka

Austrálie Julian Assange
(*1971) programátor, internetový aktivista, zakladatel serveru Wikileaks

Česká republika Petr Chobot
(*1967) cestovatel, šaman, guru


Zítra slaví narozeniny
Irsko Stephen Boyd
(*1931) herec

Česká republika Oldřich Lipský
(*1924) scénárista, režisér

Japonsko Tomio Okamura
(*1972) podnikatel, politik, poslanec, zakladatel hnutí Úsvit a SPD

Finsko Sonja Tammela
(*1937) norská královna

Francie Giuseppe Garibaldi
(*1807) vůdce vlastenců v partyzánské válce


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jim Morrison
(*1943 - 1971) zpěvák, muzikant, básník

Francie André Citroën
(*1878 - 1935) průmyslník, automobilový průkopník

Česká republika Emil Kolben
(*1862 - 1943) jeden z nejvýznamnějších podnikatelů meziválečného československa

Slovensko Ivan Palúch
(*1940 - 2015) herec

Itálie Paolo Villaggio
(*1932 - 2017) herec, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »