Maxine Audley wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Maxine Audley
(Maxine Hecht)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
† 69 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Maxine Audley - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.4.1923 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Maxine Audley 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Maxine Audley
datum narození 29.4.1923
(herečka, instagram)

Maxine Audley - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1991) - Hlavní podezřelý: Cesta vzhůru
(1990) - Fantom v Monte Carlu
(1989) - 4 Play (TV seriál)
(1989) - Sob Sisters (TV seriál)
(1986) - Lovejoy (TV seriál)
(1986) - Casualty (TV seriál)
(1985) - Home to Roost (TV seriál)
(1984) - Morgan's Boy (TV seriál)
(1981) - Bognor (TV seriál)
(1981) - Bergerac (TV seriál)
(1980) - Flickers (TV seriál)
(1975) - Space: 1999 (TV seriál)
(1974) - Rooms (TV seriál)
(1974) - Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
(1974) - Crown Matrimonial
(1974) - Boy Dominic (TV seriál)
(1972) - Running Scared
(1972) - Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
(1972) - Crown Court (TV seriál)
(1971) - Hine (TV seriál)
(1970) - Kate (TV seriál)
(1970) - Daniel Deronda (TV seriál)
(1970) - Crime of Passion (TV seriál)
(1969) - The Looking Glass War
(1969) - Hříšný Davey
(1969) - Frankenstein Must Be Destroyed
(1968) - House of Cards
(1967) - A Man of our Times (TV seriál)
(1967) - ITV Playhouse (TV seriál)
(1967) - Here We Go Round the Mulberry Bush
(1967) - Half Hour Story (TV seriál)
(1967) - Great Expectations (TV seriál)
(1966) - Ransom for a Pretty Girl (TV seriál)
(1966) - Koroshi
(1965) - Call My Bluff
(1965) - Ve službách papeže
(1965) - BBC Play of the Month (TV seriál)
(1965) - The Battle of the Villa Fiorita
(1964) - Theatre 625 (TV seriál)
(1964) - Smích zabiják
(1964) - Never Mention Murder
(1964) - Danger Man (TV seriál)
(1963) - Ricochet
(1963) - Love Story (TV seriál)
(1963) - Crane (TV seriál)
(1962) - The Saint (TV seriál)
(1962) - The Scales of Justice (TV seriál)
(1962) - Out of This World (TV seriál)
(1962) - The Brain
(1961) - Petticoat Pirates
(1961) - The Man at the Carlton Tower
(1961) - Drama 61-67 (TV seriál)
(1960) - The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
(1960) - Šmírák
(1960) - Soudní procesy s Oscarem Wildem
(1960) - Somerset Maugham Hour (TV seriál)
(1960) - Hell Is a City
(1960) - Danger Man (TV seriál)
(1960) - Bluebeard's Ten Honeymoons
(1959) - The Voodoo Factor
(1959) - The Third Man (TV seriál)
(1959) - No Hiding Place (TV seriál)
(1959) - Náš člověk v Havaně
(1959) - International Detective (TV seriál)
(1958) - Vikingové
(1958) - Saturday Playhouse (TV seriál)
(1958) - Dunkirk
(1957) - The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
(1957) - Princ a tanečnice
(1957) - Král v New Yorku
(1957) - Hour of Mystery (TV seriál)
(1957) - Dick and the Duchess (TV seriál)
(1957) - The Barretts of Wimpole Street
(1956) - The Adventures of Sir Lancelot (TV seriál)
(1956) - Armchair Theatre (TV seriál)
(1955) - ITV Television Playhouse (TV seriál)
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)
(1954) - The Sleeping Tiger
(1953) - The Pleasure Garden
(1950) - BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
(1948) - Anna Karenina

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.4.1923 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Maxine Audley 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Maxine Audley - herečka

se narodila 29.4.1923 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Maxine Audley

Dnes se narodili
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Maxine Audley
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
8°08’
 
LunaLuna:
Váhy
18°15’
 
MerkurMerkur:
Býk
27°38’
 
VenušeVenuše:
Beran
3°29’
 
MarsMars:
Blíženci
9°04’
 
JupiterJupiter:
Štír
14°50’
R
SaturnSaturn:
Váhy
15°09’
R
UranUran:
Ryby
16°23’
 
NeptunNeptun:
Lev
15°23’
 
PlutoPluto:
Rak
9°20’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
18°04’
R
Černá LunaLilith:
Beran
23°16’
 
CheirónCheirón:
Beran
18°11’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Lev Davidovič Trockij
(*1879 - 1940) politik, editor, bolševický revolucionář

Spojené státy Robert Moog
(*1934 - 2005) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Filipíny Benigno Aquino
(*1932 - 1983) filipínský politik

Pákistán Subrahmanyan Chandrasekhar
(*1910 - 1995) astrofyzik a matematik indického původu

Francie Ernest Daudet
(*1837 - 1921) francouzský spisovatel a novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »