Mel Brooks wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mel Brooks
(Melvin James Kaminsky)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
91 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Mel Brooks - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
28.6.1926 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mel Brooks 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Mel Brooks
datum narození 28.6.1926
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Mel Brooks - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Blazing Samurai
(2016) - The Last Laugh
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - 2015 Creative Arts Emmys
(2015) - Harold and Lillian: A Hollywood Love Story
(2015) - Hotel Transylvánie 2
(2014) - Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - Richard Pryor: Zapomeňte na logiku
(2012) - Do hlubin komedie
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1970
(2009) - A Night at the Movies: The Suspenseful World of Thrillers
(2008) - Spaceballs: The Animated Series (TV seriál)
(2007) - AFI's 100 Years... 100 Movies: 10th Anniversary Edition
(2005) - The Young Turks
(2005) - Roboti
(2005) - Producenti
(2003) - 100 Years of Hope and Humor
(2003) - Římské jaro paní Stoneové
(2002) - Vánoční příběh
(2001) - The Sid Caesar Collection: The Fan Favorites - The Professor and Other Clowns
(2001) - The Sid Caesar Collection: The Fan Favorites - The Dream Team of Comedy
(2001) - The Sid Caesar Collection: The Fan Favorites - Love & Laughter
(2001) - Recording 'The Producers': A Musical Romp with Mel Brooks
(2001) - Hail Sid Caesar! The Golden Age of Comedy
(2000) - The Sid Caesar Collection: The Magic of Live TV
(2000) - The Sid Caesar Collection: Inside the Writer's Room
(2000) - The Sid Caesar Collection: Creating the Comedy
(2000) - Intimate Portrait: Madeline Kahn
(2000) - Sex, lögner & videovåld
(1999) - O kolečko víc
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Princ Egyptský
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Pretty as a Picture: The Art of David Lynch
(1997) - I Am Your Child
(1996) - Caesar's Writers
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - Drákuloviny
(1994) - Hal Roach: King of Laughter
(1994) - Mlčení šunek
(1994) - Malí uličníci
(1993) - Bláznivý příběh Robina Hooda
(1992) - Gottschalk Late Night
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1991) - Život pod psa
(1990) - Kdopak to mluví 2
(1987) - Spaceballs
(1984) - Cinema 3
(1984) - The Great Standups
(1984) - Sunset People
(1984) - Beat This: A Hip-Hop History
(1983) - Být či nebýt
(1983) - An Audience with Mel Brooks
(1981) - History of the World: Part I
(1979) - The Muppets Go Hollywood
(1979) - The Muppet Movie
(1978) - Everyman (TV seriál)
(1977) - Závrať naruby
(1976) - Němý film
(1975) - The 2000 Year Old Man
(1974) - Annie and the Hoods
(1974) - Ohnivá sedla
(1974) - Mladý Frankenstein
(1974) - Free to Be... You & Me
(1971) - The Electric Company (TV seriál)
(1970) - Dvanáct křesel
(1970) - Annie, the Women in the Life of a Man
(1968) - Producenti
(1967) - The Woody Woodbury Show (TV seriál)
(1966) - The Face Is Familiar
(1963) - The Critic

Mel Brooks - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Mel Brooks - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Mel Brooks - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1931) Anne Bancroft - manželka

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.6.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mel Brooks 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mel Brooks - herec, scénárista, režisér

se narodil 28.6.1926 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mel Brooks

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Mel Brooks
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
6°01’
 
LunaLuna:
Vodnář
11°35’
 
MerkurMerkur:
Rak
28°57’
 
VenušeVenuše:
Býk
29°33’
 
MarsMars:
Beran
9°06’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
26°55’
R
SaturnSaturn:
Štír
19°56’
R
UranUran:
Ryby
29°25’
 
NeptunNeptun:
Lev
22°48’
 
PlutoPluto:
Rak
14°02’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
16°50’
R
Černá LunaLilith:
Panna
2°02’
 
CheirónCheirón:
Býk
1°30’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Belgie Henry Bauchau
(*1913 - 2012) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »