Michael Pate wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Michael Pate
(Edward John Pate)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Drummoyne
Země:
Věk:
† 88 let
Úmrtí:
1.9.2008 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herec, režisér

Michael Pate - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
26.2.1920 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Michael Pate 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Michael Pate
datum narození 26.2.1920
(herec, režisér, instagram)

Michael Pate - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - 3-D Rarities
(2002) - Mel Gibson: The High Octane Birth of a Superstar
(1997) - Down Rusty Down
(1995) - The Celluloid Heroes
(1995) - The Existentialist Cowboy's Last Stand
(1994) - Oficiální popření
(1988) - Sands of the Bedouin
(1988) - Nulová šance (TV seriál)
(1988) - A Dangerous Life (TV seriál)
(1987) - Kvílení vlkodlaků 3
(1986) - Death of a Soldier
(1986) - Body Business
(1986) - The Adventures of Tom Sawyer
(1984) - Velbloud a chlapec
(1983) - The Return of Captain Invincible
(1983) - Divoká kachna
(1982) - Duet for Four
(1976) - Power Without Glory (TV seriál)
(1976) - Mad Dog Morgan
(1975) - Cash and Company (TV seriál)
(1971) - Matlock Police (TV seriál)
(1970) - The Long Arm (TV seriál)
(1970) - Little Jungle Boy
(1969) - Riptide (TV seriál)
(1969) - Division 4 (TV seriál)
(1967) - Return of the Gunfighter
(1967) - Rango (TV seriál)
(1967) - Maya (TV seriál)
(1967) - Hondo (TV seriál)
(1966) - The Time Tunnel (TV seriál)
(1966) - The Singing Nun
(1966) - The Road West (TV seriál)
(1966) - The Rat Patrol (TV seriál)
(1966) - Tarzan (TV seriál)
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1966) - Daktari (TV seriál)
(1966) - Batman (TV seriál)
(1965) - The Wild Wild West (TV seriál)
(1965) - Major Dundee
(1965) - Honey West (TV seriál)
(1965) - The Great Sioux Massacre
(1965) - Branded (TV seriál)
(1965) - Brainstorm
(1965) - Agent Smart (TV seriál)
(1964) - Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
(1964) - The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1964) - Profiles in Courage (TV seriál)
(1964) - Oddělení vražd (TV seriál)
(1964) - Daniel Boone (TV seriál)
(1964) - Advance to the Rear
(1963) - The Dakotas (TV seriál)
(1963) - Temple Houston (TV seriál)
(1963) - PT 109
(1963) - McLintock!
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1963) - Glynis (TV seriál)
(1963) - Drums of Africa
(1963) - California
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1962) - Tower of London
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Beachcomber (TV seriál)
(1962) - The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
(1962) - Sergeants 3
(1962) - Beauty and the Beast
(1961) - The Canadians
(1961) - Ripcord (TV seriál)
(1961) - Frontier Circus (TV seriál)
(1961) - Follow the Sun (TV seriál)
(1961) - Acapulco (TV seriál)
(1960) - Walk Like a Dragon
(1960) - Thriller (TV seriál)
(1960) - The Tall Man (TV seriál)
(1960) - The Roaring 20's (TV seriál)
(1960) - The Islanders (TV seriál)
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1960) - Michael Shayne (TV seriál)
(1959) - Zelené království
(1959) - Wichita Town (TV seriál)
(1959) - Westbound
(1959) - The Third Man (TV seriál)
(1959) - The Detectives (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Men Into Space (TV seriál)
(1959) - Markham (TV seriál)
(1959) - Law of the Plainsman (TV seriál)
(1959) - Laramie (TV seriál)
(1959) - Hawaiian Eye (TV seriál)
(1959) - Grand Jury (TV seriál)
(1959) - Curse of the Undead
(1959) - Black Saddle (TV seriál)
(1959) - Adventures in Paradise (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
(1958) - Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
(1958) - The Texan (TV seriál)
(1958) - The Rifleman (TV seriál)
(1958) - Peter Gunn (TV seriál)
(1958) - Lawman (TV seriál)
(1958) - Hong Kong Confidential
(1958) - Desert Hell
(1957) - The Frank Sinatra Show
(1957) - Zorro (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - The Oklahoman
(1957) - The Tall Stranger
(1957) - Tales of Wells Fargo (TV seriál)
(1957) - Sugarfoot (TV seriál)
(1957) - Something of Value
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - Meet McGraw (TV seriál)
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1957) - Goodyear Theatre (TV seriál)
(1957) - Alcoa Theatre (TV seriál)
(1956) - 7th Cavalry
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - Wire Service (TV seriál)
(1956) - The Revolt Of Mamie Stover
(1956) - The Killer is Loose
(1956) - The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
(1956) - Reprisal!
(1956) - Congo Crossing
(1956) - Broken Arrow (TV seriál)
(1955) - The Killer Lust
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - Soldiers of Fortune (TV seriál)
(1955) - A Lawless Street
(1955) - Cheyenne (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - The Court Jester
(1954) - The Lone Wolf (TV seriál)
(1954) - The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
(1954) - Stříbrný kalich
(1954) - The Secret of the Incas
(1954) - Passport to Danger (TV seriál)
(1954) - Lassie (TV seriál)
(1954) - Král Richard a křižáci
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - You Are There (TV seriál)
(1953) - Scandal at Scourie
(1953) - The Royal African Rifles
(1953) - Rogue's March
(1953) - The Maze
(1953) - Krysy pouště
(1953) - Julius Caesar
(1953) - Houdini
(1953) - Hondo
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1953) - El Alaméin
(1953) - All the Brothers Were Valiant
(1952) - 5 Fingers
(1952) - The Black Castle
(1952) - Target Hong Kong
(1952) - Four Star Playhouse (TV seriál)
(1952) - Face to Face
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1951) - Thunder on the Hill
(1951) - The Strange Door
(1951) - Ten Tall Men
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1950) - Bitter Springs
(1949) - Sons of Matthew
(1941) - 40,000 Horsemen

Michael Pate - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.2.1920 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Michael Pate 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Michael Pate - herec, režisér

se narodil 26.2.1920 ve městě Drummoyne, Austrálie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Michael Pate

Dnes se narodili
Spojené státy Kim Basinger
(*1953) herečka, modelka

Spojené státy David Carradine
(*1936) herec

Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925) herec, režisér

Spojené státy Teri Hatcher
(*1964) herečka

Spojené státy Ian Somerhalder
(*1978) herec, model


Michael Pate
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
6°36’
 
LunaLuna:
Blíženci
0°10’
 
MerkurMerkur:
Ryby
22°41’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
4°05’
 
MarsMars:
Štír
7°20’
 
JupiterJupiter:
Lev
10°15’
R
SaturnSaturn:
Panna
8°25’
R
UranUran:
Ryby
1°56’
 
NeptunNeptun:
Lev
9°27’
R
PlutoPluto:
Rak
5°46’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
19°23’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
14°17’
 
CheirónCheirón:
Beran
4°41’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Lennon
(*1940 - 1980) zpěvák, skladatel, kytarista

Spojené státy Marty Robbins
(*1925 - 1982) herec, zpěvák, skladatel, automobilový závodník

Velká Británie George Boole
(*1815 - 1864) matematik, filosof, objevitel základů moderní aritmetiky později nazvaných Booleova algebra

Německo Albert Kahn - architekt
(*1869 - 1942) architekt

Spojené státy Robert Emmett Cantwell
(*1908 - 1978) novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »