Michal David wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Michal David
(Vladimír Stancl)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1960 (?)
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
zpěvák, skladatel

Michal David - Horoskop, Skladatelská filmografie

Datum narození:
Rok 1960 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Michal David 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Michal David
datum narození v roce *1960
(zpěvák, skladatel, instagram)

Michal David - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Michal David - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - To byl váš rok (TV pořad)
(2015) - Show Leoše Mareše
(2015) - Galakoncert Kapky naděje
(2015) - Film o filmu: Bláznivá noc
(2015) - Bláznivá noc (koncert)
(2014) - V siedmom nebi
(2014) - TGM: Talkshow Geni a Míši
(2014) - Srdce pro děti 2014
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Královny popu - Pocta legendám
(2014) - Hlas Česko Slovenska 2
(2014) - Adventní koncerty 2014
(2013) - Všechno nejlepší od Davida
(2013) - SuperStar 2013
(2013) - SLAVIA - hvězda na správném místě
(2013) - Silvestr 2013
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Noc nádejí 2013
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Kouzelný Silvestr
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Tajemství lásek slavných
(2013) - Show!
(2013) - Michal David a Lucie Vondráčková - Hit tour 2013 (koncert)
(2012) - 18 je jen začátek
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Večer plný hvězd
(2012) - TýTý 2011
(2012) - Tajemství muzikálů
(2012) - Silvestr jak Hron
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Iveta živě
(2012) - Hlas Česko Slovenska
(2012) - Drzá Diana
(2012) - Tajemství Michala Davida
(2012) - Michal David v Lucerně (koncert)
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Splněné sny
(2011) - Splněná přání - Srdce pro děti
(2011) - Pokondr live
(2011) - Let‘s Silvester 2011
(2011) - Legendy popu
(2011) - Česko Slovenská SuperStar
(2011) - Česká hvězda 2011
(2011) - Café Barrandov
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Michal David & Pavel J. Ryba & The Fish - Live in Circus (koncert)
(2011) - Zita na krku (TV seriál)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Kapka naděje
(2010) - Tajemství dětí slavných rodičů
(2010) - Michal David 50 - Mejdan roku (koncert)
(2009) - Česko - Slovenská SuperStar
(2009) - 13. komnata Dagmar Kludské
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2008) - Hitparáda 80. let (hudební videoklip)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Přísně tajné
(2008) - One Man Show
(2008) - Mejdan roku z Václaváku 2008
(2008) - Café X
(2008) - X Mix (koncert)
(2008) - Strom naděje a splněných přání (koncert)
(2007) - Mejdan roku z Václaváku 2007
(2006) - Žito
(2006) - 13. komnata Michala Davida
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Pípšoubazar
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Karel Svoboda 65 (koncert)
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Mléčná dráha
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2002) - Abeceda hvězd
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Dobroty
(2001) - Bylo nebylo v Silvestru 2001
(2000) - Věštírna
(2000) - Hogo Fogo
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Čtveráci
(1998) - XXL
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Rozjezdy pro hvězdy
(1998) - Prima jízda
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Aj múdry schybí
(1998) - Byl jsem mladistvým intelektuálem
(1997) - Novoty
(1996) - Vánoční koncert Karla Gotta (koncert)
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Eso
(1993) - Když nemůžu spát
(1991) - Michal David - Mám svůj svět (hudební videoklip)
(1990) - Kdo s koho
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1987) - Jedeme dál
(1987) - Jak se dělal 'Discopříběh'
(1986) - Iveta Bartošová a Michal David: To je naše věc (hudební videoklip)
(1986) - Iveta Bartošová a Michal David: Konto štěstí (hudební videoklip)
(1985) - Michal David - Rodinná show (hudební videoklip)
(1985) - Michal David - Něco na tom je (hudební videoklip)
(1985) - Michal David - Hop nebo trop (hudební videoklip)
(1985) - Třetí patro (TV seriál)
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - ABECEDA
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1983) - Kluk za dvě pětky
(1976) - Písničky z obrazovky

Michal David - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Michal David 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Michal David - zpěvák, skladatel

se narodil v roce *1960 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Michal David

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Michal David
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
22°01’
 
LunaLuna:
Beran
8°13’
 
MerkurMerkur:
Rak
26°06’
R
VenušeVenuše:
Rak
28°02’
 
MarsMars:
Býk
17°15’
 
JupiterJupiter:
Střelec
25°49’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
14°35’
R
UranUran:
Lev
19°33’
 
NeptunNeptun:
Štír
6°22’
R
PlutoPluto:
Panna
4°26’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
18°22’
R
Černá LunaLilith:
Rak
7°32’
 
CheirónCheirón:
Ryby
1°34’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
0xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »