Michal Gučík wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Michal Gučík

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1962 (?)
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec

Michal Gučík - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1962 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Michal Gučík 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Michal Gučík
datum narození v roce *1962
(herec, instagram)

Michal Gučík - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Rádio (TV seriál)
(2008) - Mesto tieňov (TV seriál)
(2004) - Zůstane to mezi námi
(2002) - Dážď padá na naše duše
(1998) - Opojenie z premeny
(1996) - Nemesis 4: Zjevení
(1995) - Tajomstvo šťastia
(1995) - Pod agátmi
(1995) - Chichôtka
(1994) - Vášnivé známosti
(1994) - Tri stromy
(1994) - Národný hriešnik
(1993) - Pozemský nepokoj
(1993) - Jakubov rebrík
(1992) - Najdúch
(1992) - Lepší je být bohatý a zdravý než chudý a nemocný
(1991) - Tajomstvo alchymistu Storitza
(1991) - Štúrovci (TV seriál)
(1990) - Ujo maliar pozýva (TV seriál)
(1990) - Nežiadúci účinok
(1990) - Júlia
(1990) - Faidra
(1989) - Škola detektívky (TV seriál)
(1989) - Semaforová rozprávka
(1989) - Reverend
(1989) - Pohotovosť
(1988) - Piloti
(1988) - Exemplárny prípad
(1987) - Smrť s fotografiou
(1987) - Na vlne
(1987) - Čakanie na všedné dni
(1986) - Posledná zastávka
(1986) - Okná dokorán (TV seriál)
(1986) - Keby to naši vedeli
(1986) - Eygletiérovci
(1986) - Don Carlos
(1986) - Alžbetin dvor (TV seriál)
(1986) - Akcia Edelstein
(1985) - Snopy z piesku
(1985) - Môj medvedík Móric (TV seriál)
(1985) - Kto odhodil?
(1985) - Borgis
(1984) - Seminárna práca
(1984) - Povstalecká história (TV seriál)
(1984) - Na druhom brehu sloboda
(1984) - Král Drozdí brada
(1984) - Dedova truhlica
(1984) - A keď som stretol lásku
(1983) - Výlet do mladosti
(1983) - Tomáš a Zuzana
(1983) - Neúspešný
(1983) - Magma
(1983) - Hořký podzim s vůní manga
(1982) - Živý sen
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
(1982) - Obyčajný príbeh
(1982) - Nech sa niekto opováži alebo ako Ďuro Konôpka o fujaru prišiel
(1982) - Hráč na vlastnú päsť (TV seriál)
(1982) - Clavijo
(1980) - Toto leto doma
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1975) - Keď fašiangy, tak fašiangy

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Michal Gučík 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Michal Gučík - herec

se narodil v roce *1962 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Michal Gučík

Dnes se narodili
Spojené státy Bette Davis
(*1908) herečka

Spojené státy Gregory Peck
(*1916) herec

Spojené státy Spencer Tracy
(*1900) herec

Česká republika Petr Čtvrtníček
(*1964) herec

Velká Británie Peter Greenaway
(*1942) režisér, scénárista, kameraman, herec


Michal Gučík
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
4°41’
 
LunaLuna:
Lev
16°36’
 
MerkurMerkur:
Panna
28°24’
 
VenušeVenuše:
Váhy
20°44’
 
MarsMars:
Rak
3°50’
 
JupiterJupiter:
Ryby
8°07’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
6°08’
R
UranUran:
Panna
1°08’
 
NeptunNeptun:
Štír
11°03’
 
PlutoPluto:
Panna
9°40’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
7°19’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
3°41’
 
CheirónCheirón:
Ryby
8°40’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jaromír Štětina
(*1943) senátor, novinář, válečný reportér, spisovatel, antikomunista

Německo Udo Dirkschneider
(*1952) zpěvák, zakladatel kapely U.D.O., dřívější člen Accept

Francie Nadar
(*1820) fotograf, průkopník portrétní fotografie, novinář, spisovatel

Itálie Karel Felix Sardinský
(*1765) sardinský král

Španělsko Maimonides
(*1135) rabín, židovský filosof, lékařem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charlton Heston
(*1923 - 2008) herec

Česká republika Karel Zeman
(*1910 - 1989) národní umělec, režisér, výtvarník, animátor, autor filmu Cesta do pravěku

Spojené státy Howard Hughes
(*1905 - 1976) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967 - 1994) kytarista, zpěvák Nirvany

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926 - 1997) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »