Michal Pešek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Michal Pešek

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 53 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Michal Pešek - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.5.1959 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Michal Pešek 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Michal Pešek
datum narození 4.5.1959
(herec, instagram)

Michal Pešek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - ...a bude hůř
(2004) - Tenkrát na východě
(2003) - Pokračování příště (TV seriál)
(1998) - Zlatíčka
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1994) - Akumulátor 1
(1992) - Tutovka
(1992) - Panelák
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1990) - Vyvěste fangle
(1990) - Poslední motýl
(1989) - Vstup do ráje zakázán
(1989) - Trezor
(1989) - O čarovné Laskonce (TV seriál)
(1989) - Koeficient užitečného muže
(1989) - Divoká srdce
(1989) - Dědeček je lepší než pes
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Nejen v těchto dnech
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Ledvina
(1988) - Čas žhavých kamenů
(1987) - Svět je někdy opravdu krásný
(1987) - Stíny a šepoty jezera
(1987) - Básník
(1986) - Stopy zločinu: Otmar čeká spojku
(1986) - Rubínová pohádka
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Ohnivé ženy se vracejí
(1986) - Jak Matýsek přehodil výhybku
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1986) - Cyrano z Bergeracu (divadelní záznam)
(1986) - Bianka Braselli - dáma s dvěma hlavami
(1985) - Vlak dětství a naděje (TV seriál)
(1985) - Mravenci nesou smrt
(1984) - Už se nebojím
(1984) - Sen noci svatojanské (divadelní záznam)
(1984) - Jak se rozloučit s Odettkou
(1983) - Cesta na Borneo
(1982) - Ples na rozloučenou
(1982) - Od vraždy jenom krok ke lži
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Doktorská pohádka
(1981) - Mezičas
(1981) - Logik
(1981) - Křtiny
(1981) - Hodina života
(1981) - Fotbalová odysea
(1981) - Beskydská epizoda
(1980) - Výtečníci
(1980) - Večírek pro liché
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - Mít tak holku na hlídání
(1980) - Cukrová bouda
(1979) - Zkoušky z dospělosti (TV seriál)
(1979) - Svatební skandály slečny Juliány
(1979) - Pyžamo
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Setkání v červenci
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1976) - Smrt mouchy
(1976) - Ostrov stříbrných volavek

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.5.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Michal Pešek 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Michal Pešek - herec

se narodil 4.5.1959 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Michal Pešek

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Michal Pešek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
13°16’
 
LunaLuna:
Beran
6°51’
 
MerkurMerkur:
Beran
17°44’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
22°56’
 
MarsMars:
Rak
13°45’
 
JupiterJupiter:
Štír
28°54’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
6°48’
R
UranUran:
Lev
12°18’
 
NeptunNeptun:
Štír
5°22’
R
PlutoPluto:
Panna
1°41’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
11°30’
R
Černá LunaLilith:
Býk
18°40’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
27°15’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »