Milan Klásek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Milan Klásek

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Svatobořice u Kyjova
Země:
Věk:
† 77 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Milan Klásek - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.10.1932 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Milan Klásek 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Milan Klásek
datum narození 5.10.1932
(herec, instagram)

Milan Klásek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1991) - Štúrovci (TV seriál)
(1991) - Romeo a Julie
(1990) - Tichá myš
(1989) - Stopy zločinu: Pátek, čas motýlů
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Lékaři
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Hříšný Václav
(1986) - Domácí lékař
(1986) - Cyrano z Bergeracu (divadelní záznam)
(1984) - Žofka z Janovic
(1984) - Prodloužený čas
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Kvůli mně přestane
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
(1982) - Čtverec mizení
(1981) - Měsíční tónina
(1981) - Dostih
(1980) - Dům na nebesích (divadelní záznam)
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Rukojmí v Bella Vista
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Panelstory aneb Jak se rodí sídliště
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Ztrácím tě, lásko
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Slečna Rajka
(1978) - Rudý primátor
(1978) - A zvítězila pravda dělníkova
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Hněv
(1977) - Dům bez oken
(1976) - Případ Adam a Eva
(1975) - My z konce světa (TV seriál)
(1975) - Když Praha povstala
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - O Emínce a Havlíčkovi
(1973) - Kukačky
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Klobouk plný deště
(1972) - Duhový luk (TV seriál)
(1971) - Člověk není sám
(1968) - Šíleně smutná princezna
(1967) - Útěk
(1965) - Škola hříšníků
(1962) - Neklidnou hladinou

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Opice

Opice (Voda)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.10.1932 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Milan Klásek 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Milan Klásek - herec

se narodil 5.10.1932 ve městě Svatobořice u Kyjova
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Milan Klásek

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Milan Klásek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
12°01’
 
LunaLuna:
Střelec
24°42’
 
MerkurMerkur:
Váhy
16°37’
 
VenušeVenuše:
Lev
28°03’
 
MarsMars:
Lev
8°44’
 
JupiterJupiter:
Panna
11°47’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
28°07’
 
UranUran:
Beran
21°46’
R
NeptunNeptun:
Panna
8°58’
 
PlutoPluto:
Rak
23°22’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
15°32’
R
Černá LunaLilith:
Býk
17°17’
 
CheirónCheirón:
Býk
28°09’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Ludwig Prandtl
(*1875 - 1953) fyzik

Francie Paul Signac
(*1863 - 1935) francouzský malíř, představitel neoimpresionismu

Česká republika Alexandr Postler st.
(*1937 - 1996) herec

Spojené státy Paul Anderson
(*1932 - 1994) americký vzpěrač

Itálie Alberto Bertuccelli
(*1924 - 2002) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »