Miou-Miou wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Miou-Miou
(Sylvette Herry)

Pohlaví:
Žena
Narození:
22.2. 1950 - 10:45h
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
69 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Miou-Miou - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
22.2.1950 - 10:45  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
22.2.1950 - 09:45  
FR, Paříž:
48°52' s.š., 2°20' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Miou-Miou 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Miou-Miou
datum narození 22.2.1950
(herečka, instagram)

Miou-Miou - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - L'après-midi de monsieur Andesmas
(2013) - Landes
(2013) - Arrêtez-moi
(2012) - Quand je serai petit
(2012) - Láska všemi deseti
(2012) - Bienvenue parmi nous
(2012) - Avanti
(2011) - Vítej, Kaniusho
(2011) - Le Grand restaurant II
(2009) - C à vous
(2009) - Une petite zone de turbulences
(2009) - Pour un fils
(2009) - Petites vacances à Knokke-le-Zoute
(2009) - Koncert
(2008) - Záležitost rodiny
(2008) - Velké alibi
(2008) - Mia a Migo
(2007) - Science des rêves, La - Film B
(2007) - Les Murs porteurs
(2006) - Nauka o snech
(2006) - Le Héros de la famille
(2006) - Avril
(2005) - Riviera
(2005) - Jeden zůstává, druhý odchází
(2004) - Vdavky, sňatky, svazky
(2004) - Folle embellie
(2003) - Záhadné zmizení
(2003) - Le Correcteur
(2001) - Agathe et le grand magasin
(2000) - Tout va bien, on s'en va
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Hors jeu
(1997) - Nettoyage à sec
(1997) - Lásky v Lisabonu
(1996) - Thé ou café
(1996) - Osmý den
(1996) - Má žena mě opustila
(1995) - Une femme dans la tourmente
(1995) - Lístek lásky
(1995) - Josephine et les gitans
(1994) - Montparnasse-Pondichéry
(1994) - Malý indián ve městě
(1993) - Tango
(1993) - Germinal
(1992) - Patrick Dewaere
(1992) - Rej výtržníků
(1991) - Podtrženo, sečteno!
(1991) - Netchaïev est de retour
(1990) - Milou v máji
(1988) - Un vrai bonheur
(1988) - Předčitatelka
(1988) - Les Portes tournantes
(1986) - Večerní úbor
(1986) - L'Argent
(1985) - Une vie comme je veux
(1985) - Blanche a Marie
(1984) - Let Sfingy
(1984) - Horko
(1983) - Pozor! Je vaše žena jen vaše žena?
(1983) - Coup de foudre
(1982) - Josepha
(1982) - Guy de Maupassant
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Je to rozumné?
(1981) - La Gueule du loup
(1980) - Policejní inspektorka
(1979) - Silnice Řím - Neapol neprůjezdná!
(1979) - La Dérobade
(1979) - Au revoir à lundi
(1978) - Cesty na jih
(1977) - Dites-lui que je l'aime
(1976) - Všechno uvidíme
(1976) - Vítězný pochod
(1976) - Jonas, kterému bude 25 let v roce 2000
(1976) - F... comme Fairbanks
(1976) - D'amour et d'eau fraîche
(1976) - Al piacere di rivederla
(1975) - Žádný problém
(1975) - Lily, aime-moi
(1975) - Chytrák a dva společníci
(1974) - Tendre Dracula
(1974) - Buzíci
(1973) - Themroc
(1973) - Spálené stodoly
(1973) - Rabín Jákob
(1973) - Quelques messieurs trop tranquilles
(1973) - Běží, běží po předměstí
(1973) - L'An 01
(1972) - Ça va ça vient
(1971) - La Vie sentimentale de Georges Le Tueur
(1971) - La Cavale
Miou-Miou - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.2.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Miou-Miou 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Miou-Miou - herečka

se narodila 22.2.1950 ve městě Paříž
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Miou-Miou

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Miou-Miou
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
3°12’
11
 
LunaLuna:
Býk
4°12’
12
 
MerkurMerkur:
Vodnář
9°42’
10
 
VenušeVenuše:
Vodnář
3°09’
10
 
MarsMars:
Váhy
10°22’
6
R
JupiterJupiter:
Vodnář
18°50’
10
 
SaturnSaturn:
Panna
17°03’
5
R
UranUran:
Rak
1°02’
2
R
NeptunNeptun:
Váhy
17°01’
6
R
PlutoPluto:
Lev
16°37’
4
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
9°20’
12
R
Černá LunaLilith:
Býk
4°35’
12
 
CheirónCheirón:
Střelec
20°32’
7
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
27°18’
3
Domy:
Býk
26°18’
Štír
26°18’
2:
Blíženci
20°38’
8:
Střelec
20°38’
3:
Rak
9°15’
9:
Kozoroh
9°15’
Rak
28°12’
Kozoroh
28°12’
5:
Lev
22°24’
Vodnář
22°24’
6:
Váhy
0°30’
Beran
0°30’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
7xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
27°15’
11
Slun./Luna:
Beran
3°42’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »