Mirko Musil wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mirko Musil

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 74 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Mirko Musil - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
26.8.1924 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mirko Musil 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Mirko Musil
datum narození 26.8.1924
(herec, instagram)

Mirko Musil - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1998) - Zkřížené meče
(1998) - Hřích faráře Ondřeje
(1997) - Ptačí král
(1997) - Králův šašek
(1997) - Arrowsmith (TV seriál)
(1996) - Slavík
(1996) - O kováři Básimovi
(1996) - Konto separato
(1995) - Malostranské humoresky
(1994) - V erbu lvice
(1994) - Štace
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1994) - Měsíční údolí
(1994) - Maigretova trpělivost
(1993) - Maigret se brání
(1993) - Deset malých běloušků
(1993) - Česká soda (TV seriál)
(1993) - Catherine Courage
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV seriál)
(1991) - Variácie slávy
(1991) - Ten lokaj
(1991) - Pofoukej mi jahody
(1991) - Le flic de Moscou (TV seriál)
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1988) - Na dvoře je kůň, šéfe
(1988) - Lovec senzací
(1988) - Chlapci a chlapi (TV seriál)
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1987) - Zuřivý reportér
(1987) - Pravidlá kruhu
(1987) - O princezně Jasněnce a létajícím ševci
(1987) - Jeskyně
(1987) - Drátenická pohádka
(1987) - Copak je to za vojáka...
(1987) - Balónová pohádka
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - O Popelákovi
(1986) - My holky z městečka (TV seriál)
(1986) - Lev s bílou hřívou
(1986) - Každý má svůj den
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1985) - Zátah
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1985) - Stalo se jedné neděle
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Piesočná potvorka (TV seriál)
(1985) - Mravenci nesou smrt
(1985) - Já nejsem já
(1985) - Havárie
(1984) - Tři princezny tanečnice
(1984) - Šéfe, jdeme na to!
(1984) - Fešák Hubert
(1983) - Tři veteráni
(1983) - Oči pro pláč
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1983) - Jako kníže Rohan
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Plaché příběhy
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Králíci s moudrýma očima
(1982) - Hlavní výhra
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
(1982) - Daleko od stromu
(1981) - Víkend bez rodičů
(1981) - Tajemství hradu v Karpatech
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Hodina života
(1981) - A na konci je začátek
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1980) - Muž přes palubu
(1980) - Kluci z bronzu
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1979) - Tři od moře
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Lásky mezi kapkami deště
(1979) - Drsná Planina
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1979) - Čas pracuje pro vraha
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Sněhurka
(1978) - Lvi salónů
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1978) - Etudy do skicáku
(1978) - Čistá řeka
(1977) - Žena za pultem (TV seriál)
(1977) - Osada Havranů
(1977) - Koncert pro mantinely
(1977) - Jen ho nechte, ať se bojí
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Hněv
(1977) - Adéla ještě nevečeřela
(1976) - Parta hic
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Kufr
(1976) - Bratránek z Batávie
(1976) - Běž, ať ti neuteče
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Tak láska začíná...
(1975) - Škaredá dědina
(1975) - Plavení hříbat
(1975) - Páni kluci
(1975) - Nevěsta s nejkrásnějšíma očima
(1975) - Letní romance
(1975) - Když Praha povstala
(1975) - Chalupáři (TV seriál)
(1975) - Cirkus v cirkuse
(1975) - Akce v Istanbulu
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Sedmého dne večer
(1974) - Osud jménem Kamila
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Muž z Londýna
(1974) - Kvočny a Král
(1974) - Kdo hledá, najde
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1974) - Dvacátý devátý
(1974) - Drahé tety a já
(1973) - Známost sestry Aleny
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Neználkovy příhody (TV seriál)
(1973) - Maturita za školou
(1973) - Lesní panna
(1972) - Štědrý večer pana rady Vacátka
(1972) - Slepé střevo
(1972) - Pan Tau v cirkusu
(1972) - Pan Tau to zařídí
(1972) - Lupič Legenda
(1972) - Aféry mé ženy
(1971) - Zajatec šílenství
(1971) - Strašidýlko Fanfulínek (TV seriál)
(1971) - My tři a pes z Pětipes
(1971) - Moderní byt
(1971) - Klíč
(1971) - Kat nepočká
(1971) - Kam slunce nechodí...
(1970) - Pinocchiova dobrodružství II.
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1970) - Partie krásného dragouna
(1970) - Pan Tau a Claudie
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1970) - Bližní na tapetě: Šprýmař
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV seriál)
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Světáci
(1969) - Slasti Otce vlasti
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Odvážná slečna
(1969) - Krimi revue
(1969) - Hrozné děti
(1969) - Flirt se slečnou Stříbrnou
(1969) - Dobrodružství šesti trampů (TV seriál)
(1968) - Šíleně smutná princezna
(1968) - Sňatky z rozumu (TV seriál)
(1968) - Nejlepší ženská mého života
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1967) - Soud pana Havleny
(1967) - Přísně tajné premiéry
(1967) - Happy end
(1967) - Dita Saxová
(1967) - Čtyři v kruhu
(1966) - Transit Carlsbad
(1966) - Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene!
(1966) - Lidé z maringotek
(1966) - Flám
(1966) - Doktor a běsi
(1965) - 5 milionů svědků
(1965) - Třicet jedna ve stínu
(1965) - Délka polibku devadesát
(1964) - Místenka bez návratu
(1964) - Hvězda zvaná Pelyněk
(1964) - ...a pátý jezdec je Strach
(1963) - Začít znova
(1963) - Na laně
(1963) - Máte doma lva?
(1963) - Král Králů
(1963) - Einstein kontra Babinský
(1962) - Zelené obzory
(1962) - Zámek pro Barborku
(1962) - Vánice
(1962) - Tarzanova smrt
(1962) - Potíže s kulturou
(1962) - Neschovávejte se, když prší
(1962) - Černá dynastie
(1961) - Reportáž psaná na oprátce
(1961) - Kohout plaší smrt
(1961) - Každá koruna dobrá
(1961) - Cesta do věku petrolejových lamp
(1960) - Zlepšovák

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Krysa

Krysa (Dřevo)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.8.1924 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mirko Musil 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mirko Musil - herec

se narodil 26.8.1924 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mirko Musil

Dnes se narodili
Spojené státy Ginger Rogers
(*1911) tanečnice, herečka a zpěvačka

Spojené státy Barbara Stanwyck
(*1907) herečka

Česká republika Regina Rázlová
(*1947) herečka

Česká republika Stanislav Neumann
(*1902) herec, syn S. K. Neumanna

Francie Jean-Baptiste Dumas
(*1800) chemik


Mirko Musil
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
2°56’
 
LunaLuna:
Rak
18°07’
 
MerkurMerkur:
Panna
26°36’
 
VenušeVenuše:
Rak
17°58’
 
MarsMars:
Vodnář
29°30’
R
JupiterJupiter:
Střelec
10°37’
 
SaturnSaturn:
Váhy
28°15’
 
UranUran:
Ryby
20°12’
R
NeptunNeptun:
Lev
20°36’
 
PlutoPluto:
Rak
13°06’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
22°23’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
17°29’
 
CheirónCheirón:
Beran
24°18’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kanada Donald Sutherland
(*1935) herec

Spojené státy James Cagney
(*1899) herec

Česká republika Heda Čechová
(*1928) hlasatelka, poslankyně, matka Vladimíra Čecha ml.

Německo Angela Merkel
(*1954) politička, kancléřka

Velká Británie Camilla vévodkyně z Cornwallu
(*1947) Její královská Výsost vévodkyně z Cornwallu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John F. Kennedy Jr.
(*1960 - 1999) herec, novinář, právník, pilot, vydavatel časopisu, syn JFK

Belgie Morris
(*1923 - 2001) spisovatel, kreslíř

Rakousko Karel Klostermann
(*1848 - 1923) spisovatel s regionálním zaměřením na oblast Šumavy

Rusko car Ivan VI. Antonovič
(*1740 - 1764) ruský car

Francie Patrick Dewaere
(*1947 - 1982) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »