Nancy Lenehan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Nancy Lenehan

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herečka

Nancy Lenehan - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
26.4.1953 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Nancy Lenehan 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Nancy Lenehan
datum narození 26.4.1953
(herečka, instagram)

Nancy Lenehan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - More Time with Family
(2012) - Lady Friends
(2011) - Za lepší život
(2011) - How to Be a Gentleman (TV seriál)
(2009) - Průměrňákovi (TV seriál)
(2008) - Můj nejhorší týden (TV seriál)
(2008) - Malá Velká Británie v USA (TV seriál)
(2008) - Family Man
(2007) - Divoši
(2006) - Studio 60 (TV seriál)
(2006) - Nové trable staré Christine (TV seriál)
(2006) - My Boys (TV seriál)
(2005) - Zločiny ze sousedství (TV seriál)
(2005) - Salon krásy
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2004) - Jack & Bobby (TV seriál)
(2003) - Recept za milion dolarů
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2003) - Married to the Kellys (TV seriál)
(2003) - Joan z Arkádie (TV seriál)
(2002) - Od dveří ke dveřím
(2002) - Chyť mě, když to dokážeš
(2002) - Hollywood, Hollywood
(2002) - Co mám na tobě ráda (TV seriál)
(2002) - Adaptace
(2001) - Slez ze stromu
(2001) - Muži, ženy a psi (TV seriál)
(2001) - The Bernie Mac Show (TV seriál)
(2000) - Titus (TV seriál)
(2000) - Malcolm v nesnázích (TV seriál)
(2000) - Gilmorova děvčata (TV seriál)
(2000) - FreakyLinks (TV seriál)
(2000) - Ano, drahoušku (TV seriál)
(1999) - Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Providence (TV seriál)
(1999) - Jack & Jill (TV seriál)
(1999) - Angličan
(1998) - Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
(1998) - Výkupné za rošťáka
(1998) - Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
(1998) - Městečko Pleasantville
(1998) - Felicity (TV seriál)
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1997) - Perné dny (TV seriál)
(1997) - George & Leo (TV seriál)
(1997) - Dharma & Greg (TV seriál)
(1997) - Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
(1996) - Raymonda má každý rád (TV seriál)
(1996) - Na jedné lodi (TV seriál)
(1996) - My z přístavu (TV seriál)
(1996) - Cherokee Kid
(1996) - The Faculty (TV seriál)
(1995) - Caroline in the City (TV seriál)
(1994) - Poslední let
(1994) - Missing Parents
(1994) - Ellen (TV seriál)
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1993) - Grace v jednom kole (TV seriál)
(1993) - Boy Meets World (TV seriál)
(1993) - Bakersfield P.D. (TV seriál)
(1992) - Risk
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1992) - Jízda života
(1992) - Great Scott! (TV seriál)
(1991) - To the Moon, Alice
(1991) - Sisters (TV seriál)
(1991) - Otec bez závazků
(1991) - Nurses (TV seriál)
(1991) - Krok za krokem (TV seriál)
(1991) - Civil Wars (TV seriál)
(1990) - The Dreamer of Oz
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - Parent Trap: Hawaiian Honeymoon
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1988) - Rock 'n' Roll Mom
(1988) - Paradise (TV seriál)
(1988) - Murphy Brown (TV seriál)
(1988) - Manželské etudy
(1988) - Dear John (TV seriál)
(1988) - Báječná dovolená
(1987) - Trying Times (TV seriál)
(1987) - Like Father Like Son
(1987) - CBS Summer Playhouse (TV seriál)
(1987) - Bezva podraz
(1987) - Beauty and the Beast (TV seriál)
(1987) - Baby Girl Scott
(1986) - Vraždící stroj
(1986) - Sunday Drive
(1986) - Stoogemania
(1986) - My Sister Sam (TV seriál)
(1986) - Alf (TV seriál)
(1985) - The Golden Girls (TV seriál)
(1985) - Tall Tales and Legends (TV seriál)
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1984) - V (TV seriál)
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1984) - CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
(1983) - Emergency Room
(1982) - Rodinná pouta (TV seriál)
(1982) - Newhart (TV seriál)
(1982) - Jekyll & Hyde... Together Again
(1982) - Fame (TV seriál)
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - Malá, menší, ještě menší
(1980) - Polda a bandita 2
(1980) - It's a Living (TV seriál)
(1980) - Enos (TV seriál)
(1979) - The Facts of Life (TV seriál)
(1976) - Alice (TV seriál)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.4.1953 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Nancy Lenehan 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Nancy Lenehan - herečka

se narodila 26.4.1953 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Nancy Lenehan

Dnes se narodili
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) herečka

Česká republika Karel Lamač
(*1887) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika Tomáš Vorel ml.
(*1986) herec

Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) herečka

Německo císař Wilhelm II
(*1859) císař


Nancy Lenehan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
5°56’
 
LunaLuna:
Váhy
5°39’
 
MerkurMerkur:
Beran
11°05’
 
VenušeVenuše:
Beran
16°16’
R
MarsMars:
Býk
26°40’
 
JupiterJupiter:
Býk
26°58’
 
SaturnSaturn:
Váhy
23°02’
R
UranUran:
Rak
14°57’
 
NeptunNeptun:
Váhy
22°08’
R
PlutoPluto:
Lev
20°48’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
7°57’
R
Černá LunaLilith:
Panna
13°42’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
21°02’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Hurt
(*1940 - 2017) herec

Francie Louis de Funès
(*1914 - 1983) herec, scénárista, režisér, komik

Francie Emmanuelle Riva
(*1927 - 2017) herečka

Česká republika Olga Havlová
(*1933 - 1996) první manželka Václava Havla

Spojené státy John Updike
(*1932 - 2009) básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »