Ned Beatty wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ned Beatty
(Ned Thomas Beatty)

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.7. 1937 - 13:00h
Místo:
Louisville, Kentucky
Země:
Věk:
80 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Ned Beatty - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
6.7.1937 - 13:00  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
6.7.1937 - 18:00  
US, Louisville:
38°15' s.š., 85°46' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ned Beatty 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Ned Beatty
datum narození 6.7.1937
(herec, instagram)

Ned Beatty - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Výdejna zavazadel
(2013) - Teddy Bears
(2012) - Casting By
(2012) - Go On (TV seriál)
(2011) - Rango
(2011) - Rampart
(2010) - Vrah ve mně
(2010) - Toy Story 3: Příběh hraček
(2009) - V elektrizující mlze
(2007) - Soukromá válka pana Wilsona
(2007) - Odstřelovač
(2007) - Jako vzteklí psi
(2006) - Superman II: Verze Richarda Donnera
(2005) - Líbezná země
(2004) - Anděl strážný
(2003) - Kde roste červené kapradí
(2002) - This Beautiful Life
(2002) - Prďoši
(2002) - Jak jsem se protloukal
(2001) - Byl jsem krysa (TV seriál)
(2000) - The Wilgus Stories
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Homicide: The Movie
(1999) - Vítejte v Holly Springs
(1999) - Odpíchnout se
(1999) - Hotel pro rukojmí
(1999) - Doživotí
(1998) - Michael Landon: The E! True Hollywood Story
(1998) - Nejlepší hráč
(1997) - Michael Landon
(1997) - Útěk z inferna
(1996) - The Great War and the Shaping of the 20th Century (TV seriál)
(1996) - Šílený kůň
(1996) - Gulliverovy cesty
(1995) - Vražedné alibi
(1995) - Ulice Lareda (TV seriál)
(1995) - Krátká romance
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Vraždy v Radiolandu
(1994) - Replikator
(1994) - The Outlaws: Legend of O.B. Taggart
(1993) - Warren Oates: Across the Border
(1993) - Zločin v ulicích (TV seriál)
(1993) - Dobrou chuť, mami
(1993) - The Boys (TV seriál)
(1993) - Bourák
(1992) - Lincoln
(1992) - Earth and the American Dream
(1992) - The Golden Palace (TV seriál)
(1992) - T Bone a Weasel
(1992) - Předehra k polibku
(1992) - Proces: Cena za vášeň
(1992) - Illusions
(1992) - Blind Vision
(1991) - Frederic Remington: The Truth of Other Days
(1991) - Poslouchej mou píseň
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - Vzhůru ke dnu!
(1990) - The Tragedy of Flight 103: The Inside Story
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - A Cry in the Wild
(1990) - Cesta do Avonlea (TV seriál)
(1990) - Captain America
(1990) - Bláznivý exorcista
(1990) - Big Bad John
(1990) - Back to Hannibal: The Return of Tom Sawyer and Huckleberry Finn
(1990) - Andělské náměstí
(1989) - Sex and Buttered Popcorn
(1989) - Time Trackers
(1989) - Spy
(1989) - Poslední svědek
(1989) - Noci v Tennessee
(1989) - Ministry of Vengeance
(1989) - Last Train Home
(1989) - Chattahoochee
(1989) - B.L. Stryker (TV seriál)
(1988) - Zatracená duše
(1988) - Zakázaná láska
(1988) - Shadows in the Storm
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1988) - Půlnoční křižovatka
(1988) - Přepnout na život
(1988) - Jdi za světlem
(1988) - Fialový návštěvník
(1987) - Dolly
(1987) - The Trouble with Spies
(1987) - Rolling Vengeance
(1987) - Čtvrtý protokol
(1986) - The New Hollywood Squares
(1986) - Zpátky do školy
(1986) - Policie z New Orleans
(1986) - It's Garry Shandling's Show (TV seriál)
(1986) - The Haunting of Barney Palmer
(1985) - Robert Kennedy & His Times (TV seriál)
(1985) - Neklidní rodáci
(1985) - Konrad
(1985) - Charlotte Forten's Mission: Experiment in Freedom
(1985) - Hostage Flight
(1985) - Alfred Hitchcock Presents
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Poslední dny Pompejí (TV seriál)
(1984) - The Murder of Sherlock Holmes
(1984) - Highway to Heaven (TV seriál)
(1984) - Don't Ask Me, Ask God
(1984) - Celebrity (TV seriál)
(1983) - Stroker Ace
(1983) - Kentucky Woman
(1983) - Bláznivá láska
(1982) - A Woman Called Golda
(1982) - Pray TV
(1982) - Hračka
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1982) - Denmark Vessey's Rebellion
(1982) - The Ballad of Gregorio Cortez
(1981) - Už nebudu mlčet
(1981) - Splendor in the Grass
(1981) - Malá, menší, ještě menší
(1981) - American Playhouse (TV seriál)
(1981) - All the Way Home
(1980) - Superman 2
(1980) - Nebe, peklo, ráj
(1980) - Guyana Tragedy: The Story of Jim Jones
(1980) - The American Success Company
(1980) - All God's Children
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1979) - 1941
(1979) - Wise Blood
(1979) - Promises in the Dark
(1979) - Friendly Fire
(1978) - The Making of 'Superman: The Movie'
(1978) - Superman
(1978) - A Question of Love
(1978) - Ponorka na dně
(1977) - Vymítač ďábla 2: Kacíř
(1977) - The Great Bank Hoax
(1977) - Tales of the Unexpected (TV seriál)
(1977) - Tail Gunner Joe
(1977) - Szysznyk (TV seriál)
(1977) - Our Town
(1977) - Lucan
(1977) - Ilegální přistěhovalec
(1976) - Všichni prezidentovi muži
(1976) - Visions (TV seriál)
(1976) - Velký autobus
(1976) - Stříbrný blesk
(1976) - Network
(1976) - Mikey and Nicky
(1976) - Hunter
(1976) - Big Henry and the Polka Dot Kid
(1975) - W.W. and the Dixie Dancekings
(1975) - Smrtící věž
(1975) - Nashville
(1975) - Attack on Terror: The FBI vs. the Ku Klux Klan
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - Poprava vojína Slovika
(1974) - Petrocelli (TV seriál)
(1974) - Lucas Tanner (TV seriál)
(1973) - The Thief Who Came to Dinner
(1973) - Poslední americký hrdina
(1973) - Na straně zákona
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1973) - Kdo zabil Jo-Ann Marcusovou a Kathy Nelsonovou
(1973) - Dying Room Only
(1972) - The Dangerous World of 'Deliverance'
(1972) - Život a doba soudce Roye Beana
(1972) - Vysvobození
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - The Rookies (TV seriál)
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)
(1972) - Footsteps
(1971) - The Waltons (TV seriál)
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1965) - The Hollywood Squares
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Oheň)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.7.1937 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ned Beatty 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ned Beatty - herec

se narodil 6.7.1937 ve městě Louisville, Kentucky, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ned Beatty

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Ned Beatty
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
14°12’
9
 
LunaLuna:
Blíženci
24°30’
9
 
MerkurMerkur:
Rak
12°08’
9
 
VenušeVenuše:
Býk
28°50’
8
 
MarsMars:
Štír
20°06’
2
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
23°30’
4
 
SaturnSaturn:
Beran
5°02’
6
 
UranUran:
Býk
12°55’
8
 
NeptunNeptun:
Panna
16°35’
11
 
PlutoPluto:
Rak
27°54’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
13°39’
3
 
Černá LunaLilith:
Střelec
0°45’
2
 
CheirónCheirón:
Blíženci
26°10’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
25°19’
12
Domy:
Váhy
15°01’
Beran
15°01’
2:
Štír
12°29’
8:
Býk
12°29’
3:
Střelec
13°34’
9:
Blíženci
13°34’
Kozoroh
17°05’
Rak
17°05’
5:
Vodnář
20°07’
Lev
20°07’
6:
Ryby
19°49’
Panna
19°49’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
1°03’
11
Slun./Luna:
Rak
4°21’
9


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »