Nick Reding wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Nick Reding

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec

Nick Reding - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
31.8.1962 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Nick Reding 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Nick Reding
datum narození 31.8.1962
(herec, instagram)

Nick Reding - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Soul Boy
(2010) - Prvňák
(2006) - Krvavý diamant
(2005) - Nepohodlný
(2003) - Gifted
(2003) - Blue Murder (TV seriál)
(2003) - Absolute Power (TV seriál)
(2001) - Sword of Honour
(2001) - Láska a válka
(2001) - Krůček k vraždě (TV seriál)
(2001) - Judge John Deed (TV seriál)
(2000) - Zeměpisná délka
(2000) - Where There's Smoke
(1999) - Sunburn (TV seriál)
(1999) - The Lake of Darkness
(1998) - Krupiér
(1997) - Police 2020
(1996) - Tichý svědek (TV seriál)
(1996) - Crucial Tales (TV seriál)
(1995) - Štěnice (TV seriál)
(1993) - Venkovská praxe (TV seriál)
(1993) - Frank Stubbs (TV seriál)
(1992) - Inspektor Frost (TV seriál)
(1992) - The Count of Solar
(1991) - Salón Eliott (TV seriál)
(1991) - A Murder of Quality
(1990) - Pan Johnson
(1990) - The Final Frame
(1990) - Alleyn Mysteries (TV seriál)
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1987) - My Family and Other Animals (TV seriál)
(1986) - Paradise Postponed (TV seriál)
(1986) - The Monocled Mutineer (TV seriál)
(1986) - Lovejoy (TV seriál)
(1986) - Captive
(1986) - Boon (TV seriál)
(1985) - Oscar (TV seriál)
(1984) - Poldové (TV seriál)
(1984) - Láska a manželství (TV seriál)
(1984) - Chance in a Million (TV seriál)
(1984) - The District Nurse (TV seriál)
(1983) - Richard III.
(1983) - Henry VI, Part Three
(1983) - Henry VI, Part One
(1982) - Stalky & Co. (TV seriál)
(1979) - Minder (TV seriál)
(1973) - BBC2 Playhouse (TV seriál)
(1970) - Play for Today (TV seriál)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.8.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Nick Reding 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Nick Reding - herec

se narodil 31.8.1962 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Nick Reding

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Nick Reding
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
7°35’
 
LunaLuna:
Panna
22°34’
 
MerkurMerkur:
Váhy
2°27’
 
VenušeVenuše:
Váhy
23°43’
 
MarsMars:
Rak
5°44’
 
JupiterJupiter:
Ryby
7°43’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
5°57’
R
UranUran:
Panna
1°20’
 
NeptunNeptun:
Štír
11°07’
 
PlutoPluto:
Panna
9°47’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
7°10’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
4°01’
 
CheirónCheirón:
Ryby
8°31’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »