Nina Mercedez wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Nina Mercedez
(Marcia Villareal)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Corpus Christi, Texas
Země:
Věk:
42 let
Povolání:
pornoherečka

Nina Mercedez (Mercedez) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
10.11.1977 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Nina Mercedez 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Nina Mercedez
datum narození 10.11.1977
(pornoherečka, instagram)

Nina Mercedez - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Nina Mercedez: Popular Demand
(2011) - Net Skirts 6.0
(2011) - Cherry 2
(2011) - Girlfriends 3
(2011) - Busty Beauties: The A-List 6
(2010) - Net Skirts 4.0
(2010) - Intimate Encounters
(2010) - Girls In Heat
(2008) - Where the Boys Aren't 19: Arabian Nights
(2008) - Thrust
(2008) - Swimsuit Calender Girls
(2008) - Naughty Office 11
(2008) - Muy caliente! 5
(2008) - Lascivious Latinas 7
(2008) - Chop Shop Chicas
(2008) - Heart Breaker
(2008) - Go Fuck Myself 5
(2007) - Where the Boys Aren't 18
(2007) - The Vivid Girls 3
(2007) - Mercedez Takes Control
(2006) - Who Do You Love?
(2006) - What Happens Between My Tits Stays Between My Tits
(2006) - Vivid Girl Of The Month Mercedez
(2006) - Illicit
(2006) - Grudge
(2006) - Červená gejša
(2005) - Zipless
(2005) - The New Royals: Tawny Roberts
(2005) - Take My Wife
(2005) - Skrytá kamera: Přistiženi bez (TV seriál)
(2005) - Lil Jon's Vivid Vegas Party
(2005) - Karma
(2005) - Industry
(2005) - Hall Of Fame: Mercedez
(2005) - Freeze Frame
(2005) - Dasha: Like a Geyser
(2005) - Danni's Busty Latin Bombshells
(2005) - Coming on Set
(2005) - Bodacious Babes of Napali Video
(2005) - Blue Collar
(2005) - Bellisima
(2004) - Vivid Superstars Dasha
(2004) - V.I.P. 54
(2004) - Tit Happens
(2004) - This Is the Girl
(2004) - Secrets of Titty Fucking
(2004) - Satisfaction Guaranteed - Mercedez
(2004) - Poke Her
(2004) - Perfect Kiss
(2004) - Out of Control
(2004) - Nasty As I Wanna Be Mercedez
(2004) - Last Girl Standing
(2004) - Kira at Night
(2004) - I'm Into Latinas
(2004) - If the Balls Fit, Suck 'Em!
(2004) - Heeeeere's Mercedez
(2004) - Gathering of Thoughts
(2004) - Emotions
(2004) - Diary On an Orgy
(2004) - Dairy Made
(2004) - Before I Wake
(2004) - Acting Out
(2003) - Women in Uniform
(2003) - White Hot
(2003) - Where the Boys Aren't 17
(2003) - Where the Boys Aren't 16
(2003) - When Vivid Girls Go Latin
(2003) - Sweetie Baby
(2003) - Skin (TV seriál)
(2003) - Lay Me Down
(2003) - Driving Mercedez Wild
(2003) - Big Nasty Red Head
(2003) - Another Woman's Eyes
(2001) - Culo caliente
(1995) - Talking Blue

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.11.1977 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Nina Mercedez 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Nina Mercedez - pornoherečka

se narodila 10.11.1977 ve městě Corpus Christi, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Nina Mercedez

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Nina Mercedez
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
17°58’
 
LunaLuna:
Štír
6°54’
 
MerkurMerkur:
Střelec
1°10’
 
VenušeVenuše:
Štír
0°25’
 
MarsMars:
Lev
5°38’
 
JupiterJupiter:
Rak
5°39’
R
SaturnSaturn:
Lev
29°40’
 
UranUran:
Štír
12°28’
 
NeptunNeptun:
Střelec
14°50’
 
PlutoPluto:
Váhy
15°22’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
13°16’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
22°21’
 
CheirónCheirón:
Býk
2°44’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
0xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »