Oldřich Musil wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Oldřich Musil

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Plzeň
Země:
Věk:
† 62 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Oldřich Musil - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.3.1921 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Oldřich Musil 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Oldřich Musil
datum narození 23.3.1921
(herec, instagram)

Oldřich Musil - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1980) - Žebravý student
(1980) - Vzorná tchyně
(1980) - Skapinova šibalství
(1979) - Vysokofrekvenční píšťaly
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1979) - Drsná Planina
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1976) - O třech bratřích
(1976) - Muž na radnici (TV seriál)
(1975) - Sarajevský atentát
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
(1975) - Falstaff
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Ohnivý máj
(1974) - Krajkový šátek (divadelní záznam)
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1974) - Generál chudých
(1974) - Balkón
(1973) - Volání o pomoc
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Německé pohádky (TV seriál)
(1972) - Pan Tau v cirkusu
(1972) - Pan Tau to zařídí
(1972) - Mnoho povyku pro nic (divadelní záznam)
(1971) - Vražda v hotelu Excelsior
(1971) - Muzikant
(1970) - Už zase skáču přes kaluže
(1970) - Pinocchiova dobrodružství II.
(1970) - „Čtyři vraždy stačí, drahoušku“
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV seriál)
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Honza a zázračná fazole
(1969) - Dobrodružství šesti trampů (TV seriál)
(1969) - Alchymista (divadelní záznam)
(1968) - Stříbrná mošnička
(1968) - Ruská ruleta
(1968) - Jindřich IV. (divadelní záznam)
(1968) - Hup a Hop (TV seriál)
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1967) - Vltava 12°
(1967) - Pinocchiova dobrodružství
(1967) - Když má svátek Dominika
(1966) - U telefonu Martin
(1966) - Ukradená vzducholoď
(1966) - Romance pro křídlovku
(1966) - Dáma na kolejích
(1966) - Autorevue
(1965) - Volejte Martina
(1965) - Trh v Richmondu aneb Hrajeme Marthu
(1965) - Strašná žena
(1965) - Polka jede do světa
(1964) - První den mého syna
(1964) - Preclík
(1963) - Táto, přečti to!
(1960) - Rychlík do Ostravy
(1960) - Práče
(1959) - Pět z milionu
(1958) - Proč lže...?
(1958) - Mezi nebem a zemí
(1957) - Zářijové noci
(1957) - Slaměný klobouk
(1955) - Ženichové aneb Kdo chce kam, pomozme mu tam
(1955) - Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
(1955) - Po noci den
(1955) - Hudba z Marsu
(1955) - Čert a Káča
(1955) - Blázni mezi námi
(1954) - Nejlepší člověk
(1953) - Jestřáb kontra Hrdlička
(1952) - Únos
(1949) - I andělé ztrácejí trpělivost
(1948) - Červená ještěrka
(1947) - Daňová morálka
(1947) - Parohy
(1946) - Nezbedný bakalář

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.3.1921 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Oldřich Musil 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Oldřich Musil - herec

se narodil 23.3.1921 ve městě Plzeň
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Oldřich Musil

Dnes se narodili
Spojené státy Kim Basinger
(*1953) herečka, modelka

Spojené státy David Carradine
(*1936) herec

Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925) herec, režisér

Spojené státy Teri Hatcher
(*1964) herečka

Spojené státy Ian Somerhalder
(*1978) herec, model


Oldřich Musil
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
2°19’
 
LunaLuna:
Panna
27°43’
 
MerkurMerkur:
Ryby
5°45’
 
VenušeVenuše:
Býk
8°45’
 
MarsMars:
Beran
28°42’
 
JupiterJupiter:
Panna
11°39’
R
SaturnSaturn:
Panna
20°34’
R
UranUran:
Ryby
7°07’
 
NeptunNeptun:
Lev
11°11’
R
PlutoPluto:
Rak
6°48’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
28°41’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
27°55’
 
CheirónCheirón:
Beran
9°26’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Lennon
(*1940 - 1980) zpěvák, skladatel, kytarista

Spojené státy Marty Robbins
(*1925 - 1982) herec, zpěvák, skladatel, automobilový závodník

Velká Británie George Boole
(*1815 - 1864) matematik, filosof, objevitel základů moderní aritmetiky později nazvaných Booleova algebra

Německo Albert Kahn - architekt
(*1869 - 1942) architekt

Spojené státy Robert Emmett Cantwell
(*1908 - 1978) novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »