Oldřich Vlach wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Oldřich Vlach

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1941 (?)
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec

Oldřich Vlach - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1941 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Oldřich Vlach 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Oldřich Vlach
datum narození v roce *1941
(herec, instagram)

Oldřich Vlach - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Tajemství pouze služební
(2016) - Pohádky pro Emu
(2016) - Ohnivý kuře (TV seriál)
(2015) - Tajemství Mariána Labudy
(2015) - Americké dopisy
(2014) - Umění dabingu
(2014) - Tři bratři
(2014) - Piknik
(2014) - Bastardi (TV seriál)
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2013) - Slečna Flintová
(2013) - Případ pro rybáře
(2013) - Přijde letos Ježíšek?
(2013) - Příběh kmotra
(2013) - Kriminálka Staré Město 2 (TV seriál)
(2013) - Duch nad zlato
(2013) - České století (TV seriál)
(2012) - Život je ples (TV seriál)
(2012) - Šťastný smolař
(2012) - Stín smrtihlava
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV seriál)
(2012) - Bastardi 3
(2012) - Aplaus
(2011) - Film o seriálu Život je ples
(2011) - Setkání s hvězdou: Jana Hlaváčová
(2011) - Saxána a Lexikon kouzel
(2011) - Bastardi 2
(2010) - Občanský průkaz
(2010) - Kriminálka Staré Město (TV seriál)
(2010) - Hlava-ruce-srdce
(2010) - Cukrárna (TV seriál)
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV seriál)
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Zakázaný člověk
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - První krok (TV seriál)
(2009) - Proč bychom se netopili (TV seriál)
(2009) - Láska rohatá
(2009) - Klub osamělých srdcí
(2009) - Ďáblova lest
(2009) - Archiv
(2008) - Šejdrem
(2008) - Hrobník
(2007) - 13. komnata Jana Přeučila
(2007) - Předčasná úmrtí: Tiché kroky
(2007) - Tři životy
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - ROMing
(2007) - O dívce, která šlápla na chléb
(2007) - Muž a stín
(2007) - Hraběnky (TV seriál)
(2006) - Čétéčko
(2006) - Dotkl se mě prst boží
(2006) - Škodná
(2006) - Swingtime
(2006) - Poslední sezona (TV seriál)
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2006) - Hezké chvilky bez záruky
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Žil jsem s cizinkou
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Povodeň
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Eden (TV seriál)
(2005) - Boháč a chudák
(2005) - Bazén (TV seriál)
(2005) - Anděl Páně
(2004) - Zlatá brána
(2004) - Redakce (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2004) - I ve smrti sami
(2004) - In nomine patris
(2003) - Zastávka
(2003) - Společník
(2003) - Nepodepsaný knoflík
(2003) - Lakomec
(2003) - ...a stoupej do slunce!
(2002) - Chlípník
(2001) - Uniforma
(2001) - Ta třetí
(2001) - Stříbrná paruka (TV seriál)
(2001) - Oběti: Svědek
(2001) - Karlínská balada
(2001) - Duch český (TV seriál)
(2000) - Český Robinson
(1999) - Všichni moji blízcí
(1999) - Návštěva staré dámy
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1998) - Tanec kolem zlatého vejce
(1998) - Motel Anathema (TV seriál)
(1998) - Jak se Matěj učil čarodějem
(1997) - Úsměvy
(1997) - Žena v kleci
(1997) - Zlatá česká hlavička
(1997) - Zdivočelá země
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Zákeřná diagnóza
(1997) - Výchova dívek v Čechách
(1997) - Úraz
(1997) - Trampoty pana Humbla
(1997) - Tenhle striptýz platím já
(1997) - Stůj, nebo se netrefím!
(1997) - Romeo, Julie a tma
(1997) - Pražský písničkář (TV seriál)
(1997) - Do nebíčka
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1997) - Arrowsmith (TV seriál)
(1996) - Mňága - Happy End
(1996) - Velký dračí propadák
(1996) - Strážní andělé
(1996) - Poprask na laguně (divadelní záznam)
(1996) - O kováři Básimovi
(1996) - Lékárníkových holka (TV seriál)
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1996) - Cesta do pekla a zpátky
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - Zelňačka
(1995) - Vápenička
(1995) - Ty, ty, ty, Moneti!
(1995) - Nováci (TV seriál)
(1995) - Muž v pozadí (TV seriál)
(1995) - Golet v údolí
(1995) - Generálka Jeho Veličenstva
(1995) - Fany
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Róza, strážné strašidlo
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1994) - O zlatém pokladu
(1994) - Laskavý divák promine (TV seriál)
(1994) - Jak si zasloužit princeznu
(1994) - Černobílá pohádka
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Správná šestka (TV seriál)
(1993) - Nesmrtelná teta
(1993) - Krvavý román
(1993) - Kaspar Hauser
(1993) - Hora jménem Andělská
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Váhy
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV seriál)
(1992) - Poznej sebe sama
(1992) - Pan Dodd má schůzku
(1992) - O vodníkovi a housličkách
(1992) - Osvětová přednáška v Suché Vrbici
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Dotvoření
(1991) - Žebrácká opera
(1991) - Ztracená dcera z Frýdlantu hradu
(1991) - Zálety koňského handlíře
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1991) - Uzavřený pavilón
(1991) - Svědkyně
(1991) - Stíny včerejška (TV seriál)
(1991) - Případy pana Janíka
(1991) - Pofoukej mi jahody
(1991) - Panenka s porcelánovou hlavičkou
(1991) - Obecná škola
(1991) - Maigretův první případ
(1991) - Largo desolato (divadelní záznam)
(1991) - Hřbitov pro cizince
(1991) - Hledání v bílém obdélníku
(1991) - Discopříběh 2
(1991) - Bráškové
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Zvláštní bytosti
(1990) - Zpověď Dona Juana
(1990) - Vlci
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - Poslední motýl
(1990) - Ohrožené prázdniny (TV seriál)
(1990) - Nemocný bílý slon
(1990) - Jen o rodinných záležitostech
(1989) - Utopím si ho sám
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Táta k příštím vánocům
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Mata Hari
(1989) - Konec starých časů
(1989) - Jak je důležité míti Filipa
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká svině
(1989) - Čeleď brouků finančníků
(1989) - Cesta na jihozápad
(1989) - Bludiště
(1988) - Tichý společník
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
(1988) - Oslovská léta
(1988) - Někdo schází u stolu
(1988) - Naděje má hluboké dno
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Kamarád do deště
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Amores de Kafka, Los

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Oldřich Vlach 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Oldřich Vlach - herec

se narodil v roce *1941 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Oldřich Vlach

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Oldřich Vlach
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
11°08’
 
LunaLuna:
Váhy
28°28’
 
MerkurMerkur:
Rak
10°10’
R
VenušeVenuše:
Lev
1°11’
 
MarsMars:
Beran
0°44’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
8°38’
 
SaturnSaturn:
Býk
24°39’
 
UranUran:
Býk
28°44’
 
NeptunNeptun:
Panna
25°06’
 
PlutoPluto:
Lev
3°14’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
26°27’
R
Černá LunaLilith:
Býk
12°59’
 
CheirónCheirón:
Lev
1°50’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Francie František Štěpán Lotrinský
(*1708 - 1765) císař, manžel Marie Terezie

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »