Ondřej Vetchý wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ondřej Vetchý

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1962 (?)
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec

Ondřej Vetchý - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1962 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ondřej Vetchý 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ondřej Vetchý
datum narození v roce *1962
(herec, instagram)

Ondřej Vetchý - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Princ Mamánek
(2017) - Po strništi bos
(2016) - Spravedlnost (TV seriál)
(2016) - Red Green Blue
(2016) - Pohádky pro Emu
(2016) - Každý milion dobrý
(2015) - Kristína: Number one (hudební videoklip)
(2015) - Dobrovolní hasiči roku 2015
(2015) - Český lev 2014
(2015) - Život je život
(2015) - Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho (divadelní záznam)
(2015) - Johančino tajemství
(2014) - Světlo pro Světlušku 2014
(2014) - Ceny české filmové kritiky 2013
(2014) - S Jirkou Mádlem k moři
(2014) - Naše krev je Sparta
(2014) - Magický Činoherní klub (TV seriál)
(2014) - Hrdý na svůj klub
(2014) - Všiváci
(2014) - Pojedeme k moři
(2014) - Kdyby byly ryby
(2014) - Jak jsme hráli čáru
(2014) - Intimity
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2013) - Nominační večer Českého lva 2013
(2013) - Možná přijde i charita 2013
(2013) - Český lev 2012
(2013) - Šmejdi
(2013) - O Jihlavě
(2013) - Příběh kmotra
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Colette
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Česká 30
(2012) - Ceny české filmové kritiky 2011
(2012) - Film o filmu - Okresní přebor: Poslední zápas Pepika Hnátka
(2012) - 7 dní hříchů
(2012) - Šťastný smolař
(2012) - Ondřej Vetchý je Přemysl Otakar II.
(2012) - Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV seriál)
(2012) - Láska je láska
(2012) - Konfident
(2011) - Uchem jehly
(2011) - Pološero
(2011) - Český lev 2010
(2011) - Vesnice roku
(2011) - Vendeta
(2011) - Tajemství staré bambitky
(2011) - Nevinnost
(2011) - Léda (divadelní záznam)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2011) - Autopohádky
(2010) - Slnko v sieti 2010
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Kinorama
(2010) - 13. komnata Iva Niederleho
(2010) - Okresní přebor (TV seriál)
(2010) - Kuky se vrací
(2010) - Dešťová víla
(2009) - Silnější než rozum
(2009) - Neobyčejné životy: Petr Nárožný
(2009) - Film o filmu: Zemský ráj to napohled
(2009) - Zemský ráj to napohled
(2009) - Ptákovina (divadelní záznam)
(2009) - Proč bychom se netopili (TV seriál)
(2009) - Nedodržený slib
(2008) - Tajné akce StB
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2008) - Film o filmu Kuky se vrací
(2008) - Lovec vodního ticha
(2008) - Devatenáct klavírů
(2007) - Velcí a malí
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Variace recyklace
(2007) - Gynekologie 2 (TV seriál)
(2006) - Předčasná úmrtí: Široká duše
(2006) - Vratné lahve
(2006) - Prachy dělaj člověka
(2006) - Po hlavě... do prdele
(2006) - Místo v životě (TV seriál)
(2006) - Krev zmizelého (TV seriál)
(2006) - Impresário ze Smyrny (divadelní záznam)
(2006) - Boží pole s. r. o.
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Tři strážníci
(2005) - Řeka
(2005) - Maska a tvář (divadelní záznam)
(2005) - Krev zmizelého
(2005) - Eden - Zlatá karta
(2005) - Eden (TV seriál)
(2005) - A tou nocí nevidím ani jedinou hvězdu
(2004) - Film o filmu: Pánská jízda
(2004) - Film o filmu: Milenci a vrazi
(2004) - Pánská jízda
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - Milenci a vrazi
(2004) - Kousek nebe
(2004) - Hop nebo trop (TV seriál)
(2004) - Duše jako kaviár
(2003) - Bráškové (TV seriál)
(2002) - J.A.R.: Jsem pohodlný (hudební videoklip)
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Já a moji synové...
(2002) - Film o filmu Děvčátko
(2002) - Kruté radosti
(2002) - Kožené slunce
(2002) - Děvčátko
(2001) - Zlatá princezna
(2001) - Tmavomodrý svět
(2001) - Červená karta
(2001) - Černí andělé (TV seriál)
(2001) - Babí léto
(2000) - První pomoc
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Zpověď Ungelt
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
(1999) - Všichni moji blízcí
(1999) - Velký případ
(1999) - Návrat ztraceného ráje
(1999) - Mořská brána
(1998) - Vše pro firmu
(1998) - Tonda
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1998) - Markétin zvěřinec
(1998) - Hvězda života
(1998) - Císař a tambor
(1998) - Causa Kain
(1997) - Hejbni kostrou
(1997) - Film o filmu: Báječná léta pod psa
(1997) - Zvědavý osel
(1997) - Ptačí král
(1997) - Červený kamínek
(1997) - Čarodějné námluvy
(1997) - Celý muž
(1997) - Báječná léta pod psa
(1997) - Arrowsmith (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Kouzelný měšec
(1996) - Kolja
(1996) - Jak si pan Pinajs kupoval od kocoura sádlo
(1995) - Film o filmu: Cesta peklem
(1995) - Z hříček o královnách: Císařovna na chvíli (útržek pruský)
(1995) - Situace vlka
(1995) - Rabín a jeho Golem
(1995) - Posel
(1995) - Má je pomsta
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1995) - Golet v údolí
(1995) - Cesta peklem
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Z hříček o královnách: Královnina smečka psů (útržek anglický)
(1994) - V erbu lvice
(1994) - Laskavý divák promine (TV seriál)
(1994) - Hořké víno
(1994) - Černobílá pohádka
(1994) - Bylo nás pět (TV seriál)
(1993) - Daniel Landa: Jó, ulice! (hudební videoklip)
(1993) - Zvláštní schopnosti
(1993) - Zelený rytíř
(1993) - Televizní mikroscéna
(1993) - Proces
(1993) - Mistr Kampanus
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1993) - Jak se ztratit ve zlém světě
(1993) - Chacun pour toi
(1992) - Kufr
(1992) - Muž bolestné víry
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1992) - Případ s černým vzadu
(1992) - Peklo
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Kafka to taky neměl lehký
(1992) - Dvanáct měsíčků
(1992) - Černí baroni
(1991) - Žebrácká opera
(1991) - Víla z jeskyně zla
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Prosím, vaše lordstvo!
(1991) - Podivné odpoledne Dr. Zvonka Burkeho (divadelní záznam)
(1991) - Pilát Pontský, onoho dne
(1991) - Opouštět Petrohrad
(1991) - Obecná škola
(1991) - Muž, který neměl důvěru
(1990) - A pomáhal jen Bůh
(1990) - Vlci
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - Marta a já
(1990) - Let asfaltového holuba
(1990) - Jasnovidcem proti své vůli
(1990) - Chybná diagnóza
(1990) - Drobné něžnosti
(1990) - Byli jsme to my?
(1989) - Skřivánčí ticho
(1989) - Než poznáš první úsměv
(1989) - Chodník cez Dunaj
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ondřej Vetchý 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ondřej Vetchý - herec

se narodil v roce *1962 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ondřej Vetchý

Dnes se narodili
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Ondřej Vetchý
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
25°08’
 
LunaLuna:
Váhy
19°27’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
16°32’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
22°00’
 
MarsMars:
Beran
20°34’
 
JupiterJupiter:
Ryby
9°21’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
11°22’
 
UranUran:
Lev
26°27’
 
NeptunNeptun:
Štír
11°45’
R
PlutoPluto:
Panna
7°31’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
12°50’
R
Černá LunaLilith:
Panna
22°06’
 
CheirónCheirón:
Ryby
10°30’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Tony Scott
(*1944 - 2012) režisér, herec

Česká republika Petr Novák
(*1945 - 1997) zpěvák

Česká republika Ladislav Fuks
(*1923 - 1994) spisovatel, autor psychologické prózy

Velká Británie James Watt
(*1736 - 1819) mechanik, vynálezce a fyzik

Francie Pierre Schaeffer
(*1910 - 1995) francouzský hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »