byk

Ondřej Vetchý
(2011): Autopohádky

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1962 (?)
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec
Ondřej Vetchý - Film: Autopohádky
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ondřej Vetchý - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Princ Mamánek
(2017) - Po strništi bos
(2016) - Spravedlnost (TV seriál)
(2016) - Red Green Blue
(2016) - Pohádky pro Emu
(2016) - Každý milion dobrý
(2015) - Kristína: Number one (hudební videoklip)
(2015) - Dobrovolní hasiči roku 2015
(2015) - Český lev 2014
(2015) - Život je život
(2015) - Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho (divadelní záznam)
(2015) - Johančino tajemství
(2014) - Světlo pro Světlušku 2014
(2014) - Ceny české filmové kritiky 2013
(2014) - S Jirkou Mádlem k moři
(2014) - Naše krev je Sparta
(2014) - Magický Činoherní klub (TV seriál)
(2014) - Hrdý na svůj klub
(2014) - Všiváci
(2014) - Pojedeme k moři
(2014) - Kdyby byly ryby
(2014) - Jak jsme hráli čáru
(2014) - Intimity
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2013) - Nominační večer Českého lva 2013
(2013) - Možná přijde i charita 2013
(2013) - Český lev 2012
(2013) - Šmejdi
(2013) - O Jihlavě
(2013) - Příběh kmotra
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Colette
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Česká 30
(2012) - Ceny české filmové kritiky 2011
(2012) - Film o filmu - Okresní přebor: Poslední zápas Pepika Hnátka
(2012) - 7 dní hříchů
(2012) - Šťastný smolař
(2012) - Ondřej Vetchý je Přemysl Otakar II.
(2012) - Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV seriál)
(2012) - Láska je láska
(2012) - Konfident
(2011) - Uchem jehly
(2011) - Pološero
(2011) - Český lev 2010
(2011) - Vesnice roku
(2011) - Vendeta
(2011) - Tajemství staré bambitky
(2011) - Nevinnost
(2011) - Léda (divadelní záznam)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2011) - Autopohádky
(2010) - Slnko v sieti 2010
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Kinorama
(2010) - 13. komnata Iva Niederleho
(2010) - Okresní přebor (TV seriál)
(2010) - Kuky se vrací
(2010) - Dešťová víla
(2009) - Silnější než rozum
(2009) - Neobyčejné životy: Petr Nárožný
(2009) - Film o filmu: Zemský ráj to napohled
(2009) - Zemský ráj to napohled
(2009) - Ptákovina (divadelní záznam)
(2009) - Proč bychom se netopili (TV seriál)
(2009) - Nedodržený slib
(2008) - Tajné akce StB
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2008) - Film o filmu Kuky se vrací
(2008) - Lovec vodního ticha
(2008) - Devatenáct klavírů
(2007) - Velcí a malí
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Variace recyklace
(2007) - Gynekologie 2 (TV seriál)
(2006) - Předčasná úmrtí: Široká duše
(2006) - Vratné lahve
(2006) - Prachy dělaj člověka
(2006) - Po hlavě... do prdele
(2006) - Místo v životě (TV seriál)
(2006) - Krev zmizelého (TV seriál)
(2006) - Impresário ze Smyrny (divadelní záznam)
(2006) - Boží pole s. r. o.
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Tři strážníci
(2005) - Řeka
(2005) - Maska a tvář (divadelní záznam)
(2005) - Krev zmizelého
(2005) - Eden - Zlatá karta
(2005) - Eden (TV seriál)
(2005) - A tou nocí nevidím ani jedinou hvězdu
(2004) - Film o filmu: Pánská jízda
(2004) - Film o filmu: Milenci a vrazi
(2004) - Pánská jízda
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - Milenci a vrazi
(2004) - Kousek nebe
(2004) - Hop nebo trop (TV seriál)
(2004) - Duše jako kaviár
(2003) - Bráškové (TV seriál)
(2002) - J.A.R.: Jsem pohodlný (hudební videoklip)
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Já a moji synové...
(2002) - Film o filmu Děvčátko
(2002) - Kruté radosti
(2002) - Kožené slunce
(2002) - Děvčátko
(2001) - Zlatá princezna
(2001) - Tmavomodrý svět
(2001) - Červená karta
(2001) - Černí andělé (TV seriál)
(2001) - Babí léto
(2000) - První pomoc
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Zpověď Ungelt
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
(1999) - Všichni moji blízcí
(1999) - Velký případ
(1999) - Návrat ztraceného ráje
(1999) - Mořská brána
(1998) - Vše pro firmu
(1998) - Tonda
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1998) - Markétin zvěřinec
(1998) - Hvězda života
(1998) - Císař a tambor
(1998) - Causa Kain
(1997) - Hejbni kostrou
(1997) - Film o filmu: Báječná léta pod psa
(1997) - Zvědavý osel
(1997) - Ptačí král
(1997) - Červený kamínek
(1997) - Čarodějné námluvy
(1997) - Celý muž
(1997) - Báječná léta pod psa
(1997) - Arrowsmith (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Kouzelný měšec
(1996) - Kolja
(1996) - Jak si pan Pinajs kupoval od kocoura sádlo
(1995) - Film o filmu: Cesta peklem
(1995) - Z hříček o královnách: Císařovna na chvíli (útržek pruský)
(1995) - Situace vlka
(1995) - Rabín a jeho Golem
(1995) - Posel
(1995) - Má je pomsta
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1995) - Golet v údolí
(1995) - Cesta peklem
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Z hříček o královnách: Královnina smečka psů (útržek anglický)
(1994) - V erbu lvice
(1994) - Laskavý divák promine (TV seriál)
(1994) - Hořké víno
(1994) - Černobílá pohádka
(1994) - Bylo nás pět (TV seriál)
(1993) - Daniel Landa: Jó, ulice! (hudební videoklip)
(1993) - Zvláštní schopnosti
(1993) - Zelený rytíř
(1993) - Televizní mikroscéna
(1993) - Proces
(1993) - Mistr Kampanus
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1993) - Jak se ztratit ve zlém světě
(1993) - Chacun pour toi
(1992) - Kufr
(1992) - Muž bolestné víry
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1992) - Případ s černým vzadu
(1992) - Peklo
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Kafka to taky neměl lehký
(1992) - Dvanáct měsíčků
(1992) - Černí baroni
(1991) - Žebrácká opera
(1991) - Víla z jeskyně zla
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Prosím, vaše lordstvo!
(1991) - Podivné odpoledne Dr. Zvonka Burkeho (divadelní záznam)
(1991) - Pilát Pontský, onoho dne
(1991) - Opouštět Petrohrad
(1991) - Obecná škola
(1991) - Muž, který neměl důvěru
(1990) - A pomáhal jen Bůh
(1990) - Vlci
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - Marta a já
(1990) - Let asfaltového holuba
(1990) - Jasnovidcem proti své vůli
(1990) - Chybná diagnóza
(1990) - Drobné něžnosti
(1990) - Byli jsme to my?
(1989) - Skřivánčí ticho
(1989) - Než poznáš první úsměv
(1989) - Chodník cez Dunaj
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Autopohádky":
(*1938) Petr Nárožný

(*1959) Eva Holubová

(*1947) Viktor Preiss

(*1959) Miroslav Táborský

(*1972) Pavel Liška

(*1923) Břetislav Pojar (režisér)

(*1923) Břetislav Pojar (scénárista)

(*1940) Jan Hraběta

(*1966) Lucie Bílá

(*1979) Jan Prušinovský (scénárista)

(*1965) Michal Žabka (režisér)

(*1965) Michal Žabka (scénárista)

(*1974) Martin Pechlát

(*1974) Jakub Kohák (režisér)

(*1970) Michal Malátný

(*1970) Michal Malátný (hudební skladatel)

(*1956) František Váša (režisér)

(*1956) František Váša (scénárista)

(*1914) Jiří Marek (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
25°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
19°27’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
16°32’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
22°00’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
20°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
9°21’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Vodnář
11°22’
Váhy
16°40’
UranUran:
Lev
26°27’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Štír
11°45’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Panna
7°31’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Lev
12°50’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Panna
22°06’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Ryby
10°30’
Vodnář
27°38’

Dnes se narodili
Česká republika Ewa Farna
(*1993) zpěvačka, skladatelka

Francie François Hollande
(*1954) politik, prezident

Ukrajina Helena Petrovna Blavatská
(*1831) okultistka, filosofka, novinářka, zakladatelka Theosofické společnosti

Rakousko Erwin Schrödinger
(*1887) teoretický fyzik, jeden ze zakladatelů kvantové mechaniky

Velká Británie Tyson Fury
(*1988) boxer


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Táňa Pauhofová
(*1983) herečka

Velká Británie Alfred Hitchcock
(*1899) režisér, herec

Kuba Fidel Castro
(*1926) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Velká Británie John Logie Baird
(*1888) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Itálie Camillo Olivetti
(*1868) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lauren Bacall
(*1924 - 2014) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905 - 1982) herec

Spojené státy Loretta Young
(*1913 - 2000) herečka

Česká republika Miloš Hlavica
(*1933 - 2015) herec

Velká Británie Ian Fleming
(*1908 - 1964) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »