Ornella Muti wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ornella Muti
(Francesca Romana Rivelli)

Pohlaví:
Žena
Narození:
9.3. 1955 - 18:40h
Místo:
Řím
Země:
Věk:
64 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, modelka

Ornella Muti - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Bordoni (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
9.3.1955 - 18:40  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
9.3.1955 - 17:40  
IT, Řím:
41°54' s.š., 12°29' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ornella Muti 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Ornella Muti
datum narození 9.3.1955
(herečka, modelka, instagram)

Ornella Muti - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Česká Miss 2013
(2012) - Do Říma s láskou
(2010) - Io canto (TV seriál)
(2009) - Střelec
(2009) - Nejlepší vyhrává
(2008) - Io non ci casco
(2008) - Il sangue e la rosa
(2008) - Cartoline da Roma
(2007) - Memòries de la tele
(2007) - Peopling the Palaces at Venaria Reale
(2007) - Ma chi l'avrebbe mai detto...
(2006) - Tajemství hrobky
(2006) - Dovolená po francouzsku 3
(2005) - Pátek anebo jiný den
(2005) - Bambina dalle mani sporche, La (TV seriál)
(2004) - The Tulse Luper Suitcases, Part 2: Vaux to the Sea
(2004) - Srdce je zrádná děvka
(2004) - Řekni, že ano!
(2004) - Pouze pro zvané
(2003) - The Tulse Luper Suitcases, Part 3: From Sark to the Finish
(2003) - Muži a ženy, lásky a lži
(2003) - Lev
(2002) - Zio d'America, Lo
(2002) - Un Couple épatant
(2002) - Cavale
(2002) - Après la vie
(2001) - Som and Bank: Bangkok for Sale
(2001) - Poslední agent
(2001) - Meo filho teu
(2001) - Lunga lunga lunga notte d'amore, Una
(2001) - Hotel
(2001) - Domani
(2000) - Tierra del fuego
(2000) - Jet Set
(2000) - Colpo al cuore, Un
(1999) - Špinavé šaty
(1999) - Pach smrti
(1999) - Biblické příběhy: Ester
(1998) - Widows - Erst die Ehe, dann das Vergnügen
(1998) - Někde ve městě
(1998) - L'Inconnu de Strasbourg
(1998) - Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
(1998) - Ester (TV seriál)
(1997) - Mordbüro
(1997) - Avvocato Porta, L' (TV seriál)
(1996) - Pour rire!
(1996) - Mi fai un favore
(1995) - Tatiana, la muńeca rusa
(1995) - I Love Ornella Muti
(1995) - Grande Fausto, Il (TV seriál)
(1993) - Estasi
(1993) - El Amante bilingüe
(1992) - Non chiamarmi Omar
(1992) - Byl jednou jeden zločin
(1991) - Vacanze di Natale '91
(1991) - Oscar
(1991) - Michelangelo
(1991) - La Domenica specialmente
(1991) - Il Conte Max
(1990) - Il Viaggio di Capitan Fracassa
(1990) - Stasera a casa di Alice
(1989) - Počkej do jara, Bandini
(1989) - 'O re
(1988) - Il Frullo del passero
(1988) - Codice privato
(1987) - Stregati
(1987) - Kronika ohlášené smrti
(1987) - Io e mia sorella
(1987) - Casanova
(1986) - Obchodní domy
(1985) - Tutta colpa del paradiso
(1984) - Swannova láska
(1984) - Il Futuro è donna
(1983) - Chudáček boháč
(1983) - Dívka z Terstu
(1982) - Láska a peníze
(1982) - Bonnie a Clyde po italsku
(1981) - Zamilovaný blázen
(1981) - Nessuno e perfetto
(1981) - Erekce, ejakulace, exhibice a další příběhy obyčejného šílenství
(1980) - Zkrocení zlého muže
(1980) - Flash Gordon
(1979) - Život je krásný
(1978) - Zločin a la Neapol
(1978) - SOKO 5113 (TV seriál)
(1978) - První láska
(1978) - Odumírání lásky
(1977) - Smrt darebáka
(1977) - Ritratto di borghesia in nero
(1977) - Nová strašidla
(1977) - Hra na lásku
(1976) - Poslední žena
(1976) - Panenství
(1976) - L'Agnese va a morire
(1975) - Novomanželka
(1975) - Leonor
(1974) - Tutti figli di mammasantissima
(1974) - Lidový román
(1974) - Chica y un señor, Una
(1974) - Cebo para una adolescente
(1974) - Appassionata
(1973) - Paolo il caldo
(1973) - Jeptišky od sv. Archanděla
(1972) - Jediná velká láska
(1972) - Fiorina la vacca
(1972) - Experiencia prematrimonial
(1971) - Il Sole nella pelle
(1971) - Posto ideale per uccidere, Un
(1970) - Nejkrásnější manželka
Ornella Muti - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.3.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ornella Muti 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ornella Muti - herečka, modelka

se narodila 9.3.1955 ve městě Řím
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ornella Muti

Dnes se narodili
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Ornella Muti
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
18°22’
6
 
LunaLuna:
Váhy
1°14’
1
 
MerkurMerkur:
Vodnář
20°58’
5
 
VenušeVenuše:
Vodnář
5°39’
5
 
MarsMars:
Býk
7°53’
8
 
JupiterJupiter:
Rak
19°57’
10
R
SaturnSaturn:
Štír
21°06’
3
R
UranUran:
Rak
23°49’
10
R
NeptunNeptun:
Váhy
27°50’
2
R
PlutoPluto:
Lev
25°01’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
1°50’
4
R
Černá LunaLilith:
Štír
29°55’
3
 
CheirónCheirón:
Vodnář
3°14’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
12°31’
6
Domy:
Panna
25°22’
Ryby
25°22’
2:
Váhy
20°47’
8:
Beran
20°47’
3:
Štír
20°54’
9:
Býk
20°54’
Střelec
24°35’
Blíženci
24°35’
5:
Kozoroh
28°31’
Rak
28°31’
6:
Vodnář
29°10’
Lev
29°10’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
7xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
9°59’
11
Slun./Luna:
Střelec
24°48’
4


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Andy Warhol
(*1928 - 1987) malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949 - 2016) herečka

Česká republika Ivan Frič
(*1922 - 2001) herec, režisér, dokumentarista

Německo Hans Scholl
(*1918 - 1943) německý student, spoluzakladatel nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Německo Sophie Scholl
(*1921 - 1943) německá studentka, křesťanská pacifistka, členka nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »