Paul Rae wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paul Rae

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New Orleans, Louisiana
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herec

Paul Rae - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
27.6.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paul Rae 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Paul Rae
datum narození 27.6.1968
(herec, instagram)

Paul Rae - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - ToY
(2015) - Shangri-La Suite
(2015) - Blood & Oil (TV seriál)
(2015) - Aquarius (TV seriál)
(2014) - Zugzwang
(2014) - Láska po anglicku
(2013) - Texaský masakr motorovou pilou 3D
(2012) - Underbelly (TV seriál)
(2012) - Santa Paws 2: The Santa Pups
(2010) - The Kane Files: Life of Trial
(2010) - Opravdová kuráž
(2010) - L.A. Vampire
(2010) - Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
(2009) - Santa Buddies
(2009) - Probuzení
(2009) - Midgets Vs. Mascots
(2009) - Hydra
(2008) - W.
(2008) - Solar Flare
(2008) - Sněžní přátelé
(2008) - Poslední ukolébavka
(2008) - Okruh
(2008) - Hranice nemožného (TV seriál)
(2008) - Eleventh Hour (TV seriál)
(2008) - CU@Ed's
(2007) - Za svitu měsíce (TV seriál)
(2007) - The Windfisherman
(2007) - Sex zabíjí
(2007) - Požírač kostí
(2007) - Next
(2007) - Na jih od Pico
(2007) - Bláznivej tábor
(2007) - Californication (TV seriál)
(2007) - Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
(2006) - Oh Baby, Now What?
(2006) - Prescriptions (TV seriál)
(2006) - The Last Supper
(2006) - Air Buddies - Štěnata
(2005) - Zodiac Killer
(2005) - Coach Carter
(2005) - Closer (TV seriál)
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Such's Life
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Manipulátor (TV seriál)
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2001) - Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(2000) - Malcolm v nesnázích (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.6.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paul Rae 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paul Rae - herec

se narodil 27.6.1968 ve městě New Orleans, Louisiana, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paul Rae

Dnes se narodili
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Paul Rae
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
5°52’
 
LunaLuna:
Rak
23°32’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
23°32’
R
VenušeVenuše:
Rak
7°49’
 
MarsMars:
Rak
4°13’
 
JupiterJupiter:
Panna
1°47’
 
SaturnSaturn:
Beran
24°10’
 
UranUran:
Panna
25°21’
 
NeptunNeptun:
Štír
24°08’
R
PlutoPluto:
Panna
20°22’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
14°32’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
0°58’
 
CheirónCheirón:
Beran
3°20’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) herec, režisér

Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) herec

Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) prozaik, publicista

Česká republika Jindřich Fügner
(*1822 - 1865) sportovec, zakladatel sokolu

Česká republika Jan Amos Komenský
(*1592 - 1670) pedagog, teolog, biskup, spisovatel, Učitel národů



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »