rak

Paul Rae
(2007): Na jih od Pico

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New Orleans, Louisiana
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herec
Paul Rae - Film: Na jih od Pico
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Paul Rae - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - ToY
(2015) - Shangri-La Suite
(2015) - Blood & Oil (TV seriál)
(2015) - Aquarius (TV seriál)
(2014) - Zugzwang
(2014) - Láska po anglicku
(2013) - Texaský masakr motorovou pilou 3D
(2012) - Underbelly (TV seriál)
(2012) - Santa Paws 2: The Santa Pups
(2010) - The Kane Files: Life of Trial
(2010) - Opravdová kuráž
(2010) - L.A. Vampire
(2010) - Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
(2009) - Santa Buddies
(2009) - Probuzení
(2009) - Midgets Vs. Mascots
(2009) - Hydra
(2008) - W.
(2008) - Solar Flare
(2008) - Sněžní přátelé
(2008) - Poslední ukolébavka
(2008) - Okruh
(2008) - Hranice nemožného (TV seriál)
(2008) - Eleventh Hour (TV seriál)
(2008) - CU@Ed's
(2007) - Za svitu měsíce (TV seriál)
(2007) - The Windfisherman
(2007) - Sex zabíjí
(2007) - Požírač kostí
(2007) - Next
(2007) - Na jih od Pico
(2007) - Bláznivej tábor
(2007) - Californication (TV seriál)
(2007) - Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
(2006) - Oh Baby, Now What?
(2006) - Prescriptions (TV seriál)
(2006) - The Last Supper
(2006) - Air Buddies - Štěnata
(2005) - Zodiac Killer
(2005) - Coach Carter
(2005) - Closer (TV seriál)
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Such's Life
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Manipulátor (TV seriál)
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2001) - Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(2000) - Malcolm v nesnázích (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Na jih od Pico":
(*1975) Kip Pardue

(*1953) Ken Davitian

(*1963) Paul Hipp

(*1975) Christina Hendricks

(*1996) Jimmy Bennett

(*1972) Desmond Askew

(*1969) Gina Torres

(*1984) Gabrielle Christian

(*1970) Tami Roman

(*1970) Jarreth J. Merz

(*1991) Soren Fulton

(*1970) Henry Simmons



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
5°52’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
23°32’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
23°32’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
7°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
4°13’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
1°47’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Beran
24°10’
Lev
24°26’
UranUran:
Panna
25°21’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Štír
24°08’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Panna
20°22’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Beran
14°32’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Blíženci
0°58’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Beran
3°20’
Vodnář
7°49’

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »