Paul Rudd wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paul Rudd
(Paul Stephen Rudd)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Passaic, New Jersey
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herec, scénárista

Paul Rudd - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.4.1969 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paul Rudd 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Paul Rudd
datum narození 6.4.1969
(herec, scénárista, instagram)

Paul Rudd - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Ant-Man and the Wasp
(2017) - Freezing People Is Easy
(2016) - Sausage Party
(2016) - The Revised Fundamentals of Caregiving
(2016) - Nerdland
(2016) - Captain America: Občanská válka
(2016) - Anyone Can Quantum
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Unfiltered with Renee Young (TV seriál)
(2015) - Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs
(2015) - Hurricane of Fun: The Making of Wet Hot
(2015) - Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
(2015) - Neon Joe, Werewolf Hunter (TV seriál)
(2015) - Ant-Man
(2014) - 2014 MTV Movie Awards
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - Žhavá láska II.
(2014) - They Came Together
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - The 2013 Film Independent Spirit Awards
(2013) - Zprávař 2 - Legenda pokračuje
(2013) - Prince Avalanche
(2013) - Něco jako Vánoce
(2013) - Apokalypsa v Hollywoodu
(2013) - Admission
(2012) - The Screen Junkies Show
(2012) - Katie
(2012) - Comedy Bang! Bang!
(2012) - The 66th Annual Tony Awards
(2012) - Mansome
(2012) - Casting By
(2012) - Žhavá láska (TV seriál)
(2012) - TripTank (TV seriál)
(2012) - Tohle je ráj
(2012) - The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
(2012) - Charlieho malá tajemství
(2012) - The Greatest Event in Television History (TV seriál)
(2012) - Čtyřicítka na krku
(2011) - That Is All
(2011) - Beznadějný trouba
(2010) - MTV Movie Awards 2010
(2010) - Film Fiend
(2010) - Conan
(2010) - Poznáš, až to přijde?
(2010) - Blbec k večeři
(2009) - Rok jedna
(2009) - Monstra vs. Vetřelci
(2009) - Kámoš k pohledání
(2008) - Velcí bratři
(2008) - Malá Velká Británie v USA (TV seriál)
(2008) - Kopačky
(2008) - Jen přes její mrtvolu
(2007) - Zbouchnutá
(2007) - Policajti z Rena
(2007) - Neuvěřitelný život rockera Coxe
(2007) - Nestanu se tvojí ženou
(2007) - Desatero
(2006) - Wanderlust
(2006) - Prodám šéfa zn. spěchá
(2006) - Noc v muzeu
(2006) - Lovci mušlí
(2006) - Divoká jízda
(2005) - 40 let panic
(2005) - Tennis, Anyone...?
(2005) - Baxter
(2004) - Zprávař: Příběh Rona Burgundyho
(2004) - P.S.
(2003) - Tribeca Film Festival Presents
(2003) - Two Days
(2003) - House Hunting
(2002) - Festival Pass with Chris Gore (TV seriál)
(2001) - Hard Knocks
(2001) - Reaching Normal
(2001) - Na hraně
(2001) - Léto k nepřežití
(2001) - The Château
(2000) - GPTV
(2000) - F. Scott Fitzgerald's 'The Great Gatsby': The Making of a Classic
(2000) - The Size of Watermelons
(2000) - Ocelový mumraj
(2000) - Gatsby
(2000) - Bash: Latterday Plays
(1999) - 200 cigaret
(1999) - Pravidla moštárny
(1998) - Twelfth Night, or What You Will
(1998) - Objekt mé touhy
(1998) - Nebezpečná zásilka
(1997) - Kobylky
(1996) - The Daily Show
(1996) - Romeo a Julie
(1996) - Praštěná holka (TV seriál)
(1995) - Halloween: Prokletí Michaela Myerse
(1995) - Bezmocná
(1994) - Wild Oats (TV seriál)
(1994) - Runaway Daughters
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1993) - Posedlost
(1993) - A potom přijde oheň
(1992) - A Question of Ethics
(1992) - Jamie's Secret
(1991) - Sisters (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live

Paul Rudd - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.4.1969 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paul Rudd 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paul Rudd - herec, scénárista

se narodil 6.4.1969 ve městě Passaic, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paul Rudd

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Paul Rudd
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
16°30’
 
LunaLuna:
Střelec
5°24’
 
MerkurMerkur:
Beran
13°52’
 
VenušeVenuše:
Beran
19°56’
R
MarsMars:
Střelec
14°17’
 
JupiterJupiter:
Panna
29°11’
R
SaturnSaturn:
Beran
27°01’
 
UranUran:
Váhy
1°20’
R
NeptunNeptun:
Štír
28°21’
R
PlutoPluto:
Panna
23°11’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
29°33’
R
Černá LunaLilith:
Rak
2°38’
 
CheirónCheirón:
Beran
3°36’
 
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »