Pavle Vujisič wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Pavle Vujisič

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bělehrad
Země:
Věk:
† 62 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Pavle Vujisič (Pavle Vuisic) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
10.7.1926 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Pavle Vujisič 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Pavle Vujisič
datum narození 10.7.1926
(herec, instagram)

Pavle Vujisič - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1986) - Od zlata jabuka
(1985) - Život je lep
(1985) - Uzel
(1985) - Otec na služební cestě
(1985) - Debeli i mrsavi
(1984) - Vojnici
(1984) - Rani snijeg u Münchenu
(1984) - O pokojniku sve najlepse
(1984) - Kamiondzije opet voze
(1984) - Kako se kalio narod Gornjeg Jaukovca (TV seriál)
(1983) - Mrtvi se ne vracaju (TV seriál)
(1983) - Medeni mjesec
(1983) - Karadjordjeva smrt
(1983) - Kamiondzije 2 (TV seriál)
(1983) - Halo taxi
(1982) - 13. červenec
(1982) - Tak... a jdeme dál!
(1982) - Soumrak
(1982) - Price iz radionice (TV seriál)
(1982) - Pop Cira i pop Spira (TV seriál)
(1982) - Nedeljni rucak
(1982) - Miris dunja
(1982) - Maratonci trce pocasni krug
(1982) - Daleko nebo
(1981) - Zivot pise romane ali nema ko da ih cita
(1981) - Vzpomínáš na Dolly Bell?
(1981) - Sok od sljiva
(1981) - Sesta brzina
(1981) - Laf u srcu
(1981) - Gazija
(1981) - Berlin kaputt
(1980) - Zvláštní léčba
(1980) - Vojnici (TV seriál)
(1980) - Tren (TV seriál)
(1980) - Rebel
(1980) - Pozorisna veza
(1980) - Petřin osud
(1980) - Olověná brigáda
(1980) - Majstori, majstori
(1980) - Kdo to tam zpívá
(1980) - Dunja
(1979) - Přátelé
(1979) - Priko sinjeg mora
(1979) - Poslední dostih
(1979) - Pekelný ostrov
(1978) - Tygr
(1978) - Tren
(1978) - Posljednji podvig diverzanta Oblaka
(1978) - Pavilon č. 6
(1978) - Parnjaca
(1978) - Nije nego
(1977) - Štvanice
(1977) - Pes, který měl rád vlaky
(1977) - Motýlí mrak
(1977) - Beštije
(1976) - Vise od igre (TV seriál)
(1976) - Salaš u Malom Ritu
(1976) - Povratak otpisanih (TV seriál)
(1976) - Povratak otpisanih
(1976) - Porobdzije (TV seriál)
(1976) - Morava 76 (TV seriál)
(1976) - Mater
(1976) - Hlídač pláže v zimním období
(1975) - Seljacka buna 1573
(1975) - Salas u Malom Ritu (TV seriál)
(1975) - Povratak lopova
(1975) - Pesma (TV seriál)
(1975) - Naivko
(1975) - Doktor Mladen
(1975) - Djavolje merdevine (TV seriál)
(1974) - Potomak
(1974) - Partizani
(1974) - Partizani (TV seriál)
(1974) - Otpisani (TV seriál)
(1974) - Kapelski kresovi (TV seriál)
(1974) - Derviš a smrt
(1973) - Susedi
(1973) - Sluga
(1973) - Razmedja
(1973) - Paviljon broj VI
(1973) - Paja i Jare
(1973) - Nase priredbe (TV seriál)
(1972) - Valter brani Sarajevo
(1972) - Tragovi crne devojke
(1972) - Ratnicki talenat
(1972) - Mistr a Markétka
(1972) - Kavárenská zpěvačka
(1972) - Kamiondzije (TV seriál)
(1971) - Zedj
(1971) - Sesir profesora Koste Vujica
(1971) - Opklada
(1971) - Nirnberski epilog
(1971) - Moja luda glava
(1971) - Makedonskiot del od pekolot
(1971) - Doručak sa djavolom
(1971) - Dan duzi od godine
(1971) - Černé sémě
(1970) - Zivot je masovna pojava
(1970) - Zarki
(1970) - Ubistvo na svirep i podmukao nacin i iz niskih pobuda
(1970) - Prva ljubav
(1970) - Lepa parada
(1970) - Kondori
(1970) - Bablje leto
(1969) - V pasti
(1969) - Moja strana sveta
(1969) - Horoskop
(1969) - Dogadjaj
(1969) - Bitva na Neretvě
(1969) - Až uslyšíš zvony
(1968) - Slunce cizího nebe
(1968) - Ram za sliku moje drage
(1968) - Příčinu smrti neuvádět
(1968) - Nase priredbe (TV seriál)
(1968) - Bratr doktora Homéra
(1967) - Probuzení krys
(1967) - Nemirni
(1967) - Makedonska krvava svadba
(1967) - Dim
(1967) - Bomba v 10,10
(1967) - Bokseri idu u raj
(1966) - Vreme ljubavi
(1966) - Sretni umiru dvaput
(1966) - Ponedjeljak ili utorak
(1966) - Letovi koji se pamte (TV seriál)
(1966) - Konjuh planinom
(1965) - Nepřítel
(1965) - Inspektor
(1965) - Gorki deo reke
(1965) - Glasam za ljubav
(1965) - Funta sa stednje knjizice
(1965) - Doci i ostati
(1964) - Vrtlog
(1964) - Svanuce
(1964) - Prometej s otoka Viševice
(1964) - Narodni poslanik
(1964) - Herrenpartie
(1963) - Dvostruki obruc
(1963) - Desant na Drvar
(1962) - Zvizduk u osam
(1962) - Step
(1962) - Prvi
(1962) - Macak pod sljemom
(1962) - Divné děvče
(1961) - Velika turneja
(1961) - Parce plavog neba
(1961) - Nema malih bogova
(1961) - Ne diraj u srecu
(1960) - Kota 905
(1960) - Kapetan Lesi
(1960) - Drug predsednik centarfor
(1960) - Bolje je umeti
(1959) - Servisna stanica (TV seriál)
(1959) - Sam
(1959) - Pevnost Mamula
(1959) - Osmé dveře
(1958) - Tri koraka u prazno
(1958) - Te noci
(1958) - Rafal u nebo
(1958) - Pogon B
(1958) - Četiri kilometra na sat
(1957) - Zenica
(1957) - V sobotu večer
(1956) - Pátrání
(1955) - Solaja
(1953) - Nevěra
(1953) - Ciganka
(1950) - Govori Moskva
(1950) - Cudotvorni mac

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.7.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Pavle Vujisič 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Pavle Vujisič - herec

se narodil 10.7.1926 ve městě Bělehrad
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Pavle Vujisič

Dnes se narodili
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Pavle Vujisič
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
17°27’
 
LunaLuna:
Rak
23°30’
 
MerkurMerkur:
Lev
13°49’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
13°38’
 
MarsMars:
Beran
16°54’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
26°15’
R
SaturnSaturn:
Štír
19°34’
R
UranUran:
Ryby
29°25’
R
NeptunNeptun:
Lev
23°09’
 
PlutoPluto:
Rak
14°20’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
16°12’
R
Černá LunaLilith:
Panna
3°22’
 
CheirónCheirón:
Býk
1°51’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
0xZeměZemě
2xVzduchVzduch
8xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Vláčil
(*1924 - 1999) scénárista, režisér

Česká republika Karel Svoboda
(*1938 - 2007) herec, skladatel

Irsko William Butler Yeats
(*1865 - 1939) básník, dramatik a esejista

Česká republika Ema Destinnová
(*1878 - 1930) česká operní pěvkyně

Německo Fritz Knöchlein
(*1911 - 1949) důstojník SS



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »