Peter Kern wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter Kern

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vídeň
Země:
Věk:
† 66 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, režisér

Peter Kern - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.2.1949 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter Kern 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Peter Kern
datum narození 13.2.1949
(herec, režisér, instagram)

Peter Kern - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Kern
(2011) - Mondo Lux - die Bilderwelten des Werner Schroeter
(2011) - Kluci ze stanice ZOO
(2010) - Die Verrückte Welt der Ute Bock
(2007) - Die Toten Körper der Lebenden
(2006) - Místo činu: Kolín - Smolařka Marie
(2006) - Komma
(2005) - Donauleichen
(2003) - Polterabend
(2003) - Lebenspornografie
(2003) - Himmel Polt und Hölle
(2001) - Hamlet: This Is Your Family
(2001) - Pâques au tison
(2001) - Frontières
(1999) - Alma - A Show biz ans Ende (TV seriál)
(1998) - Fünf Minuten
(1998) - Anrheiner, Die (TV seriál)
(1997) - Pobřežní stráž (TV seriál)
(1997) - Die Oma ist tot
(1996) - Weibsbilder
(1996) - United Trash
(1994) - Terror 2000 - Intensivstation Deutschland
(1994) - Erotique
(1994) - Burning Life
(1993) - Domenica
(1992) - Fetter Film, Ein
(1992) - Gossenkind
(1991) - Zwei Schlitzohren in Antalya (TV seriál)
(1991) - Malina
(1989) - Kopffeuer
(1989) - Johanna D'Arc of Mongolia
(1988) - Schwarz Rot Gold - Zucker, Zucker
(1988) - Die Jungfrauenmaschine
(1986) - Zischke
(1986) - Der Wilde Clown
(1986) - Das Totenreich
(1986) - Kir Royal (TV seriál)
(1984) - Rambo Zambo
(1983) - Die Wilden Fünfziger
(1983) - Die Insel der blutigen Plantage
(1983) - Bella Donna
(1982) - Schwarz Rot Gold (TV seriál)
(1981) - Heute spielen wir den Boß
(1981) - Exil (TV seriál)
(1980) - Wer anderen eine Grube gräbt
(1979) - NDR Talk Show
(1979) - Neues vom Räuber Hotzenplotz
(1979) - Beate S. (TV seriál)
(1978) - Zoufalství
(1978) - Son of Hitler
(1978) - Planoucí srdce
(1977) - Skupinový portrét s dámou
(1977) - Pariser Geschichten (TV seriál)
(1977) - Kleinhoff Hotel
(1977) - Hitler - ein Film aus Deutschland
(1977) - Die Geisel
(1977) - Bolwieser
(1976) - Sternsteinhof
(1976) - Divoká kachna
(1975) - Pěstní právo svobody
(1975) - Chybný pohyb
(1975) - Cesta matky Küsterové do nebe
(1974) - Schattenreiter
(1974) - La Paloma
(1974) - Karl May
(1973) - Svět na drátě
(1973) - Im Zeichen der Kälte
(1972) - Ludwig - Requiem für einen jungfräulichen König
(1972) - Heute nacht oder nie
(1972) - Adele Spitzeder
(1971) - Trip
(1971) - Die Tollkühnen Penner
(1971) - Jakob von Gunten
(1970) - O Happy Day
(1957) - Horas de pánico

Peter Kern - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.2.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter Kern 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter Kern - herec, režisér

se narodil 13.2.1949 ve městě Vídeň
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter Kern

Dnes se narodili
Spojené státy Rene Russo
(*1954) herečka, modelka

Česká republika Jiřina Jirásková
(*1931) herečka

Česká republika Jan Přeučil
(*1937) herec

Spojené státy Michael Bay
(*1965) režisér, herec

Spojené státy Joseph Gordon-Levitt
(*1981) herec, scénárista, režisér, zpěvák, skladatel


Peter Kern
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
24°28’
 
LunaLuna:
Lev
26°09’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
4°41’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
8°53’
 
MarsMars:
Ryby
1°22’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
20°10’
 
SaturnSaturn:
Panna
3°27’
R
UranUran:
Blíženci
26°40’
R
NeptunNeptun:
Váhy
14°57’
R
PlutoPluto:
Lev
15°09’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
29°08’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
23°08’
 
CheirónCheirón:
Střelec
8°00’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Greta Scacchi
(*1960) herečka

Spojené státy John Travolta
(*1954) herec, zpěvák, artista

Spojené státy Matt Dillon
(*1964) herec, režisér

Spojené státy Molly Ringwald
(*1968) herečka, zpěvačka, tanečnice

Česká republika Strýček Jedlička
(*1923) herec, bavič, recesista, komik a humorista, imitátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miroslav Macháček
(*1922 - 1991) herec

Německo Heinrich Heine
(*1797 - 1856) básník

Česká republika Petr Bezruč
(*1867 - 1958) básník a prozaik

Spojené státy Geronimo
(*1829 - 1909) apačský náčelník, šaman

Německo Marie-Louise von Franz
(*1915 - 1998) psycholožka, spolupracovnice C. G. Junga



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »