Peter Kurth wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter Kurth

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Güstrow
Země:
Věk:
61 let
Povolání:
herec

Peter Kurth - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.4.1957 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter Kurth 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Peter Kurth
datum narození 4.4.1957
(herec, instagram)

Peter Kurth - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Tatort - Das Haus am Ende der Straße
(2015) - Die Kleinen und die Bösen
(2015) - Ich und Kaminski
(2015) - Herbert
(2014) - Töchter
(2014) - Schmitke
(2013) - Zlato
(2013) - Nord Nord Mord - Clüver und die fremde Frau
(2013) - Arnes Nachlass
(2012) - Tatort - Es ist böse
(2012) - Ein Jahr nach morgen
(2011) - Unter anderen Umständen - Mord im Watt
(2011) - Tatort - Eine bessere Welt
(2011) - Lena will es endlich wissen
(2011) - Einer wie Bruno
(2010) - Tatort - Schön ist anders
(2010) - Im Schatten
(2010) - Frösche petzen nicht
(2009) - Zátoka pirátů
(2009) - Whisky s vodkou
(2009) - Tatort - Neuland
(2009) - Kocour v botách
(2008) - 1. Mai
(2008) - Und Jimmy ging zum Regenbogen
(2008) - Rosa Roth - Der Fall des Jochen B.
(2008) - Nachtschicht - Ich habe Angst
(2008) - Kommissarin Lucas - Der schwarze Mann
(2008) - Bergfest
(2007) - Windland
(2007) - KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
(2007) - Einsatz in Hamburg - Mord nach Mitternacht
(2007) - Die Weihnachtswette
(2007) - Alle Alle
(2006) - Security
(2006) - Místo činu: Černé srdce
(2006) - M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
(2006) - Kriminalista (TV seriál)
(2006) - Kámoš
(2006) - Der Mann im Strom
(2006) - Das Duo - Auszeit
(2005) - Wilsberg - Ausgegraben
(2005) - Tlusťoch (TV seriál)
(2005) - Strašidla
(2005) - Nimm dir dein Leben
(2005) - Das Lächeln der Tiefseefische
(2005) - Kometen
(2005) - Hallesche Kometen
(2005) - Der Mörder meines Vaters
(2004) - Zwischen Nacht und Tag
(2004) - SOKO Wismar (TV seriál)
(2004) - Der Boxer und die Friseuse
(2004) - Delphinsommer
(2003) - Wolfsburg
(2003) - Tod im Park
(2003) - Northern Star
(2003) - Nachtschicht (TV seriál)
(2003) - Místo činu: Brémy - Řeznická láska
(2003) - Good bye, Lenin!
(2002) - Schimanski: Azyl
(2002) - Juls Freundin
(2002) - Das Duo (TV seriál)
(2002) - Alles anders
(2000) - Polizeiruf 110 - Tote erben nicht
(1992) - Karl May
(1986) - Großstadtrevier (TV seriál)
(1970) - Místo činu (TV seriál)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.4.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter Kurth 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter Kurth - herec

se narodil 4.4.1957 ve městě Güstrow
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter Kurth

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Peter Kurth
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
14°27’
 
LunaLuna:
Blíženci
2°26’
 
MerkurMerkur:
Beran
29°07’
 
VenušeVenuše:
Beran
11°51’
 
MarsMars:
Blíženci
11°03’
 
JupiterJupiter:
Panna
24°39’
R
SaturnSaturn:
Střelec
14°11’
R
UranUran:
Lev
2°52’
R
NeptunNeptun:
Štír
1°41’
R
PlutoPluto:
Lev
28°12’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
21°45’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
24°07’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
16°12’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »