Petr Janda wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Petr Janda

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1942 (?)
Země:
Věk:
76 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvák, kytarista

Petr Janda - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Astrologie.cz
Datum narození:
Rok 1942 (?)
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Petr Janda 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Petr Janda
datum narození v roce *1942
(zpěvák, kytarista, instagram)

Petr Janda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Všechny lásky Karla Gotta (TV pořad)
(2016) - Ceny Anděl 2015 (TV pořad)
(2015) - Show Leoše Mareše
(2015) - Český slavík Mattoni 2015
(2015) - Adventní koncerty 2015
(2015) - Koncert pre Kamila Peteraja (koncert)
(2015) - Peter Nagy - 30 rokov na scéne (koncert)
(2014) - T-Mobile Fotbalista roku 2013
(2014) - Nikdo není perfektní
(2013) - Zlatý časy!
(2013) - TýTý 2012
(2013) - SuperStar 2013
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Noc nádejí 2013
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Galashow 60
(2013) - Tajemství lásek slavných
(2013) - Tajemství Jiřího Korna
(2013) - Olympic - Procházka historií (koncert)
(2013) - ČT Live: Karel Černoch - 70 (koncert)
(2013) - Jedlíci aneb Sto kilo lásky
(2013) - Doktoři z Počátků (TV seriál)
(2012) - Buty: Píseň práce (hudební videoklip)
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Večer plný hvězd
(2012) - Drzá Diana
(2012) - Ceny Anděl 2011
(2012) - Tajemství Petry Janů
(2012) - Tajemství Petra Jandy
(2012) - Olympic 50 let (koncert)
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Uchem jehly
(2011) - TýTý 2010
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Pokondr live
(2011) - Legendy popu
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Tajemství svateb slavných
(2011) - O mé rodině a jiných mrtvolách (TV seriál)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Talentmania
(2010) - Tajemství bulváru
(2010) - Slavná hudební čísla
(2010) - Silvestr 2010
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Mamba show
(2010) - Český slavík Mattoni 2010
(2010) - 13. komnata Marty Jandové
(2010) - ČT Live - Pocta Petru Mukovi (koncert)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Anno 2008 - 15 let TV Nova
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2009) - Aleš Brichta: 50 Tesla Arena: Live
(2008) - Hitparáda 80. let (hudební videoklip)
(2008) - X Factor
(2008) - Přísně tajné
(2008) - I love Česko
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Café X
(2008) - Předčasná úmrtí: Radost
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2008) - ČT Live - Pavel Vrba (koncert)
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Slovenský bigbít (TV seriál)
(2006) - Žito
(2006) - Svatby paní Veroniky
(2006) - Silvestr za oponou
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - 13. komnata Petra Jandy
(2006) - ČT Live - Pavel Sedláček (koncert)
(2006) - Ro(c)k podvraťáků
(2006) - Olympic: Trilogy Tour
(2006) - Horákovi (TV seriál)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2004) - Život plný písniček
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Kam zmizel ten starý song
(2004) - Anjeli strážni
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Český slavík Mattoni 2003
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Český slavík Mattoni 2002
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Olympic slaví 40 let (koncert)
(2002) - Jak se točí Báječná show
(2002) - Hvězdy na Vltavě (koncert)
(2002) - Báječná show
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Český slavík - Mattoni 2001
(2001) - Bílé Vánoce Lucie Bílé
(2001) - Královský slib
(2000) - Miss tisíciletí
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Český slavík - Mattoni 2000
(2000) - Pohádka o Bohemce
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Skopičiny
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Babeta
(1998) - Zlatíčka
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Rychlý prachy
(1998) - Rozjezdy pro hvězdy
(1998) - Prásk
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Český slavík ’98
(1998) - Nevyjasněná úmrtí: Volný pád
(1998) - Bigbít (TV seriál)
(1997) - Novoty
(1997) - Český slavík '97
(1996) - Je to jenom rokenrol
(1996) - Festivalové vteřiny
(1996) - Elán (koncert)
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Eso
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Caruso Show
(1993) - Takhle jsme to nemysleli
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1992) - Alkehol - Okno mé lásky (hudební videoklip)
(1992) - Šance
(1992) - Kufr
(1991) - Serious Music - Moderní matky (hudební videoklip)
(1990) - Šaráda
(1988) - F.T. na cestách
(1988) - F.T.
(1987) - Klip klap
(1986) - Bylo nás šest (TV seriál)
(1985) - Galasuperšou
(1984) - ABECEDA
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1982) - Ulice
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Křižovatky
(1981) - V divadélku pod věží
(1979) - Olympic - Prázdniny na zemi
(1976) - Písničky z obrazovky
(1969) - Cesta, která vede nikam
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Jak se krade milión
(1966) - Bratislavská lýra
(1966) - Flám
(1965) - Strašná žena
(1964) - Půjčovna talentů
(1964) - Horečka

Petr Janda - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Petr Janda - Knihy
2012 - Olympic 50
2011 - Dávno

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Petr Janda 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Petr Janda - zpěvák, kytarista

se narodil v roce *1942 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Petr Janda

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Petr Janda
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
11°45’
5
 
LunaLuna:
Střelec
8°46’
1
 
MerkurMerkur:
Býk
25°34’
6
 
VenušeVenuše:
Ryby
26°29’
4
 
MarsMars:
Rak
4°00’
8
 
JupiterJupiter:
Blíženci
21°38’
7
 
SaturnSaturn:
Býk
29°14’
6
 
UranUran:
Býk
29°17’
6
 
NeptunNeptun:
Panna
27°26’
10
R
PlutoPluto:
Lev
3°31’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
10°23’
9
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
16°55’
7
 
CheirónCheirón:
Lev
8°41’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
3°30’
5
Domy:
Střelec
0°30’
Blíženci
0°30’
2:
Kozoroh
3°27’
8:
Rak
3°27’
3:
Vodnář
15°15’
9:
Lev
15°15’
Ryby
24°02’
Panna
24°02’
5:
Beran
22°40’
Váhy
22°40’
6:
Býk
13°40’
Štír
13°40’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
9xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
27°16’
11
Slun./Luna:
Vodnář
25°16’
3


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »