Petr Muk wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Petr Muk

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Český Krumlov
Země:
Věk:
† 45 let
Úmrtí:
Povolání:
zpěvák

Petr Muk - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.2.1965 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Petr Muk 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Petr Muk
datum narození 4.2.1965
(zpěvák, instagram)

Petr Muk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Hity z Václaváku
(2012) - Tajemství Petra Muka
(2011) - Petr Muk od a do z (hudební videoklip)
(2011) - Ve vlnách
(2010) - Kapka naděje
(2010) - ČT Live - Pocta Petru Mukovi (koncert)
(2009) - Petr Muk: Zrcadlo
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2009) - Mona Lisa (divadelní záznam)
(2008) - Strom naděje a splněných přání (koncert)
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Mejdan roku z Václaváku 2007
(2007) - Hvězdy u piana
(2007) - Galileo (divadelní záznam)
(2006) - Žito
(2006) - Mejdan roku z Václaváku 2006
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Český slavík Mattoni 2005
(2005) - Holka od Červený řeky (koncert)
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Karel Svoboda 65 (koncert)
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2003) - Mléčná dráha
(2003) - Drišľakoviny
(2003) - Český slavík Mattoni 2003
(2003) - Johanka z Arku (divadelní záznam)
(2003) - Dětská pyramidová show (koncert)
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Hvězdy na Vltavě (koncert)
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Dobroty
(2001) - Český slavík - Mattoni 2001
(2001) - Basta fidli
(2001) - Bárymetr
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Deníček Ivety B.
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Katapult
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Rychlý prachy
(1998) - Rozjezdy pro hvězdy
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Rande
(1997) - Novoty
(1995) - Na státní hranici
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Caruso Show
(1992) - Šance
(1992) - Shalom, Jisrael!
(1991) - Oceán - Pod pyramidou snů (koncert)
(1990) - Hitparáda
(1987) - Klip klap
(1986) - Plaváček

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.2.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Petr Muk 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Petr Muk - zpěvák

se narodil 4.2.1965 ve městě Český Krumlov
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Petr Muk

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Petr Muk
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
15°28’
 
LunaLuna:
Ryby
17°02’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
1°45’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
28°58’
 
MarsMars:
Panna
27°46’
R
JupiterJupiter:
Býk
17°09’
 
SaturnSaturn:
Ryby
4°57’
 
UranUran:
Panna
13°55’
R
NeptunNeptun:
Štír
19°56’
 
PlutoPluto:
Panna
15°45’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
20°08’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
12°58’
 
CheirónCheirón:
Ryby
16°21’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Ludwig Prandtl
(*1875 - 1953) fyzik

Francie Paul Signac
(*1863 - 1935) francouzský malíř, představitel neoimpresionismu

Česká republika Alexandr Postler st.
(*1937 - 1996) herec

Spojené státy Paul Anderson
(*1932 - 1994) americký vzpěrač

Itálie Alberto Bertuccelli
(*1924 - 2002) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »