vodnar

Petr Muk
(2000): Lucie na bílo

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Český Krumlov
Země:
Věk:
† 45 let
Úmrtí:
Povolání:
zpěvák
Petr Muk - Film: Lucie na bílo
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2000, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2000 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Muk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Hity z Václaváku
(2012) - Tajemství Petra Muka
(2011) - Petr Muk od a do z (hudební videoklip)
(2011) - Ve vlnách
(2010) - Kapka naděje
(2010) - ČT Live - Pocta Petru Mukovi (koncert)
(2009) - Petr Muk: Zrcadlo
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2009) - Mona Lisa (divadelní záznam)
(2008) - Strom naděje a splněných přání (koncert)
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Mejdan roku z Václaváku 2007
(2007) - Hvězdy u piana
(2007) - Galileo (divadelní záznam)
(2006) - Žito
(2006) - Mejdan roku z Václaváku 2006
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Český slavík Mattoni 2005
(2005) - Holka od Červený řeky (koncert)
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Karel Svoboda 65 (koncert)
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2003) - Mléčná dráha
(2003) - Drišľakoviny
(2003) - Český slavík Mattoni 2003
(2003) - Johanka z Arku (divadelní záznam)
(2003) - Dětská pyramidová show (koncert)
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Hvězdy na Vltavě (koncert)
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Dobroty
(2001) - Český slavík - Mattoni 2001
(2001) - Basta fidli
(2001) - Bárymetr
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Deníček Ivety B.
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Katapult
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Rychlý prachy
(1998) - Rozjezdy pro hvězdy
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Rande
(1997) - Novoty
(1995) - Na státní hranici
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Caruso Show
(1992) - Šance
(1992) - Shalom, Jisrael!
(1991) - Oceán - Pod pyramidou snů (koncert)
(1990) - Hitparáda
(1987) - Klip klap
(1986) - Plaváček
Spoluherci ve filmu "Lucie na bílo":
(*1939) Karel Gott

(*1949) Bolek Polívka

(*1940) Milan Lasica

(*1944) Marián Labuda st.

(*1949) Pavel Zedníček

(*1922) Stella Zázvorková

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1966) Iveta Bartošová

(*1931) Hana Hegerová

(*1948) Iva Hüttnerová

(*1931) Jiřina Jirásková

(*1972) Dara Rolins

(*1941) Marie Rottrová

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1946) Hana Zagorová

(*1955) Halina Pawlowská

(*1945) Richard Tesařík

(*1932) Waldemar Matuška

(*1947) Jiří Bartoška

(*1962) Pavol Habera

(*1948) Viktor Polesný (režisér)

(*1947) Jozef Bednárik

(*1966) Lucie Bílá

(*1966) Lucie Bílá (scénáristka)

(*1949) Jiří Korn

(*1944) Petr Hapka

(*1941) Pavel Sedláček

(*1951) Peter Dvorský

(*1947) Gabriela Beňačková

(*1943) Karel Černoch

(*1945) Karel Šíp

(*1929) Jiří Hubač

(*1926) Vlasta Průchová

(*1946) Michal Prokop

(*1942) Petr Janda

(*1942) Ivan Mládek

(*1951) Ondřej Soukup

(*1968) Daniel Hůlka

(*1951) Věra Špinarová

(*1952) Miroslav Žbirka

(*1956) Michal Pavlíček

(*1956) Štefan Margita

(*1963) Bára Basiková

(*1954) Michael Kocáb

(*1971) Ján Ďurovčík

(*1954) Vašo Patejdl

(*1954) Jožo Ráž

(*1951) Ján Baláž

(*1970) Ilona Csáková

(*1961) Jan Kalousek

(*1959) Aleš Brichta

(*1966) Martin Pošta

(*1961) Martin Maxa

(*1964) Zbigniew Czendlik

(*1965) Kamil Střihavka

(*1965) Josef Vojtek

(*1947) František Nedvěd



Tranzitní horoskop (2000)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
15°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
17°02’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
1°45’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
28°58’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
27°46’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
17°09’
Beran
25°15’
SaturnSaturn:
Ryby
4°57’
Býk
10°23’
UranUran:
Panna
13°55’
Vodnář
14°48’
NeptunNeptun:
Štír
19°56’
Vodnář
3°11’
PlutoPluto:
Panna
15°45’
Střelec
11°27’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
20°08’
Lev
5°02’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
12°58’
Střelec
23°27’
CheirónCheirón:
Ryby
16°21’
Střelec
11°37’

Dnes se narodili
Spojené státy Cheech Marin
(*1946) herec, komik

Spojené státy Harrison Ford
(*1942) herec

Česká republika Simona Chytrová
(*1962) herečka, politička, výtvarnice kostýmů

Česká republika Zdena Hadrbolcová
(*1937) herečka

Česká republika Tatiana Vilhelmová
(*1978) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Harry Dean Stanton
(*1926) herec

Česká republika Karel Gott
(*1939) zpěvák

Itálie Lino Ventura
(*1919) herec

Švédsko Ingmar Bergman
(*1918) režisér, herec

Česká republika Michal David
(*1960) zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Ladislav Pešek
(*1906 - 1986) herec

Česká republika Karel Zich
(*1949 - 2004) zpěvák, skladatel, textař, kytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893 - 1943) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Mexiko Frida Kahlo
(*1907 - 1954) mexická malířka

Finsko Matti Pellonpää
(*1951 - 1995) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »