Petr Štěpánek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Petr Štěpánek

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1948 (?)
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec

Petr Štěpánek - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1948 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Petr Štěpánek 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Petr Štěpánek
datum narození v roce *1948
(herec, instagram)

Petr Štěpánek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zločin v Polné
(2016) - Ohnivý kuře (TV seriál)
(2015) - Stopy života - Mateřská láska
(2015) - Korunní princ
(2014) - Intimity
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Příběhy slavných: Milovník života (TV seriál)
(2013) - Doktoři z Počátků (TV seriál)
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
(2011) - Vínečko
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Chlap na toboganu
(2011) - Tajemství staré bambitky
(2010) - Prominenti
(2010) - Kde bydlely princezny
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV seriál)
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2006) - Příběhy slavných: Všechny bitvy Zdeňka Štěpánka (TV seriál)
(2006) - Past na Ježíška
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Černá karta
(2003) - Stín viny
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Pohádka z ostrova Man
(2001) - Dobroty
(2001) - Chytit vítr
(1999) - Čtveráci
(1999) - Nevyjasněná úmrtí: Být, či nebýt?
(1999) - Zakletý vrch
(1999) - Sjezd abiturientů
(1999) - Silák a strašidla
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Za zdí
(1998) - Tajemství mořské panny
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1998) - Jak přišli kováři k měchu
(1998) - Ex offo
(1997) - O zlé a dobré vodě
(1997) - Černokněžník
(1996) - O princi Truhlíkovi
(1996) - Lékárníkových holka (TV seriál)
(1995) - Poutníci
(1995) - O moudré Sorfarině
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Z hříček o královnách: Jeden den velkokněžny (útržek ruský)
(1994) - Třetí noc pro čaroděje
(1994) - Pozor na Kozoroha
(1994) - O zlatém pokladu
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Perfektní manžel
(1993) - O zázračné mouše
(1993) - Noc rozhodnutí
(1993) - Dick Whittington
(1993) - Česká muzika
(1992) - Světýlka z blat
(1992) - Senso
(1992) - Pravda a lež
(1992) - Noc pastýřů
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Dobročinný večírek
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Osudné dveře
(1991) - La grande collection (TV seriál)
(1991) - Krásná čarodějka
(1991) - Král a zloděj
(1990) - Zachýsek, zvaný Rumělka
(1990) - Pernikářka a větrný mládenec
(1990) - O hloupé havířce
(1990) - Koho ofoukne větříček
(1989) - Víš jak zpívá zvonek...?
(1989) - Utopím si ho sám
(1989) - Sedm bílých plášťů
(1989) - O podezíravém králi
(1989) - Fubu
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Blázni a děvčátka
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Piloti
(1988) - O zrzavé Andule
(1988) - Opožděná vražda
(1988) - Co medvědi nevědí
(1987) - Karanténa
(1986) - Život a smrt malíře Petra Jana B.
(1986) - Pokus o izolaci viru N
(1986) - O rybáři a rybce
(1986) - My holky z městečka (TV seriál)
(1986) - Kámen a růže
(1986) - Čtvrtá strana trojúhelníku
(1986) - Bar Nevada
(1985) - Růžový Hubert
(1985) - Matka (divadelní záznam)
(1984) - Honza a tři zakleté princezny
(1984) - Cihla zlata
(1984) - Bandité
(1983) - Vzpurní svědkové
(1983) - Tři mušketýři
(1983) - Rohy
(1983) - O zakletém hadovi
(1983) - O velkém nosu
(1983) - Hodina splněných přání
(1983) - Dvě noci s císařem
(1982) - Tři cesty k domovu
(1982) - Pouť králů
(1982) - Hamlet (divadelní záznam)
(1981) - Zuzana je naše
(1981) - O stříbrném a zlatém vajíčku
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Nohejbal
(1981) - Medailónek
(1981) - Hodina života
(1980) - Smrt a Blažená paní
(1980) - Sedm Spartakových dní
(1980) - Poslední prázdniny (divadelní záznam)
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Zadržitelný vzestup Arthura Uie (divadelní záznam)
(1979) - Velká policejní pohádka
(1979) - Švec Janek v pohádkové zemi
(1979) - O chudém královstvíčku
(1978) - Co neodnesl čas
(1978) - Začátkem září se dalo do deště
(1978) - Sněhurka
(1977) - Venušin koš 1 +2
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1977) - Paličova dcera
(1977) - Mamzelle Nitouche
(1977) - Blaťácká povídačka
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Nezbedná pohádka
(1976) - Krása
(1976) - Kottan ermittelt (TV seriál)
(1976) - Kateřina zlé pověsti
(1975) - Sarajevský atentát
(1975) - Mlynářka z Granady
(1975) - Docela malý zlepšovák
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Konec agenta č. 312
(1974) - Chytrost má děravé šaty
(1974) - Doňa Perfecta
(1973) - Zlatovláska
(1973) - Volání o pomoc
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Měsíční kámen
(1973) - Kamarádi (TV seriál)
(1972) - Zmatky budoucí matky
(1972) - Vlak do stanice Nebe
(1972) - Silnice
(1972) - Magnolia
(1971) - Vodník z kaňky
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Princ Bajaja
(1971) - Mrtvý princ
(1970) - Manon Lescaut
(1970) - Luk královny Dorotky
(1969) - Záhada hlavolamu (TV seriál)
(1969) - První láska
(1969) - Dick Whittington
(1968) - Svatební noc
(1968) - Jak se Mette chtěla stát královnou
(1967) - Údolí včel
(1965) - Pohádkový zeměpis (TV seriál)
(1965) - Každý mladý muž
Petr Štěpánek - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Petr Štěpánek 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Petr Štěpánek - herec

se narodil v roce *1948 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Petr Štěpánek

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Petr Štěpánek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
9°11’
 
LunaLuna:
Váhy
4°41’
 
MerkurMerkur:
Štír
3°46’
 
VenušeVenuše:
Lev
25°29’
 
MarsMars:
Štír
19°35’
 
JupiterJupiter:
Střelec
22°24’
 
SaturnSaturn:
Panna
1°31’
 
UranUran:
Rak
0°34’
 
NeptunNeptun:
Váhy
12°35’
 
PlutoPluto:
Lev
16°04’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
6°13’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
8°12’
 
CheirónCheirón:
Štír
22°56’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »