Petra Janů wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Petra Janů
(Jana Petru)

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1952 (?)
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
zpěvačka

Petra Janů - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1952 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Petra Janů 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Petra Janů
datum narození v roce *1952
(zpěvačka, instagram)

Petra Janů - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Ekologický Oskar
(2015) - Václav Hybš 80 (koncert)
(2015) - Standa Hložek 60 (koncert)
(2014) - Galashow s latinou 2014
(2014) - Tajemství Evy Pilarové
(2014) - Koncert Věry Špinarové a Petry Janů (koncert)
(2013) - Zpívá celá rodina 2013
(2013) - S láskou... královny popu
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Adventní koncerty 2013
(2013) - Felix 70 (koncert)
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Limuzína
(2012) - Tajemství Petry Janů
(2012) - Tajemství Josefa Dvořáka
(2012) - Petra Janů 2012 (koncert)
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Karel Vlach - 100 let
(2010) - TýTý 2009
(2010) - Slavná hudební čísla
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Michal David 50 - Mejdan roku (koncert)
(2009) - 70 minut s Evou Pilarovou a jejími hosty
(2009) - Duety... když hvězdy zpívají
(2009) - Devatero řemesel
(2009) - Česká hlava 2009
(2009) - Václav Neckář a hosté (koncert)
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2008) - Hitparáda 80. let (hudební videoklip)
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2008) - ČT Live - Pavel Vrba (koncert)
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2007) - Život je kabaret
(2007) - 13. komnata Petry Janů
(2007) - Galileo (divadelní záznam)
(2007) - Angelika (divadelní záznam)
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2005) - Žáci "pedagoga" Šimka
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Holka od Červený řeky (koncert)
(2005) - Tři mušketýři (divadelní záznam)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Karel Svoboda 65 (koncert)
(2002) - Všichni zlatí slavíci
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2002) - Olympic slaví 40 let (koncert)
(2002) - Zvon Lukáš
(2001) - Šestnáct růží pro Gotta
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - GO - GO šou
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Semafor má 40
(1999) - Kaviareň Slávia
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Už dávno nejsem dítě (koncert)
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Úsměvy
(1997) - Rande
(1997) - Novoty
(1996) - To je fór
(1996) - Dneska je párty
(1996) - Vánoční koncert Karla Gotta (koncert)
(1994) - Caruso Show
(1993) - Takhle jsme to nemysleli
(1993) - Sny noci svatojánské (divadelní záznam)
(1992) - Šance
(1992) - Kufr
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Rendez-vous s Gustavem Bromem
(1988) - Kouzelník ještě nepřišel
(1988) - Hudba: Uhlíř, Slova: Svěrák
(1988) - Felixír
(1988) - Láska na inzerát
(1987) - Klip klap
(1987) - Jedeme dál
(1987) - Inventura
(1987) - Dnes večer z Ostravy
(1986) - Můj hříšný muž
(1985) - Galasuperšou
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - Dva z jednoho města
(1984) - ABECEDA
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1982) - Ve znamení kotvy
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1980) - Koncert
(1979) - Postavení mimo hru
(1976) - Písničky z obrazovky
(1970) - Televarieté

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Petra Janů 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Petra Janů - zpěvačka

se narodila v roce *1952 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Petra Janů

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Petra Janů
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
27°06’
 
LunaLuna:
Střelec
22°03’
 
MerkurMerkur:
Střelec
16°28’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
4°26’
 
MarsMars:
Kozoroh
28°14’
 
JupiterJupiter:
Býk
14°25’
R
SaturnSaturn:
Váhy
22°33’
 
UranUran:
Rak
18°14’
R
NeptunNeptun:
Váhy
22°42’
 
PlutoPluto:
Lev
23°15’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
16°19’
R
Černá LunaLilith:
Lev
26°10’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
9°41’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »