Phil Silvers wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Phil Silvers
(Philip Silver)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 74 let
Úmrtí:
1.11.1985 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Phil Silvers - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
11.5.1911 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Phil Silvers 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Phil Silvers
datum narození 11.5.1911
(herec, instagram)

Phil Silvers - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1987) - Marilyn Monroe: druhá tvář legendy
(1984) - Sunday Night Live
(1982) - Showbiz Goes to War
(1980) - There Goes the Bride
(1980) - The Happy Hooker Goes Hollywood
(1979) - Racquet
(1979) - Goldie a boxer
(1978) - Hey, Abbott!
(1978) - Detektiv ze San Franciska
(1977) - The 29th Annual Primetime Emmy Awards
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - The Night They Took Miss Beautiful
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1977) - The Chicken Chronicles
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1976) - Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1975) - The Strongest Man in the World
(1975) - S.W.A.T. (TV seriál)
(1974) - Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
(1974) - Happy Days (TV seriál)
(1974) - Get Christie Love (TV seriál)
(1970) - Přesnídávka s diamanty
(1969) - The Movie Game
(1969) - The Glen Campbell Goodtime Hour
(1969) - The Engelbert Humperdinck Show
(1969) - The David Frost Show
(1968) - The Dick Cavett Show
(1968) - Julia (TV seriál)
(1968) - Dobrý den, paní Campbellová!
(1967) - The Kraft Music Hall
(1967) - The Carol Burnett Show
(1967) - Spotlight
(1967) - Rowan & Martin's Laugh-In
(1967) - Průvodce ženatého muže
(1967) - Follow That Camel
(1967) - Damn Yankees!
(1966) - The Jackie Gleason Show (TV seriál)
(1966) - Cestou na fórum se stala divná věc
(1965) - The Hollywood Squares
(1965) - The Dean Martin Show
(1964) - The Hollywood Palace
(1964) - Gilligan's Island (TV seriál)
(1963) - Judy and Her Guests, Phil Silvers and Robert Goulet
(1963) - The Jerry Lewis Show
(1963) - To je ale bláznivý svět
(1963) - The New Phil Silvers Show (TV seriál)
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - 40 Pounds of Trouble
(1962) - The Lucy Show (TV seriál)
(1962) - The Beverly Hillbillies (TV seriál)
(1962) - Něco musí prasknout
(1960) - The Slowest Gun in the West
(1959) - The 11th Annual Primetime Emmy Awards
(1959) - The Phil Silvers Pontiac Special: Keep in Step
(1959) - Keep in Step
(1959) - The Ballad of Louie the Louse
(1956) - To Tell the Truth
(1956) - The Steve Allen Show
(1956) - The Girl Can't Help It
(1955) - The Phil Silvers Show (TV seriál)
(1954) - Top Banana
(1954) - Lucky Me
(1953) - Person to Person
(1952) - This Is Your Life
(1952) - The Bob Hope Show
(1952) - I've Got a Secret
(1951) - The Name's the Same
(1950) - What's My Line?
(1950) - The Frank Sinatra Show
(1950) - The Colgate Comedy Hour
(1950) - The Jack Benny Program (TV seriál)
(1950) - Summer Stock
(1948) - Toast of the Town
(1948) - The Arrow Show (TV seriál)
(1946) - If I'm Lucky
(1945) - Don Juan Quilligan
(1945) - Diamond Horseshoe
(1945) - A Thousand and One Nights
(1944) - Take It or Leave It
(1944) - Something for the Boys
(1944) - Four Jills in a Jeep
(1944) - Dívka z titulní strany
(1943) - Coney Island
(1943) - A Lady Takes a Chance
(1942) - Roxie Hart
(1942) - Moje dívka Sally
(1942) - Just Off Broadway
(1942) - Footlight Serenade
(1941) - You're in the Army Now
(1941) - Tom Dick and Harry
(1941) - The Wild Man of Borneo
(1941) - The Penalty
(1941) - Lady Be Good
(1941) - Ice-Capades
(1941) - All Through the Night
(1940) - Strike Up the Band
(1940) - Hit Parade of 1941
(1937) - Ups and Downs
Phil Silvers - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1924) Martha Hyer

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.5.1911 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Phil Silvers 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Phil Silvers - herec

se narodil 11.5.1911 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Phil Silvers

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Phil Silvers
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
19°40’
 
LunaLuna:
Štír
0°12’
 
MerkurMerkur:
Býk
10°44’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
27°59’
 
MarsMars:
Ryby
13°30’
 
JupiterJupiter:
Štír
8°22’
R
SaturnSaturn:
Býk
11°03’
 
UranUran:
Kozoroh
29°20’
R
NeptunNeptun:
Rak
19°13’
 
PlutoPluto:
Blíženci
26°32’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
9°31’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
16°19’
 
CheirónCheirón:
Ryby
6°35’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »