Pierre Renoir wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Pierre Renoir
(Pierre Renoir Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
21.3. 1885 - 13:21h
Místo:
Paris
Země:
Věk:
† 66 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Pierre Renoir - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gauquelin (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
21.3.1885 - 13:21  ( LMT )
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
21.3.1885 - 13:12  (-0:09h)
FR, Paris:
48°52' s.š., 2°20' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Pierre Renoir 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Pierre Renoir
datum narození 21.3.1885
(herec, instagram)

Pierre Renoir - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1952) - Boží soud
(1951) - Knock
(1950) - Le Furet
(1949) - Scandale aux Champs-Élysées
(1949) - Le Mystère de la chambre jaune
(1949) - Menace de mort
(1949) - La Ferme des septs péchés
(1948) - La dame d'onze heure
(1948) - La Grande volière
(1948) - Cargaison clandestine
(1947) - Les Trafiquants de la mer
(1947) - Coïncidences
(1946) - Mission spéciale
(1946) - Le Capitan
(1945) - Le Père Goriot
(1945) - Peloton d'exécution
(1945) - Le Mystère Saint-Val
(1945) - Marie la Misère
(1945) - Děti ráje
(1944) - Le Voyageur sans bagages
(1943) - Tornavara
(1943) - Madame et le mort
(1943) - Le Loup des Malveneur
(1942) - Macao, l'enfer du jeu
(1942) - La Loi du printemps
(1942) - L´Appel du bled
(1942) - Le Journal tombe à cinq heures
(1942) - Dernier atout
(1941) - Le Pavillon brûle
(1941) - Histoire de rire
(1941) - Embuscade, L´
(1941) - Ceux du ciel
(1939) - Serge Panine
(1939) - Pièges
(1939) - Nord-Atlantique
(1939) - Nadia la femme traquée
(1938) - Le Révolté
(1938) - La Piste du sud
(1938) - Le Patriote
(1938) - Le Paradis de Satan
(1938) - Mollenard
(1938) - Marseillaisa
(1938) - La Maison du Maltais
(1938) - Le Récif de corail
(1938) - Légions d'honneur
(1938) - L'Affaire Lafarge
(1937) - Les Nuits blanches de Saint Pétersbourg
(1937) - Homme sans coeur, L´
(1937) - La Citadelle du silence
(1937) - Boissière
(1936) - Sous les yeux d'occident
(1936) - Quand minuit sonnera
(1936) - Les Loups entre eux
(1936) - L'Île des veuves
(1935) - Zkáza pevnosti Ksur
(1935) - Tovaritch
(1935) - Připravte k boji
(1935) - Pevnost ztracených
(1933) - Paní Bovaryová
(1933) - L'Agonie des aigles
(1932) - Noc na křižovatce
(1928) - Morgane la sirène
(1925) - Děvče od vody
(1918) - Marion de Lorme
(1911) - La Digue

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY

Dub

Dub

Keltský horoskop
Dub je vysloveně mužským stromem a lidé pod jeho vládou narození jsou „lidmi činu“. Těmto lidem bylo dáno do vínku stát se ochránci slabších a utlačovaných. Jsou doslova ztělesněním duchovní síly, nemalé odvahy a rozhodnosti. Zrozenci Dubu bývají zpravidla vybaveni i fyzickou silou a nemalým vzrůstem. Lidé Dubu mívají přímou a čestnou povahu. Ke svému cíli jdou vždy tou nejkratší cestou, nikdy neuhýbají a neuchylují se k intrikám či nepravostem.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.3.1885 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Pierre Renoir 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Pierre Renoir - herec

se narodil 21.3.1885 ve městě Paris
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Pierre Renoir

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Pierre Renoir
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
1°06’
9
 
LunaLuna:
Blíženci
2°25’
11
 
MerkurMerkur:
Beran
8°53’
9
 
VenušeVenuše:
Ryby
19°42’
8
 
MarsMars:
Ryby
22°58’
9
 
JupiterJupiter:
Lev
27°19’
2
R
SaturnSaturn:
Blíženci
18°16’
11
 
UranUran:
Váhy
0°53’
3
R
NeptunNeptun:
Býk
21°13’
10
 
PlutoPluto:
Blíženci
0°26’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
5°01’
3
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
2°58’
5
 
CheirónCheirón:
Blíženci
5°15’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
10°18’
3
Domy:
Lev
8°59’
Vodnář
8°59’
2:
Lev
27°07’
8:
Vodnář
27°07’
3:
Panna
20°14’
9:
Ryby
20°14’
Váhy
21°09’
Beran
21°09’
5:
Střelec
0°01’
Blíženci
0°01’
6:
Kozoroh
8°23’
Rak
8°23’
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
15°04’
11
Slun./Luna:
Býk
1°46’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »