Rachel Weisz wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rachel Weisz
(Rachel Hannah Weisz)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herečka

Rachel Weisz - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
7.3.1970 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rachel Weisz 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Rachel Weisz
datum narození 7.3.1970
(herečka, instagram)

Rachel Weisz - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Favourite
(2016) - The Light Between Oceans
(2016) - Denial
(2016) - Deep Water
(2016) - Complete Unknown
(2015) - Mládí
(2015) - Humr
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Movie: The Movie 2V
(2013) - Mocný vládce Oz
(2012) - Bourneův odkaz
(2011) - 360
(2011) - Na straně osm
(2011) - Dům snů
(2011) - Bezedné moře
(2010) - Guión busca estrella
(2010) - Informátorka
(2009) - Pevné pouto
(2009) - Agora
(2008) - Určitě, možná
(2008) - Masterpiece Contemporary (TV seriál)
(2008) - Bratři Bloomovi
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - V zákulisí Fontány: Smrt a znovuzrození
(2007) - Santa má bráchu
(2007) - Moje borůvkové noci
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - Fontána
(2006) - Eragon
(2005) - Nepohodlný
(2005) - Constantine
(2004) - Závist
(2003) - 2003 Annual BAFTA/LA Cunard Britannia Awards
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Porota
(2003) - Chladnokrevně
(2002) - Fashion Police
(2002) - Jak na věc
(2001) - Inside 'Enemy at the Gates'
(2001) - Filmography (TV seriál)
(2001) - Enemy at the Gates: Through the Crosshairs
(2001) - Nepřítel před branami
(2001) - Mumie se vrací
(2000) - GPTV
(2000) - This Is Not an Exit: The Fictional World of Bret Easton Ellis
(2000) - Holčičky na zabití
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Sluneční jas
(1999) - Mumie
(1999) - Historky z metra
(1998) - Temná hra
(1998) - My Summer with Des
(1998) - Armáda v sukních
(1997) - The View
(1997) - Zrozeni z moře
(1997) - Vem mě s sebou
(1997) - Take a Number
(1997) - Bent
(1996) - The Daily Show
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Svůdná krása
(1996) - Řetězová reakce
(1994) - Smrtící stroj
(1994) - Seventeen
(1994) - Kdo nehraje, nevyhraje
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - The Scarlet and the Black (TV seriál)
(1993) - Dirtysomething
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Advocates II
(1991) - Vražedné pobřeží (TV seriál)
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1987) - Inspektor Morse (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1971) - Film '72

Rachel Weisz - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Rachel Weisz - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1968) Daniel Craig - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1969) Darren Aronofsky
(*1965) Sam Mendes
(*1962) Neil Morrissey
(*1972) Alessandro Nivola
(*1966) Ben Miller

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.3.1970 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rachel Weisz 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rachel Weisz - herečka

se narodila 7.3.1970 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rachel Weisz

Dnes se narodili
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Rachel Weisz
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
16°30’
 
LunaLuna:
Ryby
13°12’
 
MerkurMerkur:
Ryby
2°47’
 
VenušeVenuše:
Ryby
26°36’
 
MarsMars:
Býk
0°18’
 
JupiterJupiter:
Štír
5°35’
R
SaturnSaturn:
Býk
5°25’
 
UranUran:
Váhy
7°36’
R
NeptunNeptun:
Střelec
0°53’
R
PlutoPluto:
Panna
26°19’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
11°49’
R
Černá LunaLilith:
Lev
10°03’
 
CheirónCheirón:
Beran
5°08’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
8xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) herec

Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) kytarista, zpěvák Nirvany

Barbados Rihanna
(*1988) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Ivana Trump
(*1949) modelka, milionářka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stanislav Neumann
(*1902 - 1975) herec, syn S. K. Neumanna

Itálie Umberto Eco
(*1932 - 2016) prozaik, estetik, sémiolog a literární vědec

Německo Karl Lagerfeld
(*1933 - 2019) módní návrhář, designér, fotograf, vydavatel

Rakousko Friedensreich Hundertwasser
(*1928 - 2000) architekt, malíř, umělec, vizionář, samorost

Německo Georg Büchner
(*1813 - 1837) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »