ryby

Rachel Weisz
(2015): Mládí

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herečka
Rachel Weisz - Film: Mládí
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2015, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2015 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Rachel Weisz - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Favourite
(2016) - The Light Between Oceans
(2016) - Denial
(2016) - Deep Water
(2016) - Complete Unknown
(2015) - Mládí
(2015) - Humr
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Movie: The Movie 2V
(2013) - Mocný vládce Oz
(2012) - Bourneův odkaz
(2011) - 360
(2011) - Na straně osm
(2011) - Dům snů
(2011) - Bezedné moře
(2010) - Guión busca estrella
(2010) - Informátorka
(2009) - Pevné pouto
(2009) - Agora
(2008) - Určitě, možná
(2008) - Masterpiece Contemporary (TV seriál)
(2008) - Bratři Bloomovi
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - V zákulisí Fontány: Smrt a znovuzrození
(2007) - Santa má bráchu
(2007) - Moje borůvkové noci
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - Fontána
(2006) - Eragon
(2005) - Nepohodlný
(2005) - Constantine
(2004) - Závist
(2003) - 2003 Annual BAFTA/LA Cunard Britannia Awards
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Sexuální rekonstrukce
(2003) - Porota
(2003) - Chladnokrevně
(2002) - Fashion Police
(2002) - Jak na věc
(2001) - Inside 'Enemy at the Gates'
(2001) - Filmography (TV seriál)
(2001) - Enemy at the Gates: Through the Crosshairs
(2001) - Nepřítel před branami
(2001) - Mumie se vrací
(2000) - GPTV
(2000) - This Is Not an Exit: The Fictional World of Bret Easton Ellis
(2000) - Holčičky na zabití
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Sluneční jas
(1999) - Mumie
(1999) - Historky z metra
(1998) - Temná hra
(1998) - My Summer with Des
(1998) - Armáda v sukních
(1997) - The View
(1997) - Zrozeni z moře
(1997) - Vem mě s sebou
(1997) - Take a Number
(1997) - Bent
(1996) - The Daily Show
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Svůdná krása
(1996) - Řetězová reakce
(1994) - Smrtící stroj
(1994) - Seventeen
(1994) - Kdo nehraje, nevyhraje
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - The Scarlet and the Black (TV seriál)
(1993) - Dirtysomething
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Advocates II
(1991) - Vražedné pobřeží (TV seriál)
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1987) - Inspektor Morse (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1971) - Film '72

Rachel Weisz - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Mládí":
(*1939) Harvey Keitel

(*1933) Michael Caine

(*1937) Jane Fonda

(*1970) Paolo Sorrentino (režisér)

(*1970) Paolo Sorrentino (scénárista)

(*1984) Paul Dano

(*1991) Luna Mijović

(*1974) Ed Stoppard

(*1967) Mark Kozelek

(*1988) Madalina Diana Ghenea



Tranzitní horoskop (2015)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
16°30’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
13°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
2°47’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
26°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
0°18’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
5°35’
Lev
21°43’
SaturnSaturn:
Býk
5°25’
Střelec
0°54’
UranUran:
Váhy
7°36’
Beran
12°37’
NeptunNeptun:
Střelec
0°53’
Ryby
5°23’
PlutoPluto:
Panna
26°19’
Kozoroh
13°10’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
11°49’
Váhy
14°54’
Černá LunaLilith:
Lev
10°03’
Panna
3°50’
CheirónCheirón:
Beran
5°08’
Ryby
13°47’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Martin
(*1945) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Halle Berry
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Marcia Gay Harden
(*1959) herečka

Francie Romane Bohringer
(*1973) herečka, režisérka, módní návrhářka

Ukrajina Mila Kunis
(*1983) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George Oppenheimer
(*1900 - 1977) scénárista

Česká republika Jiří Adamíra
(*1926 - 1993) herec

Německo Konstantin von Neurath
(*1873 - 1956) generál, diplomat

Česká republika Miki Volek
(*1943 - 1996) zpěvák, hudebník

Itálie Diego Fabbri
(*1911 - 1980) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »