Radek John wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Radek John

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1954 (?)
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
politik, publicista, spisovatel a scénárista

Radek John - Horoskop, Vztahy, Scenáristická filmografie

Datum narození:
Rok 1954 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Radek John 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Radek John
datum narození v roce *1954
(politik, publicista, spisovatel a scénárista, instagram)

Radek John - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Radek John - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Bez cenzury
(2012) - Proces - Stát vs. Bárta, Škárka
(2012) - Rok konopí
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - TýTý 2009
(2010) - Hyde Park
(2010) - Film o filmu: Bony a klid
(2009) - 15 let TV Nova: Druhý dech
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Film o filmu: Veni, vidi, vici
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2008) - Máte slovo
(2008) - Interview B.T.
(2007) - TýTý 2006
(2006) - TýTý 2005
(2006) - Svatby paní Veroniky
(2006) - Interview ČT24
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Partie
(2005) - Nova sobě
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Otázky Václava Moravce
(2004) - Milionový pár
(2003) - Vyhlášení ankety TýTý Týdeníku Televize o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2002
(2003) - Střelnice
(2003) - Paškál
(2002) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2001
(2002) - Silvestr 2002
(2001) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2000
(2001) - Tisíc růží pro Jiřinu
(2001) - SILVESTR 2001
(2000) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1999
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Tam, kde sídlí hvězdy
(1999) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1998
(1999) - Pět let s vámi
(1999) - Čtveráci
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Novoty
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Na vlastní oči
(1994) - Český bodyguard
(1987) - Proč?
(1981) - Rána pod pás

Radek John - Spisovatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Radek John - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Radek John 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Radek John - politik, publicista, spisovatel a scénárista

se narodil v roce *1954 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Radek John

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Radek John
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
13°50’
 
LunaLuna:
Beran
24°13’
 
MerkurMerkur:
Střelec
3°24’
 
VenušeVenuše:
Štír
14°40’
 
MarsMars:
Ryby
1°32’
 
JupiterJupiter:
Rak
29°19’
R
SaturnSaturn:
Štír
15°45’
 
UranUran:
Rak
27°13’
R
NeptunNeptun:
Váhy
27°26’
 
PlutoPluto:
Lev
26°47’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
6°46’
R
Černá LunaLilith:
Štír
19°32’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
25°41’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
1xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »