Ray Collins wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ray Collins

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Sacramento, Kalifornie
Země:
Věk:
† 75 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Ray Collins - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
10.12.1889 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ray Collins 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ray Collins
datum narození 10.12.1889
(herec, instagram)

Ray Collins - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1960) - I'll Give My Life
(1958) - Dotek zla
(1957) - Spoilers of the Forest
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1956) - Závratná kariéra
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - The Go-Getter
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1956) - On Trial (TV seriál)
(1956) - Never Say Goodbye
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
(1955) - Texas Lady
(1955) - Science Fiction Theatre (TV seriál)
(1955) - Hodiny zoufalství
(1955) - Front Row Center (TV seriál)
(1955) - Ford Star Jubilee (TV seriál)
(1954) - Rose Marie
(1954) - The Halls of Ivy (TV seriál)
(1954) - Father Knows Best (TV seriál)
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1954) - Athena
(1953) - You Are There (TV seriál)
(1953) - The Kid from Left Field
(1953) - The Desert Song
(1953) - Ma and Pa Kettle on Vacation
(1953) - Column South
(1953) - Bad for Each Other
(1952) - Young Man with Ideas
(1952) - Invitation
(1952) - Dreamboat
(1952) - Cavalcade of America (TV seriál)
(1951) - You're in the Navy Now
(1951) - Vengeance Valley
(1951) - The Racket
(1951) - Reunion in Reno
(1951) - Ma and Pa Kettle Back on the Farm
(1951) - I Want You
(1950) - Summer Stock
(1950) - The Reformer and the Redhead
(1950) - Paid in Full
(1950) - Ma and Pa Kettle Go to Town
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1950) - Kill the Umpire
(1950) - Francis
(1949) - The Fountainhead
(1949) - Red Stallion in the Rockies
(1949) - The Price of Freedom
(1949) - It Happens Every Spring
(1949) - Hideout
(1949) - Free for All
(1949) - Dědička
(1948) - The Swordsman
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1948) - Muž z Colorada
(1948) - Homecoming
(1948) - Good Sam
(1948) - For the Love of Mary
(1948) - Command Decision
(1947) - Trail Street
(1947) - The Senator Was Indiscreet
(1947) - The Bachelor and the Bobby-Soxer
(1947) - Rudý hřebec
(1947) - Dvojí život
(1946) - Up Goes Maisie
(1946) - Two Years Before the Mast
(1946) - Three Wise Fools
(1946) - The Return of Monte Cristo
(1946) - Night in Paradise
(1946) - Nejlepší léta našeho života
(1946) - Miss Susie Slagle's
(1946) - Crack-Up
(1946) - Boys' Ranch
(1946) - Badman's Territory
(1945) - The Unseen
(1945) - Smrtelný hřích
(1945) - Roughly Speaking
(1945) - The Hidden Eye
(1944) - The Eve of St. Mark
(1944) - See Here, Private Hargrove
(1944) - Sedmý kříž
(1944) - Main Street Today
(1944) - The Hitler Gang
(1944) - Can't Help Singing
(1944) - Barbary Coast Gent
(1943) - Whistling in Brooklyn
(1943) - Slightly Dangerous
(1943) - Salute to the Marines
(1943) - Madame Curie
(1943) - Lidská komedie
(1943) - Crime Doctor
(1942) - The Navy Comes Through
(1942) - The Big Street
(1942) - Skvělí Ambersonové
(1942) - Highways by Night
(1942) - Commandos Strike at Dawn
(1941) - Občan Kane
(1940) - Valley Town
(1932) - The Trans-Atlantic Mystery
(1932) - The Side Show Mystery
(1932) - Hot Dog
(1932) - His Honor -- Penrod
(1932) - Detectuvs
(1931) - Words & Music
(1931) - Snakes Alive
(1931) - Seasons Greetings
(1931) - One Good Deed

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.


Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.12.1889 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ray Collins 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ray Collins - herec

se narodil 10.12.1889 ve městě Sacramento, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ray Collins

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Ray Collins
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
18°40’
 
LunaLuna:
Rak
22°10’
 
MerkurMerkur:
Střelec
20°04’
 
VenušeVenuše:
Střelec
1°55’
 
MarsMars:
Váhy
17°37’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
12°54’
 
SaturnSaturn:
Panna
3°53’
 
UranUran:
Váhy
25°31’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
2°43’
R
PlutoPluto:
Blíženci
5°42’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
3°40’
R
Černá LunaLilith:
Rak
15°05’
 
CheirónCheirón:
Rak
21°10’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »