Rebecca Lord wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rebecca Lord

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
45 let
Povolání:
pornoherečka, režisérka

Rebecca Lord - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.2.1973 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rebecca Lord 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Rebecca Lord
datum narození 16.2.1973
(pornoherečka, režisérka, instagram)

Rebecca Lord - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Infidélité
(2005) - Pornstar Pets
(2005) - Jsem sexuální maniak
(2004) - Jaw Breakers 4
(2004) - Jaw Breakers 3
(2003) - Torment 20
(2003) - Pain 7
(2003) - Jaw Breakers
(2003) - Double Penetrations
(2002) - 100% Blowjobs 8
(2002) - 100% Blowjobs 6
(2002) - Stupri di guerra
(2001) - Virgin Kink 17
(2001) - Torment 13
(2001) - Taken
(2001) - Laura Crotch, Tomb Raider
(2000) - Whispers
(2000) - Trixxx 2
(2000) - Touch of Silk
(2000) - Signature Series 1: Asia Carrera
(2000) - Pure Sex: Episode Two
(2000) - Pure Masturbations
(2000) - Private Vignettes #1
(2000) - Hussy: Life Is Nice 2000®
(2000) - Hussy: Life Is Nice 2000
(2000) - House of Legs 1: Leg Sex
(2000) - Bob's Videos 139: Good Things Come In Paris
(2000) - Bob's Videos 135: Pleasure of Your Company
(2000) - All Star
(1999) - Trixxx
(1999) - Sexed to Death
(1999) - Pure Sex
(1999) - Flesh for Fantasies
(1999) - Eyes of Desire 2
(1999) - Essentially Shayla
(1999) - A Cum Sucking Whore Named Vanessa Chase
(1999) - Coming to Beverly Hills 2
(1999) - Barefoot Confidential 2
(1998) - A Winter's Passion
(1998) - Wicked Covergirls
(1998) - Super Sexy
(1998) - A Slave to Fashion
(1998) - Pornogothic
(1998) - The F-Zone
(1998) - Dirty Dozen 2
(1997) - Wishbone
(1997) - Tight Squeeze
(1997) - Sexhibition 5
(1997) - Rebecca In Paris 2: French Kiss
(1997) - Rebecca In Paris 1: Postcards From France
(1997) - Rainwoman 11
(1997) - No Man's Land 17
(1997) - Love & Romance
(1997) - Interrogation of a Submissive
(1997) - Diva 3: Pure Pink
(1997) - Dirty Bob's Xcellent Adventures 35
(1997) - Corporate Assets II
(1997) - Cafe Flesh 2
(1997) - Big Island Blues
(1997) - Basic Elements
(1996) - Wacky World of Ed Powers
(1996) - Venom 4
(1996) - Unleashed
(1996) - Sure Bet
(1996) - Sex Raiders
(1996) - Sex po telefonu
(1996) - Sensations 2
(1996) - Sensations
(1996) - Scotty's X-Rated Adventure
(1996) - Mindset
(1996) - Max World 6: Rolling and Reaming
(1996) - Chrám sexu
(1996) - Hollywood Halloween
(1996) - Hollywood Confidential
(1996) - Head Shots
(1996) - Dark Encounters
(1996) - Body Language
(1996) - Blue Dreams
(1995) - 30 Men for Sandy
(1995) - World Sex Tour 2: France
(1995) - World Sex Tour 1
(1995) - Virtual Reality 69
(1995) - Up and Cummers 19
(1995) - Up and Cummers 15
(1995) - Sweat 'n' Bullets
(1995) - Svůdnice
(1995) - Strap-on Sally 6: Triple Penetration Trollops
(1995) - Strap-on Sally 5: Chantilly's French Kiss
(1995) - Stacked Deck
(1995) - Shock: Latex 2
(1995) - Shock
(1995) - Sex Therapy Ward
(1995) - Pussyman 9: Feeding Frenzy
(1995) - Pussyman 11: Prime Cuts
(1995) - Pubic Access
(1995) - Profiles 3: House Dick
(1995) - Private Stories 1
(1995) - No Man's Land 11
(1995) - Nasty Nymphos 11
(1995) - Naked Ambition
(1995) - The Last Act
(1995) - Erotika
(1995) - Erotic Visions
(1995) - Contrast
(1995) - A Clockwork Orgy
(1995) - Catwalk
(1995) - Blue Movie
(1995) - Betty & Juice Possessed
(1995) - Beaver & Buttface
(1995) - Bare Essentials
(1995) - Attitude
(1995) - Angels in Flight
(1995) - Angel Eyes
(1995) - Angel Baby
(1994) - Rebecca's World Tour: French Edition
(1994) - Pussyman 8: The Squirt Queens
(1994) - Nasty Nymphos 5
(1994) - Money for Nothing, Sex for Free
(1994) - Gang Bang Girl 14
(1994) - Fantasy Chamber
(1994) - Elen et les Cochons
(1994) - The Devil in Miss Jones 5: The Inferno

Rebecca Lord - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.2.1973 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rebecca Lord 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rebecca Lord - pornoherečka, režisérka

se narodila 16.2.1973 ve městě Paříž
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rebecca Lord

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Rebecca Lord
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
27°41’
 
LunaLuna:
Lev
15°46’
 
MerkurMerkur:
Ryby
11°53’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
14°39’
 
MarsMars:
Kozoroh
2°58’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
28°30’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
13°38’
 
UranUran:
Váhy
22°52’
R
NeptunNeptun:
Střelec
7°18’
 
PlutoPluto:
Váhy
3°58’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
14°47’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
10°02’
 
CheirónCheirón:
Beran
14°08’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »