Reginald Owen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Reginald Owen
(John Reginald Owen)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Wheathampstead
Země:
Věk:
† 85 let
Úmrtí:
5.11.1972 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Reginald Owen - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.8.1887 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Reginald Owen 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Reginald Owen
datum narození 5.8.1887
(herec, instagram)

Reginald Owen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - A Night at the Movies: Merry Christmas!
(1998) - The Great Christmas Movies
(1987) - Biography (TV seriál)
(1973) - Topper Returns
(1971) - Bedknobs and Broomsticks
(1970) - McCloud (TV seriál)
(1969) - The Queen and I (TV seriál)
(1968) - It Takes a Thief (TV seriál)
(1967) - Rosie!
(1965) - Run for Your Life (TV seriál)
(1965) - Camp Runamuck (TV seriál)
(1964) - Voice of the Hurricane
(1964) - Mary Poppins
(1964) - Kentucky Jones (TV seriál)
(1964) - Bewitched (TV seriál)
(1963) - Tammy and the Doctor
(1963) - Nadšením bez sebe
(1962) - Five Weeks in a Balloon
(1960) - Thriller (TV seriál)
(1959) - Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
(1959) - Adventures in Paradise (TV seriál)
(1958) - Darby's Rangers
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1954) - Red Garters
(1954) - The Great Diamond Robbery
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1951) - Grounds for Marriage
(1950) - The Miniver Story
(1950) - Kim
(1949) - The Secret Garden
(1949) - Challenge to Lassie
(1948) - The Three Musketeers
(1948) - Pirát
(1948) - Lassie: Rodné stráně
(1948) - Julia Misbehaves
(1947) - Thunder in the Valley
(1947) - The Imperfect Lady
(1947) - If Winter Comes
(1947) - Green Dolphin Street
(1946) - Piccadilly Incident
(1946) - Monsieur Beaucaire
(1946) - Deník komorné
(1946) - Cluny Brownová
(1945) - The Valley of Decision
(1945) - The Sailor Takes a Wife
(1945) - The Picture of Dorian Gray
(1945) - She Went to the Races
(1945) - Kitty
(1945) - Captain Kidd
(1944) - The Canterville Ghost
(1944) - O Velkou cenu
(1943) - Three Hearts for Julia
(1943) - Salute to the Marines
(1943) - Madame Curie
(1943) - Forever and a Day
(1943) - Assignment in Brittany
(1943) - Above Suspicion
(1942) - White Cargo
(1942) - We Were Dancing
(1942) - V zajetí minulosti
(1942) - Reunion in France
(1942) - Pierre of the Plains
(1942) - Paní Miniverová
(1942) - Někde se potkáme
(1942) - Nejprve stvořil ženu
(1942) - I Married an Angel
(1942) - Cairo
(1941) - Tvář ženy
(1941) - They Met in Bombay
(1941) - Tarzan's Secret Treasure
(1941) - Lady Be Good
(1941) - Charley's Aunt
(1941) - Free and Easy
(1941) - Blonde Inspiration
(1941) - A Yank in the R.A.F.
(1940) - Screen Snapshots Series 19, No. 9: Sports in Hollywood
(1940) - The Ghost Comes Home
(1940) - The Earl of Chicago
(1940) - Hullabaloo
(1940) - Florian
(1939) - Remember?
(1939) - The Real Glory
(1939) - Hotel Imperial
(1939) - Fast and Loose
(1939) - Bridal Suite
(1939) - Bad Little Angel
(1938) - Vacation from Love
(1938) - Three Loves Has Nancy
(1938) - The Girl Downstairs
(1938) - Paradise for Three
(1938) - Kidnapped
(1938) - Everybody Sing
(1938) - A Christmas Carol
(1938) - A Fireside Chat with Lionel Barrymore
(1937) - The Bride Wore Red
(1937) - Rosalie
(1937) - Madame X
(1937) - Její domácí přítel
(1937) - Hraběnka Walewská
(1937) - Dangerous Number
(1936) - Yours for the Asking
(1936) - Velký Ziegfeld
(1936) - Trouble for Two
(1936) - The Girl on the Front Page
(1936) - Rose-Marie
(1936) - Petticoat Fever
(1936) - Láska s 1000 HP
(1936) - Adventure in Manhattan
(1935) - The Call of the Wild
(1935) - The Bishop Misbehaves
(1935) - A Tale of Two Cities
(1935) - The Good Fairy
(1935) - Escapade
(1935) - Enchanted April
(1935) - Anna Karenina
(1934) - Where Sinners Meet
(1934) - The Human Side
(1934) - Stingaree
(1934) - Rothschildové
(1934) - Of Human Bondage
(1934) - Nana
(1934) - Music in the Air
(1934) - Mandalay
(1934) - Madame DuBarry
(1934) - Here Is My Heart
(1934) - Fashions of 1934
(1934) - The Countess of Monte Cristo
(1933) - Voltaire
(1933) - The Big Brain
(1933) - The Narrow Corner
(1933) - Královna Kristýna
(1933) - Double Harness
(1933) - A Study in Scarlet
(1932) - The Man Called Back
(1932) - Sherlock Holmes
(1932) - Robbers' Roost
(1932) - Lovers Courageous
(1932) - Downstairs
(1932) - A Woman Commands
(1931) - Platinová blondýnka
(1931) - The Man in Possession
(1929) - The Letter
(1929) - Pusher-in-the-Face
(1922) - Phroso
(1922) - The Grass Orphan
(1916) - Sally in Our Alley
(1916) - A Place in the Sun
(1911) - Henry VIII

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.


Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.8.1887 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Reginald Owen 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Reginald Owen - herec

se narodil 5.8.1887 ve městě Wheathampstead, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Reginald Owen

Dnes se narodili
Spojené státy Robert Blake
(*1933) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920) herec

Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) herečka

Švédsko Greta Garbo
(*1905) herečka

Spojené státy James Marsden
(*1973) herec


Reginald Owen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
12°41’
 
LunaLuna:
Ryby
1°23’
 
MerkurMerkur:
Lev
1°29’
R
VenušeVenuše:
Panna
25°45’
 
MarsMars:
Rak
15°58’
 
JupiterJupiter:
Váhy
28°37’
 
SaturnSaturn:
Rak
28°20’
 
UranUran:
Váhy
9°26’
 
NeptunNeptun:
Býk
29°51’
 
PlutoPluto:
Blíženci
4°51’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
19°06’
R
Černá LunaLilith:
Beran
9°26’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
29°25’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Vinklář
(*1930 - 2007) herec

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942 - 1970) zpěvák, textař, kytarista

Švýcarsko Leonhard Euler
(*1707 - 1783) průkopnický matematik a fyzik

Spojené státy Vitas Gerulaitis
(*1954 - 1994) tenista

Švédsko Dag Hammarskjöld
(*1905 - 1961) politik, diplomat, druhý generální tajemník OSN



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »