Richard Gere wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Richard Gere
(Richard Tiffany Gere)

Pohlaví:
Muž
Narození:
31.8. 1949 - 16:36h
Místo:
Filadelfie, Pensylvánie
Země:
Věk:
68 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Richard Gere - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (C)
Datum narození a čas (místní čas):
31.8.1949 - 16:36  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
31.8.1949 - 20:36  
US, Filadelfie:
39°57' s.š., 75°9' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Richard Gere 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Richard Gere
datum narození 31.8.1949
(herec, instagram)

Richard Gere - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Dinner
(2017) - Oppenheimer Strategies
(2015) - Galavečer 50. ročníku MFF Karlovy Vary
(2015) - Franny
(2015) - Druhý báječný hotel Marigold
(2014) - Kosmos - časoprostorová odysea (TV seriál)
(2014) - Time Out of Mind
(2014) - Henry & Me
(2013) - 85. Annual Academy Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Mládeži nepřístupno
(2012) - Smrtelné lži
(2011) - Dvojitý agent
(2010) - Journey from Zanskar
(2010) - Conflict and Chaos: Brooklyn's Finest
(2010) - Buddha
(2009) - Mustang: Journey of Transformation
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
(2009) - Nejlepší z Brooklynu
(2009) - Hačikó - příběh psa
(2009) - Amelia
(2008) - Noci v Rodanthe
(2007) - One x One Gala
(2007) - Memòries de la tele
(2007) - An Officer and a Gentleman: 25 Years Later
(2007) - Manufacturing Dissent
(2007) - Osobní spravedlnost
(2007) - Lovci stínů
(2007) - Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
(2006) - Celebrating Schlesinger
(2006) - Skandál
(2005) - Ending Aids: The Search for a Vaccine
(2005) - Tajná přání
(2004) - Koffee with Karan
(2004) - V záři reflektorů (TV seriál)
(2004) - Fahrenheit 9/11: A Movement in Time
(2004) - Smím prosit?
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Che tempo che fa
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2003) - Day by Day: A Director's Journey Part II
(2003) - Day by Day: A Director's Journey Part I
(2003) - Bollywood Bound
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - Ten kluk bude točit
(2002) - Shabana
(2002) - Intimate Portrait: Diane Lane
(2002) - Proroctví z temnot
(2002) - Nevěrná
(2002) - Chicago
(2001) - The Concert for New York City (koncert)
(2000) - GPTV
(2000) - Podzim v New Yorku
(2000) - Dr. T a jeho ženy
(1999) - ABC 2000: The Millennium
(1999) - Nevěsta na útěku
(1998) - Na plovárně
(1998) - Junket Whore
(1998) - Cesta do Indie
(1997) - Leute heute
(1997) - Dreams of Tibet (TV seriál)
(1997) - Šakal
(1997) - Rudý labyrint
(1996) - This Week
(1996) - Prvotní strach
(1995) - Unzipped
(1995) - Shadow Over Tibet: Stories in Exile
(1995) - Cesta k osvícení - Život a svět Dilga Khjence Rinpočheho
(1995) - První rytíř
(1994) - Křižovatka
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Návrat Sommersbyho
(1993) - Mr. Jones
(1993) - A kapela hrála dál
(1992) - Gomorron
(1992) - Frou-Frou
(1992) - Free to Laugh: A Comedy and Music Special for Amnesty International
(1992) - Mrazivá vášeň
(1991) - Voices that Care
(1991) - Srpnová rapsodie
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - Red Hot and Blue
(1990) - Vnitřní záležitosti
(1990) - Pretty Woman
(1989) - The Probe Team (TV seriál)
(1988) - Nelson Mandela 70th Birthday Tribute (koncert)
(1988) - Míle od domova
(1986) - Nemilosrdně
(1986) - Moc
(1985) - Král David
(1984) - Cotton Club
(1983) - U konce s dechem
(1983) - Honorární konzul
(1982) - Důstojník a džentlmen
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Reporters
(1980) - Americký gigolo
(1979) - Amíci
(1978) - Pokrevní bratři
(1978) - Nebeské dny
(1977) - Hledání pana Goodbara
(1976) - Baby Blue Marine
(1975) - Vyšetřovací zpráva
(1975) - Strike Force
Richard Gere - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.8.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Richard Gere 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Richard Gere - herec

se narodil 31.8.1949 ve městě Filadelfie, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Richard Gere

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Richard Gere
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
8°04’
8
 
LunaLuna:
Střelec
21°23’
12
 
MerkurMerkur:
Váhy
4°03’
8
 
VenušeVenuše:
Váhy
13°33’
9
 
MarsMars:
Rak
25°58’
7
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
22°50’
1
R
SaturnSaturn:
Panna
9°22’
8
 
UranUran:
Rak
4°19’
6
 
NeptunNeptun:
Váhy
13°34’
9
 
PlutoPluto:
Lev
16°51’
7
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
18°34’
3
R
Černá LunaLilith:
Beran
15°14’
3
 
CheirónCheirón:
Střelec
3°29’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
25°04’
3
Domy:
Kozoroh
11°45’
Rak
11°45’
2:
Vodnář
23°19’
8:
Lev
23°19’
3:
Beran
4°23’
9:
Váhy
4°23’
Býk
5°50’
Štír
5°50’
5:
Býk
29°46’
Štír
29°46’
6:
Blíženci
20°25’
Střelec
20°25’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
8°48’
11
Slun./Luna:
Váhy
29°44’
9


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Belgie Henry Bauchau
(*1913 - 2012) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »