Richard Kiel wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Richard Kiel
(Richard Dawson Kiel)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Detroit, Michigan
Země:
Věk:
† 74 let
Úmrtí:
10.9.2014 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec vysoký 217 cm, the Giant

Richard Kiel - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
De Jabrun (AAX)
Datum narození:
13.9.1939 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Richard Kiel 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Richard Kiel
datum narození 13.9.1939
(herec vysoký 217 cm, the Giant, instagram)

Richard Kiel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Na vlásku
(2007) - True Bond
(2002) - James Bond: A BAFTA Tribute
(2002) - Best Ever Bond
(2000) - Inside 'The Spy Who Loved Me'
(2000) - Inside 'Moonraker'
(1999) - Inspektor Gadget
(1997) - The Secrets of 007: The James Bond Files
(1996) - Rivalové
(1992) - Gottschalk Late Night
(1991) - The Giant of Thunder Mountain
(1989) - Závod s časem
(1986) - The Princess and the Dwarf
(1985) - Qing bao long hu men
(1985) - Bledý jezdec
(1984) - Velký závod 2
(1984) - Bláznivá mise 3
(1983) - Phoenix
(1983) - Hysterical
(1981) - Je to fajn
(1979) - Circus of the Stars #4
(1979) - L'Umanoide
(1979) - They Went That-A-Way & That-A-Way
(1979) - Phoenix
(1979) - Moonraker
(1978) - Oddíl 10 z Navarone
(1977) - Špion, který mě miloval
(1976) - La nuit des Césars
(1976) - Van Dyke and Company (TV seriál)
(1976) - Stříbrný blesk
(1976) - Gus
(1976) - Flash and the Firecat
(1975) - Barbary Coast (TV seriál)
(1975) - Barbary Coast
(1974) - Nejtěžší yard
(1974) - Land of the Lost (TV seriál)
(1973) - Deadhead Miles
(1970) - Za jasného dne uvidíš navždy
(1970) - The Boy Who Stole the Elephant
(1968) - Skidoo
(1968) - Now You See It, Now You Don't
(1967) - A Man Called Dagger
(1966) - The Las Vegas Hillbillys
(1965) - Two on a Guillotine
(1965) - The Human Duplicators
(1965) - Brainstorm
(1964) - The Nasty Rabbit
(1964) - Elvis Presley: Roustabout
(1963) - 30 Minutes at Gunsight
(1963) - Zamilovaný profesor
(1963) - Lassie - Velké dobrodružství
(1963) - House of the Damned
(1962) - Eegah
(1961) - The Phantom Planet
(1961) - The Phantom

Richard Kiel - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.9.1939 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Richard Kiel 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Richard Kiel - herec vysoký 217 cm, the Giant

se narodil 13.9.1939 ve městě Detroit, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Richard Kiel

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Richard Kiel
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
19°47’
 
LunaLuna:
Panna
20°10’
 
MerkurMerkur:
Panna
11°39’
 
VenušeVenuše:
Panna
21°51’
 
MarsMars:
Kozoroh
26°40’
 
JupiterJupiter:
Beran
5°38’
R
SaturnSaturn:
Býk
0°29’
R
UranUran:
Býk
21°51’
R
NeptunNeptun:
Panna
22°56’
 
PlutoPluto:
Lev
2°21’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
1°21’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
29°47’
 
CheirónCheirón:
Rak
18°22’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
10xZeměZemě
0xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel

Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politik

Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) belgický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »