Ridley Scott wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ridley Scott

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
South Shields, Anglie
Země:
Věk:
80 let
Povolání:
režisér, scénárista, kameraman, herec

Ridley Scott - Horoskop, Vztahy, Režijní filmografie

Datum narození:
30.11.1937 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ridley Scott 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ridley Scott
datum narození 30.11.1937
(režisér, scénárista, kameraman, herec, instagram)

Ridley Scott - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ridley Scott - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ridley Scott - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - The EE British Academy Film Awards 2016 (TV pořad)
(2013) - Vangelis and the Journey to Ithaka
(2013) - Trespassing Bergman
(2012) - The Furious Gods: Making Prometheus
(2011) - Sci-fi vizionáři (TV seriál)
(2010) - Skutečný Robin Hood
(2010) - Robin Hood: Rise and Rise Again, Making Ridley Scott's Robin Hood
(2009) - Nejlepší hollywoodští režiséři (TV seriál)
(2009) - Actionable Intelligence: Deconstructing 'Body of Lies'
(2008) - Fallen Empire: Making 'American Gangster'
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Sacrificial Sheep: The Novel vs. the Film
(2007) - Postcards from Provence
(2007) - Nebezpečné dny: Jak se točil Blade Runner
(2007) - Light That Burns, The: Remembering Jordan Cronenweth
(2007) - Fashion Forward: Wardrobe and Styling
(2007) - Deck-A-Rep: The True Nature of Rick Deckard
(2007) - All Our Variant Futures
(2006) - 50 Films to See Before You Die
(2006) - Unholy War: Mounting the Siege
(2006) - Proroci science fiction
(2006) - The Path to Redemption
(2006) - Colors of the Crusade
(2005) - The 100 Greatest War Films
(2005) - Watch the Skies!: Science Fiction, the 1950s and Us
(2005) - Strength and Honor: Creating the World of 'Gladiator'
(2005) - 'Kingdom of Heaven': Interactive Production Grid
(2005) - Ben-Hur: The Epic That Changed Cinema
(2004) - The Cutting Edge: The Magic of Movie Editing
(2003) - AFI's 100 Years... 100 Heroes & Villains
(2003) - Thelma & Louise: The Last Journey
(2003) - DVD Discoveries
(2003) - Cinema16: British Short Films
(2003) - The Beast Within: The Making of 'Alien'
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - The Hollywood Machine (TV seriál)
(2002) - Hollywood, Inc. (TV seriál)
(2002) - Filmové žánry (TV seriál)
(2002) - The Essence of Combat: Making 'Black Hawk Down'
(2002) - Duelling Directors: Ridley Scott & Kevin Reynolds
(2002) - The Alien Saga
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - Murder by Numbers
(2001) - Historie vs. Hollywood (TV seriál)
(2001) - Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal'
(2001) - Alien Evolution
(2000) - On the Edge of 'Blade Runner'
(2000) - Gladiator Games: The Roman Bloodsport
(1999) - The Alien Legacy
(1998) - The Fine Art of Separating People from Their Money
(1998) - Musik im Spiegel der Gefühle
(1997) - Hollywood Halloween
(1992) - The Making of 'Alien 3'
(1991) - Reflections on Citizen Kane
(1990) - The Horror Hall of Fame
(1984) - Cinema 3
(1979) - Giger's Alien
(1967) - Omnibus (TV seriál)
Ridley Scott - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1944) Tony Scott - bratr

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Buvol

Buvol (Oheň)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.11.1937 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ridley Scott 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ridley Scott - režisér, scénárista, kameraman, herec

se narodil 30.11.1937 ve městě South Shields, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ridley Scott

Dnes se narodili
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Ridley Scott
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
7°52’
 
LunaLuna:
Štír
11°08’
 
MerkurMerkur:
Střelec
25°03’
 
VenušeVenuše:
Štír
22°08’
 
MarsMars:
Vodnář
13°57’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
25°56’
 
SaturnSaturn:
Ryby
28°21’
R
UranUran:
Býk
10°39’
R
NeptunNeptun:
Panna
20°59’
 
PlutoPluto:
Rak
29°56’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
5°52’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
17°00’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
29°35’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Thomas A. Edison
(*1847 - 1931) vynálezce fonografu a žárovky

Německo Gudrun Ensslin
(*1940 - 1977) levicová teroristka, spoluzakladatelka a vůdkyně Frakce Rudé armády

Německo Andreas Baader
(*1943 - 1977) anarchista, levicový aktivista, terorista, spoluzakladatel a vůdce Frakce Rudé armády

Česká republika Josef Thomayer
(*1853 - 1927) lékař, zakladatel českého lékařského názvosloví

Francie Danielle Darrieux
(*1917 - 2017) herečka, zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »