Rjó Ikebe wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rjó Ikebe

Narození:
Místo:
Tokio
Země:
Věk:
† 92 let
Úmrtí:

Rjó Ikebe (Ryô Ikebe) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
11.3.1918 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rjó Ikebe 2018, 2019 - Wikipedie info)

Rjó Ikebe - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1988) - Umi e, See You
(1988) - Aoi sanmyaku '88
(1986) - Uemura Naomi monogatari
(1985) - Mishima: A Life in Four Chapters
(1985) - Hitohira no yuki
(1984) - W no higeki
(1983) - Shôsetsu Yoshida gakko
(1983) - Izakaya Chôji
(1981) - Stanice
(1981) - Kyukei no koya
(1978) - Tarao Bannai
(1977) - Wakusei daisenso
(1976) - Horká stopa
(1974) - Otec jednotek kamikaze
(1974) - Chokugeki jigoku-ken: Dai-gyakuten
(1974) - Chokugeki! Jigoku-ken
(1972) - Showa zankyo-den: Yabure-gasa
(1972) - Hikage-mono
(1971) - Showa zankyo-den: hoero karajishi
(1971) - Gekido no showashi: Okinawa kessen
(1970) - Showa zankyo-den: Shinde morai masu
(1970) - Nihon boryoku-dan: kumicho kuzure
(1969) - Showa zankyo-den: Karajishi jingi
(1969) - Showa zankyo-den: Hito-kiri karajishi
(1969) - Chôkôsô no akebono
(1969) - Gendai yakuza: yotamono jingi
(1968) - Stanu se pilotem
(1968) - Rikugun chôhô 33
(1967) - Showa zankyo-den: Chizome no karajishi
(1966) - Showa zankyo-den: Karajishi botan
(1966) - Showa zankyo-den: Ippiki okami
(1965) - Showa zankyo-den
(1965) - Kemonomichi
(1965) - Gadoman (TV seriál)
(1964) - Daikon to ninjin
(1964) - Bledý květ
(1963) - Křídla nad Tichým oceánem
(1963) - Chintao yosai bakugeki meir ei
(1962) - Yosei Gorasu
(1962) - Ika naru hoshi no moto ni
(1961) - Toiretto shacho
(1961) - Kuroi gashû dainibu: Kanryû
(1960) - Sararîman Chûshingura
(1960) - Otoko tai otoko
(1960) - Jyûgaoka fujin
(1960) - Hawai Middouei daikaikusen: Taiheiyo no arashi
(1959) - Uchu daisenso
(1959) - Sensuikan I-57 kofuku sezu
(1959) - Onéchan makari toru
(1959) - Anyakôro
(1958) - Yajikita dochu sugoroku
(1958) - Tokyo no kyujitsu
(1958) - Jinsei gekijô - Seishun hen
(1958) - Hi no ataru sakamichi
(1958) - Daigaku no ninkimono
(1957) - Yuunagi
(1957) - Yukiguni
(1957) - Shizukanaru otoko
(1957) - Bôkyaku no hanabira: Kanketsuhen
(1957) - Bôkyaku no hanabira
(1956) - Rané jaro
(1956) - Kyuketsuki-ga
(1956) - Kojinbutu no fufu
(1956) - Byaku fugin no yoren
(1956) - Ani to sono musume
(1955) - Sanjusan go sha otonashi
(1955) - The Lone Journey
(1954) - Watashi no subete o
(1954) - Saraba Rabauru
(1954) - Geisha Konatsu
(1953) - Chi no hate made
(1953) - Bot-chan
(1953) - Ashita wa dotchi da
(1952) - Wakai hito
(1952) - Kin no tamago: Golden girl
(1952) - Gendai-jin
(1952) - Ashi ni sawatta onna
(1952) - Asa no hamon
(1951) - Wakai musumetachi
(1951) - Onnagokoro dare ka shiru
(1951) - Koibito
(1951) - Bungawan soro
(1951) - Aoi shinju
(1951) - Ai to nikushimi no kanata e
(1950) - Pen itsuwarazu, bōryoku no machi
(1950) - Onna no shiki
(1950) - Ishinaka sensei gyojoki
(1950) - Akatsuki no tsuiseki
(1950) - Akatsuki no dasso
(1949) - Shinya no kokuhaku
(1949) - Aoi sanmyaku
(1948) - Hakai
(1947) - Yottsu no koi no monogatari
(1947) - Senso to heiwa
(1947) - Ai yo hoshi to tomo ni

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.3.1918 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rjó Ikebe 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 11.3.1918 ve městě Tokio
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rjó Ikebe

Dnes se narodili
Spojené státy Anne Archer
(*1947) herečka

Velká Británie Rupert Grint
(*1988) herec, představitel Rona Weasleyho z Harryho Pottera

Francie Jean-Michel Jarre
(*1948) zpěvák, skladatel

Česká republika Jan Rosák
(*1947) moderátor, hlasatel, herec, scénárista

Spojené státy Pavel Telička
(*1965) europoslanec, někdejší lobbista, diplomat


Rjó Ikebe
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
20°06’
 
LunaLuna:
Ryby
1°08’
 
MerkurMerkur:
Ryby
18°36’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
14°13’
 
MarsMars:
Panna
25°21’
R
JupiterJupiter:
Blíženci
4°32’
 
SaturnSaturn:
Lev
8°21’
R
UranUran:
Vodnář
25°11’
 
NeptunNeptun:
Lev
4°38’
R
PlutoPluto:
Rak
3°26’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
27°21’
R
Černá LunaLilith:
Panna
24°29’
 
CheirónCheirón:
Ryby
28°49’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Sean Connery
(*1930) herec

Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) herec, režisér

Kanada Ruby Keeler
(*1904) herečka

Spojené státy Tim Burton
(*1958) režisér, scénárista, spisovatel, výtvarník, herec

Německo Claudia Schiffer
(*1970) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Richard Attenborough
(*1923 - 2014) herec, režisér

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752 - 1770) anglický básník období preromantismu

Švýcarsko Andy Hug
(*1964 - 2000) karatista

Česká republika Antonín Baudyš
(*1946 - 2010) astrolog, pedagog, politik

Itálie Giorgio Abetti
(*1882 - 1982) astronom



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »