Robert Hays wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robert Hays

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bethesda, Maryland
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec

Robert Hays - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
24.7.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robert Hays 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Robert Hays
datum narození 24.7.1947
(herec, instagram)

Robert Hays - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Lord of the Freaks
(2015) - Boonville Redemption
(2014) - Sharknado 2
(2013) - Paranormal Movie
(2008) - Suprhrdina
(2007) - Universal Remote
(2005) - Freezerburn
(2004) - Louskáček a Myší král
(2002) - Věřte, nevěřte
(2001) - Pejskové
(2001) - Alex in Wonder
(2000) - To Tell the Truth
(2000) - Dr. T a jeho ženy
(2000) - Deadly Appearances
(2000) - Bette (TV seriál)
(1999) - Americký ocásek 4 - Záhadná příšera
(1998) - Třicet let života
(1998) - Kelly Kelly (TV seriál)
(1997) - I'll Be Home for Christmas
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - Únos
(1996) - Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku
(1996) - Christmas Every Day
(1996) - Atentát
(1995) - Smrtící invaze
(1995) - Danielle Steel: Moji synové
(1995) - Cyber Bandits
(1994) - Žádný dezert tati, než posekáš trávu
(1994) - Souboj policajtů
(1994) - Iron Man (TV seriál)
(1993) - Partners
(1993) - Neuvěřitelná cesta
(1993) - Cutters (TV seriál)
(1993) - Basic Values: Sex, Shock & Censorship in the 90's
(1992) - Horká čokoláda
(1992) - Fifty Fifty
(1990) - V dobrém i zlém
(1990) - Running Against Time
(1989) - FM (TV seriál)
(1988) - Manželské etudy
(1987) - Vražda podle předlohy
(1986) - Starman (TV seriál)
(1985) - Kočičí oko
(1984) - Scandalous
(1984) - Mister Roberts
(1983) - Plášť do deště
(1983) - Bláznivá láska
(1982) - Připoutejte se, prosím! 2
(1982) - The Fall of the House of Usher
(1982) - The Day the Bubble Burst
(1981) - Utilities
(1981) - Take This Job and Shove It
(1981) - California Gold Rush
(1980) - Battle of the Network Stars VIII
(1980) - Připoutejte se, prosím!
(1980) - The Girl, the Gold Watch & Everything
(1979) - Battle of the Network Stars VII
(1979) - Angie (TV seriál)
(1978) - The Young Pioneers (TV seriál)
(1978) - Will Rogers: Champion of the People
(1978) - The Initiation of Sarah
(1978) - Almost Heaven
(1977) - Delta County, U.S.A.
(1976) - Young Pioneers' Christmas
(1976) - Young Pioneers
(1975) - The Blue Knight (TV seriál)

Robert Hays - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Robert Hays - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1959) Cherie Currie - manželka

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.7.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robert Hays 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robert Hays - herec

se narodil 24.7.1947 ve městě Bethesda, Maryland, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robert Hays

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Robert Hays
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
0°44’
 
LunaLuna:
Váhy
25°20’
 
MerkurMerkur:
Rak
17°06’
R
VenušeVenuše:
Rak
19°30’
 
MarsMars:
Blíženci
16°17’
 
JupiterJupiter:
Štír
17°48’
 
SaturnSaturn:
Lev
10°52’
 
UranUran:
Blíženci
24°13’
 
NeptunNeptun:
Váhy
8°20’
 
PlutoPluto:
Lev
12°35’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
29°19’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
19°24’
 
CheirónCheirón:
Štír
2°46’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »