Robert Taylor wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robert Taylor
(Spangler Arlington Brugh)

Pohlaví:
Muž
Narození:
5.8. 1911 - 07:00h
Místo:
Filley, Nebraska
Země:
Věk:
† 57 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
8.6.1969 (Příčina: Rakovina, Plíce)
Povolání:
herec

Robert Taylor - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (B)
Datum narození a čas (místní čas):
5.8.1911 - 07:00  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.8.1911 - 13:00  
US, Filley:
40°17' s.š., 96°32' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robert Taylor 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Robert Taylor
datum narození 5.8.1911
(herec, instagram)

Robert Taylor - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Trumbo
(2005) - Garbo
(1997) - Mary Pickford: A Life on Film
(1994) - Entertaining the Troops
(1969) - The Extraordinary Seaman
(1968) - Where Angels Go, Trouble Follows
(1968) - Le Rouble a deux faces
(1967) - La Sfinge d'oro
(1967) - Return of the Gunfighter
(1967) - Hondo and the Apaches
(1966) - Savage Pampas
(1966) - Johnny Tiger
(1965) - The Night Walker
(1964) - The Big Parade of Comedy
(1964) - A House Is Not a Home
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1963) - Zázračná záchrana bílých hřebců
(1963) - Cattle King
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1961) - The 13th Annual Primetime Emmy Awards
(1959) - Zabijáci z Kilimandžára
(1959) - The House Of The Seven Hawks
(1959) - The Detectives (TV seriál)
(1959) - The Hangman
(1958) - Saddle the Wind
(1958) - Party Girl
(1958) - The Law and Jake Wade
(1957) - Tip on a Dead Jockey
(1956) - The Power and the Prize
(1956) - The Last Hunt
(1956) - Den D
(1955) - Many Rivers to Cross
(1955) - The Adventures of Quentin Durward
(1954) - Údolí králů
(1954) - Rogue Cop
(1953) - Ride, Vaquero!
(1953) - Knights of the Round Table
(1953) - I Love Melvin
(1953) - All the Brothers Were Valiant
(1952) - The Hoaxters
(1952) - Ivanhoe
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1952) - Above and Beyond
(1951) - Challenge the Wilderness
(1951) - Westward the Women
(1951) - Quo Vadis
(1950) - Screen Actors
(1950) - Devil's Doorway
(1950) - Ambush
(1949) - The Bribe
(1949) - Conspirator
(1948) - Toast of the Town
(1948) - The Secret Land
(1947) - High Wall
(1946) - Undercurrent
(1944) - Fighting Lady: Letadlová loď Yorktown
(1944) - Song of Russia
(1943) - The Youngest Profession
(1943) - Primary Flight Instruction: Stearman N2-S Part 2
(1943) - Primary Flight Instruction: Stearman N2-S Part 1
(1943) - Bataan
(1942) - Stand by for Action
(1942) - Her Cardboard Lover
(1941) - When Ladies Meet
(1941) - Johnny Eager
(1941) - Billy the Kid
(1940) - Hollywood: Style Center of the World
(1940) - Valčík na rozloučenou
(1940) - Screen Snapshots Series 19, No. 6
(1940) - Flight Command
(1940) - Escape
(1939) - Screen Snapshots Series 18, No. 9
(1939) - From the Ends of the Earth
(1939) - Verdensberømtheder i København
(1939) - Stand Up and Fight
(1939) - Remember?
(1939) - Lucky Night
(1939) - Lady of the Tropics
(1938) - Hollywood Goes to Town
(1938) - Three Comrades
(1938) - The Crowd Roars
(1938) - Američan v Oxfordu
(1937) - This Is My Affair
(1937) - The Romance of Celluloid
(1937) - Lest We Forget
(1937) - Její domácí přítel
(1937) - Broadway Melody of 1938
(1936) - 20th Century Fox Promotional Film
(1936) - The Gorgeous Hussy
(1936) - Private Number
(1936) - His Brother's Wife
(1936) - Děvče z malého města
(1936) - Dáma s kaméliemi
(1935) - West Point of the Air
(1935) - Times Square Lady
(1935) - Society Doctor
(1935) - Murder in the Fleet
(1935) - Melodie světa 1936
(1935) - Magnificent Obsession
(1935) - La Fiesta de Santa Barbara
(1935) - Buried Loot
(1934) - There's Always Tomorrow
(1934) - The Spectacle Maker
(1934) - Handy Andy
(1934) - A Wicked Woman
Robert Taylor - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.8.1911 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robert Taylor 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robert Taylor - herec

se narodil 5.8.1911 ve městě Filley, Nebraska, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robert Taylor

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Robert Taylor
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
11°58’
12
 
LunaLuna:
Střelec
21°01’
4
 
MerkurMerkur:
Panna
8°07’
1
 
VenušeVenuše:
Panna
23°03’
2
 
MarsMars:
Býk
13°17’
9
 
JupiterJupiter:
Štír
6°18’
3
 
SaturnSaturn:
Býk
19°31’
9
 
UranUran:
Kozoroh
26°46’
5
R
NeptunNeptun:
Rak
22°04’
11
 
PlutoPluto:
Blíženci
28°27’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
4°58’
9
R
Černá LunaLilith:
Střelec
25°54’
4
 
CheirónCheirón:
Ryby
5°41’
7
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
8°27’
5
Domy:
Lev
29°24’
Vodnář
29°24’
2:
Panna
22°30’
8:
Ryby
22°30’
3:
Váhy
20°42’
9:
Beran
20°42’
Štír
23°48’
Býk
23°48’
5:
Střelec
28°43’
Blíženci
28°43’
6:
Vodnář
1°07’
Lev
1°07’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
8xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
11°36’
11
Slun./Luna:
Váhy
16°30’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »